Sunday, March 2

#1 FIVE FAVOURITE KEYS

Sunday, March 2


Vandaag begin ik met een nieuwe serie: #FIVE FAVOURITE KEYS over de leuke sleuteltjes in mijn leven, dingen waar ik blij van word. (Vandaar mijn blognaam: Little keys to happiness) Kijk je mee?

Dit artikel verscheen vanochtend al, maar er was iets misgegaan, ik had veel en veeel meer geschreven maar dat stond er allemaal niet in. Hier een update!

SONG: Demons


Ik hou van dit lied. Vraag me niet waarom, maar ik kan het non stop luisteren. Sowieso vind ik Imagine Dragons helemaal geweldig. I love it.

BAGELS AND BEANS

Kende je de Bagels & Beans al? Vast wel. Ik kom er nu ruim een jaar en het blijft leuk! De sfeer is heel fijn, het is heel gezellig en alles is niet al te duur. (Als je ongeveer 8 euro per lunch niet duur vind) Ik ben verslaafd aan de ijskoffie die lekker zoet is (Ik hou van zoet) en de overheerlijke chocoladekoffieboontjes. Het is eigenlijk een soort van tweede huiskamer voor mij en volgens mij kennen sommige medewerkers bij bepaalde filialen mij iets te goed, oeps. En het werkt ook niet echt mee voor mijn portemonnee dat er een Bagels & Beans tegenover mijn school is.

Bagels & Beans Tapas
Dit is de tapas voor 2 personen €6,00- per persoon

FASHION: Cut-Out boots

Ik heb ze al te vaak laten zien, maar ik vind ze zo ontzettend leuk! Ik was een beetje laat met deze trend, maar voor mij gelden er geen regels in fashionland. Ik doe gewoon wat ik zelf wil, en deze lente/winter draag ik cut-out boots :)APP: Netflix


Hoi. Ja ik weet het. Netflix is awesome. Als ik me een keer verveel of als ik last heb van schoolontwijkend gedrag dan is Netflix geweldig. (teveel geweldig gezegd vandaag, maar het is ook gewoon een geweldig woord)  Even mezelf terugtrekken met Pretty little liars of gossip girl. Je hoort mij niet klagen.

Thee:

Een van mijn nieuwste favorieten is thee. Ik drink het 's ochtends, 's middags en 's avonds. Vooral de notendroom van Hôtel Droog is geweldig. En rooibos of chaithee (van David Rio!) vind ik ook heel erg lekker Aangezien ik voor mijn verjaardag allemaal nieuwe thee heb gekregen kan ik nog lekker veel uitproberen.


En zie je de perfectie combinatie al? Vandaag (zondag) blogs lezen (deze blog :)) met een kopje thee terwijl het liedje Demons aan staat en daarna Netflix kijken. Uiteindelijk 's middags lunchen bij de Bagels & Beans (ijskoffie!) terwijl ik mijn cut-out boots de hele dag draag, haha.

Enne, ik ga zo alvast huiswerk maken want morgen is de vakantie al weer voorbij, dus dan post ik niet meer elke dag een artikel maar minstens vier keer. Ik zat te denken aan elke maandag, woensdag, zaterdag en zondag een artikel.

Het is vandaag 2 maart en dat betekent nog maar 19 dagen, 465 uren, 27360 minuten en 1641600 seconden totdat het lente is. Dat valt nog best mee toch?

Wat vind jij van mijn favorieten?
En wat zijn op dit moment jouw favorieten?
Liefs,
Naomi

3 comments :

Wat lief dat je een reactie achterlaat en leuk dat je even kijkt op mijn blog! De reacties ouder dan 4 dagen worden gemodereerd :)

Liefs,

 1. Super leuke artikel naomi!!
  Xx Rikki

  ReplyDelete
 2. Eens met bagels en beans EN netflix, en thee..

  ReplyDelete
 3. Ik ga ook graag naar bages & beans, echt heerlijke broodjes en drankjes hebben ze daar:)

  ReplyDelete
© LKTH 2014-2015 | BLOG DESIGN BY Labinastudio