Thursday, March 27

FASHION | 1 SKIRT, 3 OUTFITS

Thursday, March 27
Vandaag weer een fashionpost. Ik weet het, veel fashion maar ik wil mezelf meer als een fashionblog & lifestyle blog benoemen dan beauty. Ik vind beauty ook wel leuk, maar dat laat ik liever aan al die andere over. Vandaag 3 outfits met één rokje.

HET ROKJE

Een lief beige rokje met bloemenprint van de Brandy Melville. Een van mijn favoriete rokjes, hij is een beetje kort af en toe (licht eraan hoe je hem draagt, in de taille of op de heupen) maar daarvoor heb ik een hele korte legging die ik er dan onderaan doe. Marilyn Monroe probleem opgelost! Ik heb de outfits echt gemaakt voor de lente/zomer, en heb vestjes en jasjes maar weg gelaten.
Ik heb als het kon de link van het product weergegeven

OUTFIT 1: SWEET AS SUGAR

T-shirt River Island | Cut out boots Modemusthaves | Ruffle socks River island |
 Bag Vintage | Necklace Brandy Melville
Een hele lieve combinatie, echt meisje meisjesachtig.

OUTFIT 2: COLD WEATHER


(Cropped)Sweater Things I like Things I love | Shoes H&M | Bag Brandy Melvile |Necklace Topshop | Over kneehigh socks H&M
Voor als het weer wat kouder is zijn over-de-knie-kousen heel erg leuk. Ookal is het misschien iets meer van de winter, ik blijf ze nog steeds dragen in de lente hoor :) Mijn tasje van de Brandy gebruik ik een beetje vaak, samen met het rugzakje van de outfit hierboven. Ze passen gewoon bijna overal bij en ze zijn hartstikke leuk.

OUTFIT 3: I LIKE CROPPED

Crop top Brandy Melville | Shoes Onbekend | Canvas bag River Island | Sunglasses Thailand (fake rayban) | Rings v.l.n.r Brandy Melville, H&M, H&M

 I like croptops! Dat hij gekruist is vind ik super leuk, de croptop is alleen aan de achterkant gekruist dus wat je ziet op de foto is ook de achterkant. Samen met het rokje is hij heel erg zomers en eigenlijk is dit echt geen lente outfit meer. Ik dacht waarschijnlijk toen ik deze outfit samenstelde dat met al dit mooie weer het snel zomer wordt, terwijl het nog maar net lente is. Deze outfit is ook al zo lief. Het rokje is vanzichzelf al zo lief, dus echt 'stoer' zal een outfit niet worden. Althans niet met mijn kledingkast. Ik wil zo graag nog een leren jasje! (Al is het een mooie neppe, maakt mij niet uit)

Ik hoop dat jullie hier wat inspiratie uit hebben gehaald, en dit soort outfits ook in de zomer gaan dragen. Als het kouder is kan je ze natuurlijk altijd combineren met een lekker warm (beige) oversized vest, of met een panty.

Wat vinden jullie van deze outfits? En is het leuk om ook soms zo outfits samen te stellen?
Liefs,
Naomi

12 comments :

Wat lief dat je een reactie achterlaat en leuk dat je even kijkt op mijn blog! De reacties ouder dan 4 dagen worden gemodereerd :)

Liefs,

 1. Heel leuk zo'n artikel! Ik vind je rokje zo gaaf. :)

  ReplyDelete
 2. Leuk artikel! Ik vind het rokje echt ontzettend mooi

  ReplyDelete
 3. Wat een leuk artikel, zou ik zeker vaak aandoen. Het rokje is very pretty :-) XXX

  ReplyDelete
 4. leuke combinatie's! Ik vind vooral de laatste leuk, lekker zomers (of lente-achtig :)!
  xx

  ReplyDelete
 5. Wat een mooi rokje! Vooral die laatste outfit is super leuk, echt iets voor mij ;-)

  ReplyDelete
 6. Ik ben echt verliefd op je rokje en op je blog! Super leuk, ik volg je!

  ReplyDelete
 7. Super leuk artikel! Hele toffe setjes!

  ReplyDelete
 8. Aaah, wat een geweldig rokje en wat een super leuke style heb je!

  ReplyDelete
 9. Ik heb je blog pas net ontdekt, maar wat een onwijs leuke stijl heb je! Deze combinaties vind ik alledrie heel tof. :)
  Ik ga je volgen!

  ReplyDelete
 10. Heel leuk artikel! Je rokje is echt mooi. Je maakt heel proffessionele en mooie foto's, ze komen zo uit een tijdschrift. Wauw! X

  ReplyDelete
© LKTH 2014-2015 | BLOG DESIGN BY Labinastudio