Sunday, March 9

MAKE-UP STUDIO DURABLE EYESHADOW MOUSSE

Sunday, March 9
Even een review voor jullie. En sorry, budget is hij niet. Normaal ben ik van budget make-up maar omdat ik deze kreeg van mijn tante en dit product zo ontzettend prachtig is review ik hem voor jullie! (Laat ik vast verklappen: deze oogschaduw mousse is een musthave!)Dit is de kleur: Vanity Violet

Het is een felle kleur, dat ik zeker. Ik wist niet zo goed of paars mij zo goed zou staan, maar het bleek toch een beetje anders te zijn. 

Op de swatch zie je hoeveel pigment er wel niet vanaf komt, wauw. En hier heb je maar een piepklein beetje voor nodig. De kleur is prachtig. Het is een hele felle paarse kleur met verschillende kleuren minuscule glittertjes. (Ik kon het niet zo goed op de foto weergeven, de foto hiernaast is met mijn telefoon)

En dan vervaagt hij ook nog heel makkelijk en je zou hem goed kunnen blenden met andere oogschaduw mousses, al moet je wel snel zijn, want als hij eenmaal is aangebracht en opgedroogd dan komt hij niet meer van zijn plek! Hij is waterproof, en dat heb ik ook nog even uitgeprobeerd. Ik was een soort van vergeten dat de swatch nog op mijn arm zat toen ik ging douchen, en hoe goed ik ook boende met water, hij ging er niet af. Om je huid schoon te maken heb je dan ook een goede waterproof make-up reiniger nodig. Pluspunten:
 • Waterproof
 • Mooie kleur
 • Zuinig in gebruik
 • Goede kwaliteit
Minpunten
 • Duur, een potje van 5 ml kost 17,90.

Er zijn nog veel meer kleuren, dus er zal vast wel eentje voor je tussen zitten. Even geen look met deze oogschaduw (Had niet zoveel tijd, maar I promise ik laat hem nog wel zien.) Als eyeliner werkt hij heel erg goed (Ik vind het nog niet zo fijn om met knalpaarse oogschaduw over straat te gaan) en ik kreeg er heel veel leuke opmerkingen over. Het is wel prijzig, maar ik denk dat ik er nog wel 18 euro voor een nieuw minder opvallend kleurtje over heb.

Dit was mijn eerste review. Ik hoop dat ik het een beetje goed heb verteld/geblogd heb maar tips zijn altijd welkom!

Zoals je ziet is de kwaliteit van de foto's verbetert! Mijn camera is terug en ik ben heeeel erg blij. Ik ga de komende weken kijken voor een nieuwe lens. (50 mm??) Ik verheug me zo over de aankomende review, ik heb heel wat mooie dure producten liggen (die ik nog moet testen) en er komen daarna weer wat budget producten aan :) 

Liefs,
Naomi

7 comments :

Wat lief dat je een reactie achterlaat en leuk dat je even kijkt op mijn blog! De reacties ouder dan 4 dagen worden gemodereerd :)

Liefs,

 1. wauw wat een ontzettend gave kleur! heel tof en leuk dat het in vloeibare vorm is! liefs x

  ReplyDelete
 2. WOW wat een pigmentatie! Echt prachtig! Ik zou waarschijnlijk niet zoveel geld uitgeven voor zo'n potje, maar zou het wel waard zijn! x

  ReplyDelete
 3. Ziet er goed uit! Mooie foto's:) Ik vind de layout van je blog trouwens ook heel leuk! X

  ReplyDelete
 4. Heeey,
  Ik heb je genomineerd voor de Liebster Award! Kijk op mijn blog voor de 11 vragen die je moet beantwoorden en wat de Liebster Award precies is. (het is niet verplicht om er aan mee te doen hoor)
  xx Robin
  www.youlittledragonfly.blogspot.nl

  ReplyDelete
 5. Ik vind oogschaduw mousse heel fijn, mooi zo'n fel paarse kleur!

  ReplyDelete
 6. Hee! Je had gereageerd op het artikel over een gastblogger. Maar je hebt geen email adres achtergelaten. Zou je een mailtje kunnen sturen naar daphneblogt@gmail.com ?
  Liefs mij! X

  ReplyDelete
© LKTH 2014-2015 | BLOG DESIGN BY Labinastudio