Wednesday, March 19

WAXMELTS

Wednesday, March 19
De laatste tijd ruikt het heel erg lekker in mijn kamer. Bubblegum, gebakken koekjes (nomnomnom), jelly beans, bloemetjes, of juist heel erg fris. (De zoete geurtjes vind ik toch wel het lekkerst) 
Waxmelts. Ik had er nooit van gehoord, toen ik er over las begreep ik dat het een soort van geurkaarsen zijn, maar dan sterker van geur, zonder lont en makkelijker te gebruiken. Zolang de was verwarmd word is hij vloeibaar. Maar is dat ook zo?
Ik bewaar ze in een pot (samen met andere waxmelts van de xenos en waxine lichtjes)
 Ik had er 9 besteld en kreeg er eentje gratis (extra- X-mas Pine). De levering was behoorlijk snel en ze waren er al binnen 2 dagen. Ik heb ze al een tijdje geleden besteld, vandaar de extra 'kerstmis' versie.
         Jelly Beans ruikt heel erg lekker zoet, niet echt een snoepgeurtje, maar wel heel erg lekker
 Pepermunt ruikt precies zoals pepermunt, goddelijk!
 Coconut & Shea ruikt ook echt een beetje naar kokosnoot, maar ook heel romig.

Aah, Kaneel. Gewoon een kaneelgeur, geweldig.
Double Cream ruikt ontzettend romig en zoet, Snow ruikt lekker frisjes maar wel een beetje bloemetjes achtig. Deze had ik op aanraden genomen omdat hij op de website stond als de meest verkochte. Coffeebean ruikt naar mokka, en daar hou ik van.
Kennen jullie Bubbelicious? Zo ruikt deze waxmelt. Zoet, heel sterk en ongeloofelijk lekker

Deze ruikt serieus naar versgebakken koekjes. Hij is zo ongelofelijk lekker! Ik krijg altijd spontaan zin in koekjes hierdoor.

Mijn favorieten zijn denk ik toch echt shortbread, double cream, en cinnamon splender
Waxmelts verdampen niet (alleen de geur), en het komt er dus zo uit te zien als het op is gedroogd. Verder gaat de geur gemiddeld 8 uur mee, maar soms langer. De duur van de geur (en de sterkte) hangt ook af van de hoogte van je brandertje. Hoe korter de afstand tussen het waxinelichtje en het schaaltje, hoe sterker (en korter) de geur zal zijn.
Dit is 'SNOW', mijn brandertje komt van de Xenos voor 1 euro.

Pluspunten
 • Snelle levering
 • ZUINIG! Ik brand ze misschien even 5 minuten totdat ze helemaal gesmolten zijn, blaas het waxinelichtje dan uit, en dan komt er voor 10 minuten nog geur vanaf (totdat hij helemaal uitgehard is) En dan ruikt mijn kamer voor minstens 6 uur heel erg lekker!
 • Niet duur
 • Als je alles laat smelten kan je hem (als de geur nog niet verdampt is) weer teruggieten in de handige verpakking om opnieuw te gebruiken!
 • Aanbod is groot! (Ze hebben zelfs lush & parfum dupes)
 • Gemaakt van ecologische sojawas (en geurolie + kleurstof) en niet getest op dieren.
 • Je kan de waxmelts ook combineren! (Door het midden snijden en dan samen in een brander doen)
Minpunten
 • Het is nog best een gedoe om die 'uitgeharde' waxmelts eruit te krijgen

Mijn familie vind het vreselijk, al die geurtjes, maar ik blijf vrolijk doorbranden en vind het geweldig! Ik ga snel nog een bestelling plaatsen voor wat meer 'lente' geurtjes. Verder staan op de website nog wat handige tips om de doosjes te recylen!

Deze waxmelts zijn te koop voor €0,60,- per stuk (goed voor zo'n 8 branduren) exclusief verzendkosten bij waxmelts.nl
Wat vinden jullie van waxmelts?
Liefs,
Naomi

Note: Vandaag blog ik precies een maand, feestje! En mijn header is veranderd!

6 comments :

Wat lief dat je een reactie achterlaat en leuk dat je even kijkt op mijn blog! De reacties ouder dan 4 dagen worden gemodereerd :)

Liefs,

 1. Klinkt heel lekker, jammer dat ik het zo niet kan ruiken;)

  x Laura

  ReplyDelete
 2. Leuk artikel! wil ze zelf ook wel even proberen binnenkort. En mijn broer zit ook altijd te zeuren dat 'ie hoofdpijn van al die geurtjes krijgt, maar ik trek me er mooi niks van aan haha!

  ReplyDelete
 3. Leuk artikel! Heb nog nooit wax melts geprobeerd, maar ben er wel erg benieuwd naar!

  ReplyDelete
 4. Het klinkt superfijn, lijkt me leuk om steeds een ander lekker geurtje in mijn kamer te hebben! En wat zijn ze goedkoop!! Heb ook wel eens een veel duurdere variant hiervan gezien.. ik ga deze zeker onthouden!

  ♥ Saskia

  ReplyDelete
 5. Ah ik ben dol op geurkaarsen en dergelijke! Ik gebruik zelf scentchips, ook zoiets als dit en ruikt heerlijk :)

  ReplyDelete
 6. Supergrappig, ik kende ze helemaal nog niet!

  ReplyDelete
© LKTH 2014-2015 | BLOG DESIGN BY Labinastudio