Sunday, March 23

FAVOURITES | SUNDAY MORNING & MUSIC

Sunday, March 23
Zondag. Zondag. Zondag. Het is voor mij de fijnste dag van de week. Ik begin met om 10 uur een uurtje hardlopen met mijn hockeyteam (jaja, wat zijn we sportief), dit doen we vandaag pas voor de tweede keer, en het bevalt goed! Daarvoor zit ik vaak aan een goed ontbijtje (zoals deze) maar dan natuurlijk een uur van tevoren. En elke zondag maak ik foto's voor mijn blog, zoals outfit foto's samen met Laura. Oke, ik ben eerlijk. Zondag is voor mij ook wel een beetje een huiswerkdag, maar als het niet zo is dan zit ik in mijn fijnste joggingbroek mijn favoriete blogs te lezen met mijn favoriete muziekjes aan. Ik laat je vandaag mijn leukste muziekjes zien!

Ik volg over het algemeen geen top 40, maar af en toe komt er wel een leuk liedje voorbij. Mijn afspeellijst van nu is een beetje eentoning, imagine dragons komt duidelijk heel vaak voor. Oblivion van Bastille vind ik ook echt geweldig, en Florence en the Machine luister ik al ontzettend lang ik vind ze geweldig! Hurricane (helemaal onderaan) van MS MR is een beetje raar, maar op een of andere manier vind ik het een heel leuk lied. Mijn muzieksmaak veranderd steeds weer een beetje, het verschilt heel erg en ik hou van vele soorten muziek. Tot zover mijn toevoeging. Luister maar even!
(Oepsie, deze 'widget' werkt alleen als je ook spotify op je telefoon of computer hebt staan)
Fijne zondag!


8 comments :

Wat lief dat je een reactie achterlaat en leuk dat je even kijkt op mijn blog! De reacties ouder dan 4 dagen worden gemodereerd :)

Liefs,

 1. Leuk om te lezen! Ik vind op dit moment Pompeii van Bastille heel leuk om naar te luisteren, en John Legend staat ook altijd op repeat natuurlijk:)

  x

  ReplyDelete
 2. Wat goed dat jullie met het hele hockey team gaan hardlopen! Ik ga op zondag meestal naar zumba en vandaag pak ik ook een les power work-out mee. :-) Voor de rest ga ik bloggen en mijn oude schoolboeken op marktplaats zetten! Liefs

  ReplyDelete
 3. Wat sportief, om met je hockey team te gaan hardlopen! Moet ik misschien ook maar eens gaan doen ;)

  ReplyDelete
 4. Het album van Imagine Dragons heeft echt een super fijn album <3

  ReplyDelete
 5. Aaah fijne muziek!
  En ik ga ze live zien (:

  Lieeeefs.

  ReplyDelete
 6. Oblivion van Bastille is echt geweldig inderdaad :))

  ReplyDelete
 7. Aaah, wat leuk dat je hockey speelt! Ik heb het zelf ook 9 jaar gespeeld maar ben nu gestopt. Mis het wel! :(

  ReplyDelete
 8. Imagine Dragons! <3 Inderdaad heerlijk voor de zondag (en elke andere dag haha).

  ReplyDelete
© LKTH 2014-2015 | BLOG DESIGN BY Labinastudio