Sunday, March 30

ORDERED | OASAP.COM

Sunday, March 30

Ik heb ontzettend leuke dingen besteld bij oasap.com. Ergens vind ik het wel een beetje tricky maar ik ben heel erg blij! Een zonnebril had ik echt nodig, en deze vind ik er wel leuk uit zien. (Nu nog maar hopen dat hij staat) Een velvet rokje wilde ik al heel erg lang maar ik bestelde hem maar steeds niet. Dat jurkje is echt geweldig, ik kwam hem tegen op http://www.thegirlsbehindthecamera.com/ en vond hem zo leuk. Alleen is hij op oasap goedkoper dan op sheinside (daar had Silvy hem vandaan) Het witte rokje en het shirtje waren meer leuke toevoegingen
 Totaal was alles iets van €41,- bij elkaar. Valt mee toch voor al die leuke dingen?
Wat vinden jullie van mijn bestelling?
Liefs,
Naomi
4 comments :

Wat lief dat je een reactie achterlaat en leuk dat je even kijkt op mijn blog! De reacties ouder dan 4 dagen worden gemodereerd :)

Liefs,

 1. Wat een toffe dingen heb je gekocht, vooral dat jurkje vind ik zo leuk! Ik heb ook vorige week besteld op oasap (en toevallig ook dat witte rokje haha), dus ik ben benieuwd wanneer het binnenkomt! :)

  ReplyDelete
 2. Heel leuke dingen heb je gekocht! Die zonnebril is gaaf:) x

  ReplyDelete
 3. Wat een toffe dingen heb je besteld! Ik vind je sunnies en rokjes zo leuk :) xo

  ReplyDelete
 4. Hele leuke dingen!

  Liefs nailsbyfml

  ReplyDelete
© LKTH 2014-2015 | BLOG DESIGN BY Labinastudio