Friday, March 7

FASHION WISHLIST SPRING

Friday, March 7
Ik ben even heel erg cliché, maar ik wilde even melden dat ik de tien followers heb bereikt op Bloglovin. (Ja, dat vind ik veel en erg leuk) vergeten te melden dat ik er een van ben, ehh Maar ik heb mezelf beloofd dat als ik elf followers heb dat ik mezelf dan ontvolg. Nu even iets anders dan dit oninteressante nieuwtje. Het is namelijk over precies twee weken, 336 uur, 20160 minuten en 1209600 seconden Lente (Ik weet niet hoelaat je dit precies ziet want iedereen kijkt natuurlijk op een andere tijd) Oke, to the point.. (ik zei toch dat ik een kletskous was) Hier is mijn wishlist voor de Lente! Enjoy!Oke. Dat was misschien een van mijn drukste 'Voorstukjes' tot nu toe. Ik beloof je, dit gaat hopelijk niet veel vaker voorkomen, haha. Even een kleine personal update, de laatste 2 dagen was ik ziek, en ehh ik heb gister een heeeel erg leuk verlaat verjaardagscadeautje gekregen. Ik laat jullie nog even in spanning, maar ik post er binnenkort wel iets over. (Wanneer mijn camera terug is)

Hier is mijn wishlist voor de lente:

Bovenste gedeelte (-roze jurk): Brandy Melville (brandymelvilleusa.com)
Ananas croptop: http://www.newlook.com/shop/womens/tops/brave-soul-white-pineapple-print-tie-front-top_309022213
Lichtblauwe cropped jumper: http://eu.riverisland.com/women/knitwear/jumpers/Blue-cropped-jumper-646233
Daisy print highwaisted shorts: http://eu.riverisland.com/women/shorts/casual-shorts/Blue-daisy-print-high-waisted-shorts-651209
Donkerblauwe highwaisted shorts: http://eu.riverisland.com/women/shorts/denim-shorts/Dark-wash-tube-shorts-648884
Roze jurk:
http://www.forever21.com/EU/Product/Product.aspx?BR=f21&Category=whatsnew_app&ProductID=2000069881&VariantID=&lang=en-US  
Ketting: http://www.forever21.com/EU/Product/Product.aspx?BR=f21&Category=acc_necklace&ProductID=1000105675&VariantID=&lang=en-US\

Zien jullie linksboven die croptop met het heelal, of de galaxy print? Ik vind hem GEWELDIG. Ik had hem bijna gekocht (Ik ben aan het sparen dus het kon echt niet) maar ik denk dat ik de Brandy snel weer een bezoekje waag. Ze hebben er nu hele leuke ringen (die niet op de website stonden, tja) en ik weet niet hoelang ik dat spaargedoe vol ga houden... Trouwens, die ananas croptop is ook heeeel erg leuk.

Verder is de donkerblauwe highwaisted short echt heel erg mooi en fijn. Zelf heb ik precies dezelfde maar dan als jeans en ze zijn mijn go-to jeans en ze zitten geweldig en ze passen bij alles. Deze short is dus echt een musthave, trouwens de maten bij River Island broeken zijn ook heel erg handig. Ze hebben broeken voor lange/gemiddelde en korte benen en de maten gaan tot heel erg klein. Heel erg handig voor mij met maatje xs en lange benen :)

Als je nog vragen hebt over Brandy Melville, of andere dingen dan kan je ze altijd stellen in de reacties. Zondag zal er weer een betere post online staan, het lukte me niet om een goede collage te maken, Sorry. (In verband met dat ik ziek was/ben) Hebben jullie ook al de lentekriebels?

Liefs,
Naomi

8 comments :

Wat lief dat je een reactie achterlaat en leuk dat je even kijkt op mijn blog! De reacties ouder dan 4 dagen worden gemodereerd :)

Liefs,

 1. Super leuke wishlist! Ik heb al helemaal zin in de lente, en heb vooral zin om weer veel items in pasteltinten te kopen!

  ReplyDelete
 2. oooh je hebt echt een superleuke blog! Ik ben je nieuwste volger :) die top met ananassen is lovelyy :)

  ReplyDelete
 3. nice wishlist
  some nice pieces here

  ReplyDelete
 4. Leuk!! Die baby blauwe crop is echt top!

  xx
  Nathalie
  www.nathalie-kemna.nl

  ReplyDelete
 5. Die high-waisted shorts met daisy-print zijn geweldig!
  Love 'em.

  Kus.

  ReplyDelete
© LKTH 2014-2015 | BLOG DESIGN BY Labinastudio