Wednesday, February 19

FIRST TIME BLOGGING

Wednesday, February 19

Hoihoi,

Ik weet eigenlijk niet hoe ik dit zou moeten beginnen. Standaardriedeltjes zoals 'Hoi, wat leuk dat je op mijn blog komt...' of  'Dit is mijn eerste blog' ik heb het standaardriedeltje al gebruikt komen te vaak voor. Maar hier is dan mijn eerste artikel op mijn blog!

Ik wilde even delen met de wereld dat ik het ook durfde om een blog te beginnen. Dat ik iets van die HTML kan begrijpen. not Om  het gevoel te hebben dat waar dan ook in de wereld iemand je blog van je kan lezen (Al is het maar één persoon, mij hoor je niet klagen) Ik moet blogger nog allemaal even uitzoeken. Misschien wordt mijn naam nog veranderd. Maar ik ga mijn best doen dat mijn blog er beter, mooier, en leuker uitziet. Dit gaat een blog worden over fashion, beauty en lifestyle (en een beetje fotografie). Ik ga proberen een paar keer per week een artikel te plaatsen en ik hoop je met mijn blog te vermaken, al weken zit ik met het idee om een blog te beginnen. Hier is hij dan.

Liefs,
Naomi

No comments :

Post a Comment

Wat lief dat je een reactie achterlaat en leuk dat je even kijkt op mijn blog! De reacties ouder dan 4 dagen worden gemodereerd :)

Liefs,

© LKTH 2014-2015 | BLOG DESIGN BY Labinastudio