Tuesday, March 11

OUTFIT | SPRING IS COMING

Tuesday, March 11
Jeeeij, wat was het mooi weer de afgelopen dagen! Ik heb gister gewoon lekker een proefwerk Nederlands geleerd in het zonnetje met ijsjes en mijn zonnebril... Ik hou van de zomer, ehh de lente. Nog even en ik ga met blote benen de straat op. (Mag het net ietsje warmer worden) Zondag ging ik met Laura leren lees shoppen/kletsen en maakten we natuurlijk even outfit foto's! Enjoy!


Vest: Tommy Hilfiger (vintage) | Jurkje: New Look | Panty: HEMA | Cut-out boots: Modemusthaves | Tasje: uit Thailand | Ketting: Brandy melville | Ringen:  v.l.n.r Flying Tiger-Brandy melville-onbekend
Dit vest heb ik al een tijdje niet meer gedragen, maar het is een echte gele pastel/lente kleur. Ja en ook ik hou van madeliefjes, en dit jurkje is echt geweldig.

Ik ben ook nog geslaagd en heb een hele leuke blouse gekocht, toevallig bij een pop-up winkeltje (vintage en nieuw) vlakbij waar ik woon. Had hem niet opgemerkt. :) Jammer genoeg was het zondag de laatste dag. Voortaan ga ik goed opletten wat er allemaal komt.  Die lentekriebels worden erger en erger (niet alleen door hooikoorts) en ik hoop dat de zon nog een tijdje zo blijft! Verder komt er donderdag nog een leuke post van mijn nieuwe blouse en nog wat foto's van de dag.
Wat vinden jullie van mijn outfit?

Liefs,
Naomi

Photocredits: Laura van lettresdelalune

6 comments :

Wat lief dat je een reactie achterlaat en leuk dat je even kijkt op mijn blog! De reacties ouder dan 4 dagen worden gemodereerd :)

Liefs,

 1. Wat een leuke outfit, echt heerlijk lente achtig ! En ik ben verliefd op je schoenen :) x

  ReplyDelete
 2. Onwijs leuke outfit! Ik vind alles super mooi, vooral de boots en het jurkje <3

  ReplyDelete
 3. Wat een leuk en lente-achtig jurkje heb je aan!:)

  xx Laura

  ReplyDelete
 4. Super leuke sieraden van Brandy Melville! Heel leuke outfit, ik ben verliefd op je cutout-boots:)

  x

  ReplyDelete
 5. oooh waaaauw dat jurkje! die is echt heel mooi!

  ReplyDelete
© LKTH 2014-2015 | BLOG DESIGN BY Labinastudio