Friday, February 28

A DAY IN AMSTERDAM

Friday, February 28
Woensdag ging ik met Robin van HeyYoulittleDragonfly in Amsterdam shoppen en even bijkletsen. We gingen naar Things I Like Things I love (waar ik mijn telefoon verloor waarschijnlijk) en naar Hôtel Droog. Er zijn alleen foto's van Hôtel Droog, het is een design winkel en een café Het heet 'Hôtel' omdat er helemaal bovenin één kamertje is waar je kan slapen. Zeker even de moeite waard om door de winkel heen te lopen!

Enjoy the pictures!Wat vind jij van de foto's? En hebben jullie nog tips om mijn Iphone terug te vinden? (Zoek mijn Iphone kan niet, want hij staat uit/is leeg)
Liefs,
Naomi
Photo credits: Robin van Heyyoulittledragonfly5 comments :

Wat lief dat je een reactie achterlaat en leuk dat je even kijkt op mijn blog! De reacties ouder dan 4 dagen worden gemodereerd :)

Liefs,

 1. Leuke foto's! Welke camera gebruik je? x

  ReplyDelete
  Replies
  1. Dit is de Nikon d5200, van mijn vriendin. In principe gebruik ik mijn Nikon d3100 alleen is die een paar weken weg voor reparatie. De foto's zullen er dan wel ongeveer hetzelfde uitzien qua kwaliteit :)
   x
   Liefs,
   Naomi

   Delete
 2. Leuke foto's :) Je hebt echt een prachtig gezicht!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Wow, dankjewel voor dit supergrote compliment!

   Delete
 3. Wauw die eerste foto's! Wat ben je een mooi meisje, hihi. Hōtel ziet er leuk uit!

  ReplyDelete
© LKTH 2014-2015 | BLOG DESIGN BY Labinastudio