Thursday, February 27

OUTFIT | SWEET AMSTERDAM

Thursday, February 27
Vandaag ging ik met een vriendin de stad in. Het was heel erg gezellig en ik heb een GEWELDIGE trui gekocht. Er was alleen een klein dingetje. Mijn Iphone is gestolen/kwijt geraakt. Na een verdrietig momentje thuis probeer ik de betere punten ervan in te zien. Geen tijd verspillen aan onnodige filmpjes en instagram en twitter en snapchat. Gewoon meer met vriendinnen afspreken en eindelijk mijn huiswerk maken nu is het nog vakantie. Ik baal nog steeds (ik wil echt whatsapp!) en hoop toch op een wonder. Ik hoop het.Jacket: Zara | Sweater: H&M | Shorts: Unknown (Bangkok) | Panty: Pieces | Socks: River Island 
Scarf: Zara | Cut-out boots: Modemusthaves | Ring: Brandy Melville
Photo credits: Robin van Hey you little dragonfly
Wat vinden jullie van mijn outfit?
En hebben jullie nog tips voor outfit foto's?
Liefs,
Naomi

4 comments :

Wat lief dat je een reactie achterlaat en leuk dat je even kijkt op mijn blog! De reacties ouder dan 4 dagen worden gemodereerd :)

Liefs,

  1. Jezus Naoooooooooom je bent zo mooooooi!
    En je outfit is echt meer dan perfect.

    Kusjesssss

    ReplyDelete
  2. Ooh hier is het iPhone-verhaal hehehe, super schattige outfit!

    ReplyDelete
© LKTH 2014-2015 | BLOG DESIGN BY Labinastudio