Monday, February 24

TIP: HEMA ROTATING STAMP

Monday, February 24
Vandaag heb ik een tipje voor jullie. Namelijk een roterende stempel van de Hema! Ik hou altijd van die leuke hebbedingetjes en de Hema heeft nu weer hele leuke. Je kent het vast wel. Je gaat naar de Hema voor dat ene leuke ding dat je ergens had gezien en uiteindelijk kom je thuis met veeeeel meer dan gepland. Ehh, ik ging naar de Hema voor die 'bekende' nieuwe weekplanner en ik kwam thuis met: ietsje meer.


De stempel werkt zo:
-Je hebt een (klein) handvatje waar je de stempel aan vast houdt en dan heb je aan de zijkant een soort opwinddingetje (geen idee hoe dat heet) waarmee je draait totdat het nummer overeenkomt met tekstje dat je wilt stempelen (Dat nummertje zie je dan aan het vakje)
De stempels zijn zo leuk, en kan je ook nog invullen. (bv; have a wonderful day) Enne, oefening baart kunst. Na twee keer even uitproberen hoe het allemaal werkt kan je hele mooie stempels stempelen!
Wat vind jij van de stempel, en zou je hem kopen? 

'De rotating stamp is nu te koop bij Hema voor 2,50'

Liefs,
Naomi

1 comment :

Wat lief dat je een reactie achterlaat en leuk dat je even kijkt op mijn blog! De reacties ouder dan 4 dagen worden gemodereerd :)

Liefs,

  1. Oh, die stempel is zo leuk! Die ga ik binnenkort eens opzoeken als ik in de Hema ben, haha.

    ReplyDelete
© LKTH 2014-2015 | BLOG DESIGN BY Labinastudio