Sunday, February 23

VERJAARDAG

Sunday, February 23
Al weer  ruim 2 weken geleden (maandag 10 februari) ben ik 15 jaar geworden. Vandaag deel ik mijn cadeau's met jou! Ik heb, al zeg ik het zelf, best veel gekregen en ik ben hier dan ook erg blij mee! Ik heb geschreven waar alles vandaan komt voor zover ik het weet. (De cadeautjes staan niet op volgorde van leukheid en zijn alleen de cadeau's die ik van vriendinnen heb gekregen) Verder geef ik je ook nog wat sfeerimpressie's van mijn verjaardag.

 
(Deze post wordt wel een beetje lang)

1. YINGYANG Beanie
I love Beanies, you know that. 

Things I like, Things I love

2. TBS Pink Grapefruit Parfum
Ik hou zo erg van deze geur! Fris, fruitig (pink grapefruit uhuh) en gewoon fijn voor elke dag! ik heb hem al elke dag opgespoten

3. Notitieboekjes
Wauw, they are so beautiful and colorful and simple at the same time. Can't wait to write or draw in these. Heb je ooit zulke leuke notitieboekjes gezien? Ik hou van notitieboekjes (stereotype blogger, ehh) en ik kan niet wachten om ze te gebruiken. De blaadjes zijn blanco, wat ik persoonlijk heel handig vind. Ze komen van dezelfde winkel als de YINGYANG Beanie en ik ga snel even naar dat winkeltje toe want volgens mij verkopen ze daar hele leuke dingen! (Winkel: Things I Like, Things I love)

4. Make-up
Mijn make-up voorraad werd natuurlijk weer aangevuld. Ik heb een mascara en rode lippenstift gekregen, een vijl, een appel lipgloss en een ESSIE nagellakje. Ik hou zo van ESSIE. *Zucht*
Mascara en lippenstift: Miss Sporty Vijl: Flying Tiger Nagellakje: Essie


Flying Tiger

Hier een foto van met de rode lipstick en de beanie. Hij is zo leuk! Iphone kwaliteit - oeps (Mijn Nikon is voor reparatie 3 weken weg, de  foto's die je hier ziet zijn gemaakt voordat hij weggebracht werd) 

5. Sieraden
Een van mijn nieuwste obsessies zijn ringen. Ik wil maar nieuwe en nieuwe (vooral die van de Brandy zijn leuk over obsessie gesproken) en ik ben heel tevreden met het resultaat van ringen die ik heb gekregen. Kijk eens wat een beauty's!
Van links naar rechts: Eerste 4 van Flying tiger, de andere van Brandy Melville
6. Thee & geurtjes
Ik hou van lekkere geurtjes in mijn kamer en heb dan ook vele waxscents en andere dingen. Ik heb zelfs gebakken koekjes geuren en een hele zoete bubblegum geur en een jellybeans geur en..
deze post veeeeel te lang, haha (Ik schrijf nog wel een keer een post over waxscents) Nu heb ik nog geurolie en wat waxgeurtjes erbij gekregen!

Een parfum vind ik meestal heel erg lekker, hier eentje van Guess, Hij ruikt zo lekker. Mmmmm

Ik ben nog een beginneling op het gebied van thee. De ene keer vind ik het lekker, de andere keer weer niet. Daarom heb ik van vriendinnen (die wel heel erg van thee houden) een pakje gekregen van allemaal verschillende soorten thee om uit te proberen. Heb je al gezien hoe mooi alles eruit ziet? Love it!
Art Deco collection
7. Boek
Ik hou van boeken. Blogs zijn geweldig, maar een boek is toch anders. Je kan de papieren voelen in je hand en je kan er alles mee doen wat je wilt, ezelsoren etc. Ik vind de geur van papier ook lekker (Don't judge me) en tja, het komt erop neer dat ik zou willen dat er blog-boeken bestaan die dan elke ochtend op de deurmat ligt, een soort blog/beauty krant. bestaat al: een tijdschrift... Nu heb ik een boek gekregen dat erg grappig is. Een prins (ja dé prins op het witte paard) schrijft elke dag een jaar lang brieven aan Doornroosje, en dat is juist komisch of heel droevig. Ik moet nog veel inhalen (Inmiddels al weer bijna 2 maanden voorbij) maar het lijkt me heel erg leuk!

8. Last but not least: Bonnen
Bagels and beans, Brandy melville; I LOVE YOU. 

Oke, deze post wordt veel te lang: maar hier nog een paar foto's van het eten op mijn verjaardag: Waarschuwing, misschien krijg je een beetje honger.
Wortelcakejes van Ottolenghi, en frambozen/witte chocolade cakjes, en zandkoekjes


Chocoladecakejes zonder ei en melk (Voor een vriendin van mij)

Wortelcakejes van Ottolenghi, zandkoekjes en frambozen/witte chocolade cakejes

Wat vinden jullie van mijn cadeautjes? En willen jullie nog de recepten van de cakjes?

Liefs,
Naomi

3 comments :

Wat lief dat je een reactie achterlaat en leuk dat je even kijkt op mijn blog! De reacties ouder dan 4 dagen worden gemodereerd :)

Liefs,

 1. Aw wat een leuke kadootjes! Ik vind die lippenbalsem in de vorm van een appeltje zo cute. En de recepten ben ik erg benieuwd naar. Bedankt voor je leuke reactie op me blog, you made my day! <3

  ReplyDelete
 2. Wat een leuke kadootjes! Nog gefeliciteerd! :)
  Ik ben nu je artikels aan het doorlezen, je hebt zo'n leuke blog!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Dankjewel! Jij ook hoor :) Ik ben nog niet lang bezig (ehh, een weekje nu) dus bedankt voor het compliment!

   Delete
© LKTH 2014-2015 | BLOG DESIGN BY Labinastudio