Thursday, March 13

PHOTOGRAPHY & LOOK OF THE DAY & NEW IN | HEY SPRING

Thursday, March 13
Hi there! Wauw, wat een lange titel. Afgelopen zondag ben ik met de allerliefste Laura naar de stad geweest. (Uhh, alweer?) De outfitpost heb ik dinsdag gepost, maar hier dan ook de foto's van zondag! Ik laat je ook nog even mijn make-up look zien (ik ben geen pro hoor) en ik show je gelijk mijn nieuwe geweldige blouse! Die ik bij een super schattig winkeltje heb gekocht. Take a look!

THE DAY

Ik begon de dag met wat leerwerk in het zonnetje, het was zo ontzettend warm! We hadden allemaal kussens en matjes en dekens op ons balkon neer gelegd, en ik ben gewoon lang uit gaan zonnen. Mijn broertjes en zusjes waren ook zo lief om lekkere appelflapjes te bakken, wat natuurlijk héérlijk was :)
Mijn broertje maakte ook nog een lekkere lunch voor me klaar en het was heel gezellig!

Laura kwam later aan in de middag en we gingen gelijk weg. Maar een paar minuten later stopten we alweer voor een hele leuke pop-up store met vintage en nieuwe kleding. De winkel heet  'Poppy's Parady, en dit is de webshop. Ze verkopen daar hele leuke dingen, en niet eens zo duur! De pop-up store ziet er heel erg leuk en schattig uit, plus dat echt ieder kledingstuk geweldig is. Wat wil je nog meer! Laura, heeft naar lang twijfelen alsnog een goede beslissing gemaakt. Ze wilde al heel erg lang Levi's shorts, ze zaten haar als gegoten, waren niet eens zo duur, en ze twijfelde nog! Binnenkort komt er vast een post over op haar blog, en je kunt ook haar outfit daar zien :) Klik hier.
Laura's outfit! (Die shorts die ze aan heeft wil ik zooooooooo graag, ze zijn echt geweldig!)

Daarna stopten we op een van de grachten om outfit foto's te maken en gingen we naar de Bagels & Beans (en de Brandy) Ik had nog 2 cadeaubonnen over, dus daarmee betaalde ik. Maar het meisje achter de kassa wist helemaal niet dat de B&B een cadeaubon verkocht, ze haalde de prijs er wel af (uiteindelijk moest ik 70 cent betalen) maar ze gaf de bon wel weer terug zonder te hebben gestempeld of iets dergelijks. Ik kan hem dus gewoon opnieuw gebruiken! extra excuus om snel weer te gaan
Wat drink ik wer charmant, haha. Natuurlijk dronk ik weer 'mijn' ijskoffie. Ik vind hem persoonlijk echt het allerlekkerst, het is een groot glas en ik ben echt altijd blij als ik hem drink! (Terwijl ik dit schrijf heb ik er echt niet normaal veel zin in)
Another favourite: deze chocolade-koffieboontjes zijn echt heilig!

THE LOOK


Lipstick: Miss Sporty, Eyeliner: TBS, Mascara: Chanel, wenkbrauwpotlood: Miss sporty
Huh, had je nu rode lipstick op? Dat zag ik niet in je outfit! Kan kloppen, want ik had hem toch maar weggehaald lees: gegeten, lipstick eraf en geen zin om nieuwe op te doen Het was zo'n-ik heb geen concealer nodig dag (die eens in het jaar voorkomt) en daar was ik heel blij mee! Mijn wenkbrauwen teken ik eigenlijk nooit bij, maar er zijn van die dagen... Nouja zoveel bijzonders is het niet, maar ik vond het leuk om even te laten zien! De zonnebril die je ziet is een nep-rayban en is nu al weer kapot, weet iemand een winkel waar je goedkope en leuke (ronde) zonnebrillen kan kopen?

THE PURCHASE

Als je in zo'n leuk pop-up winkeltje bent, ga je niet weg zonder iets te kopen, right? En I know ik ben aan het sparen voor een macbook, dus eigenlijk moet ik niet teveel kopen maar dit ene leuke lang gewilde vintage bordeaux (mijn lievelingskleur) blouseje kon ik voor 5 euro niet laten liggen, toch?
Sorry voor de onscherpte. Ik moest nog even uitvinden hoe ik nu het beste scherp stel! Weet iemand trouwens ook of er een afstandsbediening bestaat voor de Nikon D3100? Ik heb hem heel erg nodig.

Oef, dat was een lange post. Geniet lekker van het mooie weer (volgende week gaat het waarschijnlijk regenen, jakkie) en maak veel plezier. Ik ga nu lekker een ijsje eten met mijn broertje, en daarna moet ik heel erg gaan leren, haha. (ik schrijf dit op een woensdag)

Wat vinden jullie van mijn aankoop? En moet ik vaker zulke 'samengestelde' posts doen? 
Vergeet je niet even te stemmen op mijn poll? (Rechtsboven) Misschien wil ik Instagram op mijn blog laten zien, maar ik weet het niet zeker. Je helpt me heel erg als je stemt!

Liefs,
Naomi

12 comments :

Wat lief dat je een reactie achterlaat en leuk dat je even kijkt op mijn blog! De reacties ouder dan 4 dagen worden gemodereerd :)

Liefs,

 1. Wat een ontzettend mooie blouse, waaaauwie daar ben ik wel een beetje jaloers op :)
  Ik vind zulke posts erg leuk trouwens, je schrijft zo leuk en het is net een dagboekje ! Hou ik van ! x

  ReplyDelete
 2. Wat een superleuke outfits allebei, erg leuke post! :)

  ReplyDelete
 3. Wat een leuke dag heb jij gehad sèg, instant jaloers! Daarbovenop heb je eeecht een leuke blouse gekocht, bordeaux is ook één van mijn favo kleuren! X Eline

  ReplyDelete
 4. ooh dat blousje is mooi! en bij de C&A hebben ze nu mooie ronde zonnebrillen. ik kende Poppy's Parade al maar ik wist niet van de pop up shop, echt heel leuk ziet het eruit :)

  ReplyDelete
 5. leuke post! en ik heb meteen de poll in gevuld! Ik vind het super leuk als je instagram op je blog doet! awh, de bagels & beans heeeeerlijk!

  ReplyDelete
 6. Wat een leuk verslagje! Jullie zien er allebei super cute uit.

  ReplyDelete
 7. Hele mooie blouse, de kleur staat je mooi!

  ReplyDelete
 8. Wat een super leuke foto's! Mooie outfit en gave blouse!

  ReplyDelete
 9. Hele leuke outfit! En leuke blouse heb je gekocht. En wat ben je een geluksvogel bij de
  Brandy Melville!

  Liefs, Jet

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ik werk er niet hoor ofzo, ik ben er alleen verslaafd aan. (Er werken zou echt geweldig zijn!)

   Delete
© LKTH 2014-2015 | BLOG DESIGN BY Labinastudio