Saturday, February 22

FOTO'S AMSTERDAM

Saturday, February 22

Een tijdje geleden moest ik voor het vak Film voor school foto's van Amsterdam maken. Daar ging ik dan, gewapend met mijn Nikon moest alles eraan geloven, of je nu wilde of niet iedereen kwam op de foto. Ik voelde me een heuse toerist en elke Amsterdammer irriteerde zich aan mij omdat ik plotseling weer een foto ging maken.Een man begon in Engels dingen tegen me te zeggen dat ik aan de kant moest gaan en ik kreeg 'Aan de kant Chinees!' (Maar dan in het Engels) een paar keer naar me toe geschreeuwd. Ik ben Thais, en ook maar kwart thais, zie het verschil nu eens!  (Niet dat ik Chinees zijn vervelend vind maar mensen denken de laatste tijd veel als ze een Aziaat zien dat het een chinees is) Nu weet ik hoe zo'n toerist zich voelt. Maar ik moet toegeven dat ze soms ook een beetje irritant zijn. Als mensen al een paar keer hebben gezegd dat je moet opletten, dan ga je toch niet alsnog midden op straat stilstaan?

De Foto'sSommige foto's zijn bewerkt met Photoshop

No comments :

Post a Comment

Wat lief dat je een reactie achterlaat en leuk dat je even kijkt op mijn blog! De reacties ouder dan 4 dagen worden gemodereerd :)

Liefs,

© LKTH 2014-2015 | BLOG DESIGN BY Labinastudio