Tuesday, March 25

OUTFIT | WHEN THE DAYS ARE COLD

Tuesday, March 25


 Sweater H&M |Skirt Thailand |Bag Brandy Melville |Over knee high socks H&M | Bandana Brandy Melville | Rings v.l.n.r Flying Tiger, Brandy Melville (boven), H&M (onder) | Shoes Primark |

Rokjes zijn altijd een goed idee. Ondanks dat mijn handen bevroren waren van de kou merk je dat niet op de foto's, gelukkig! Had ik mijn obsessie voor Brandy Melville al gemeld? Het word een beetje te erg. Mijn trui heb ik maar met een zwart dun elastiekje in een knoopje gedaan dan zit hij leuker. 

And as you can see, IK HEB EEN EIGEN DOMEIN! Ben zo ongelofelijk blij, ook al veranderd er nog niet zo veel. (Van littlekeystohappiness.blogspot.com naar littlekeystohappiness.com) Ik heb niet een '.nl' gedaan omdat ik misschien in de toekomst nog in het Engels ga schrijven en een internationaal domein dan wel handig is. Ik wil de '.nl' nog wel hieraan koppelen, dat als je littlekeystohappiness.nl intypt dat je dan wel gewoon op mijn site komt. Iedergeval, het ziet er ietsje professioneler uit. En  mijn header is weer veranderd, ik vond het hartje toch niet leuk genoeg. Ik moet nog een beetje uitzoeken hoe ik hem precies wil, maar het lettertype zal niet echt veranderen.

Wat vinden jullie van mijn outfit, en van mijn 'tijdelijke' header?
Liefs,
Naomi

8 comments :

Wat lief dat je een reactie achterlaat en leuk dat je even kijkt op mijn blog! De reacties ouder dan 4 dagen worden gemodereerd :)

Liefs,

 1. Schattige outfit! Je hebt echt heel leuke items van Brandy Melville:) En gaaf dat je je eigen domein hebt! Dat wil ik ook al heel lang, alleen ik weet niet echt hoe. Misschien heb je wel tips?^^

  x

  ReplyDelete
 2. Wat een ontzettend leuke outfit! En wat gaaf dat je je eigen domein hebt! Je blog is zo leuk :)

  ReplyDelete
 3. Super gaaf dat je een eigen domein hebt, jaloers :) Ik vind de header met madeliefjes inderdaad iets leuker!

  ReplyDelete
 4. Super outfit, vind je over the knee socks echt geweldig! Ik volg je!

  ReplyDelete
 5. Cute outfit! :) Ik moet ook maar eens langs de brandy hihi. Xxc

  ReplyDelete
 6. Een rokje in combinatie met kniekousen is zo leuk! Staat je leuk!

  ReplyDelete
© LKTH 2014-2015 | BLOG DESIGN BY Labinastudio