Monday, March 17

BLOG | SOCIAL MEDIA

Monday, March 17
Hoihoi, even (alweer) een heel klein berichtje tussendoor, ik heb namelijk nu eindelijk instagram & twitter op mijn blog! Je kan me volgen via de social media buttons links, en instagram staat onderaan mijn blog ook nog. (Dan kan je al mijn foto's zien) Het 'oneindige' scrollen is dus weg. In plaats daarvan zijn er altijd 5 posts, en als je terug wilt in de tijd (figuurlijk) dan klik je onderaan op de titel van de laatste post.

Liefs,
Naomi

https://twitter.com/Naomirosada
http://instagram.com/littlekeystohappiness

9 comments :

Wat lief dat je een reactie achterlaat en leuk dat je even kijkt op mijn blog! De reacties ouder dan 4 dagen worden gemodereerd :)

Liefs,

 1. Leuk! Als ik er straks aan denk, ga ik je even volgen op Twitter! :)

  Liefs,
  Adriënne

  ReplyDelete
 2. Wat leuk! Ik volg je al op instagram! :) x

  ReplyDelete
 3. Heel leuk, ik ga even kijken :) xx

  ReplyDelete
 4. Oeh leuk! Ik ga eens een kijkje nemen op je instagram ((:

  ReplyDelete
 5. Leuk, ik ga even kijken op je instagram! :)

  xoxo
  Shalane
  www.thefashionmoodboard.com

  ReplyDelete
 6. Ah, ik vind je instragram feed super leuk, dus ik volg je daar nu! (:

  ReplyDelete
 7. Leuk, ik volg je nu via Twitter!
  x

  ReplyDelete
 8. Leuk, ik ga even kijken op je Instagram! :)

  ReplyDelete
© LKTH 2014-2015 | BLOG DESIGN BY Labinastudio