Sunday, April 6

#2 FIVE FAVOURITE KEYS

Sunday, April 6
Hoi allemaal! Vandaag heb ik een nieuwe five favourite keys voor jullie! Gewoon vijf dingen die ik op dit moment fijn vind of leuk vind. Dit artikel is zo leuk om te schrijven en het laat me echt nadenken over dingen waar ik blij van word, fijn! Dit zijn mijn random vijf favorieten van de afgelopen tijd.

FAVOURITE NAILPOLISH

Ik hou van Essie, het lakt ontzettend fijn, dekt (meestal) heel goed en heeft een groot assortiment! Twee pastelkleurtjes die ik echt prachtig vind (Mintgroen - wauwie) en een mooie frambozenrode kleur. Nagellak die ik eigenlijk niet te vaak wil dragen, ik vind Essie nog best duur. Mijn nagels laat ik jullie even niet zien, ik heb een soort van een nagelbijt probleem waar ik altijd vanaf probeer te komen (wat me totaal niet lukt), ze zien er dus totaal niet uit.

RED LIPSTICK

Rode lipstick. Ik vind het zo prachtig staan en nu ik een tijdje geen lipstick meer heb gedragen heb ik er helemaal weer zin in! 
Lipstick van Miss Sporty
Lipstick van de HEMA

FAVOURITE FRAGANCE

Het ruikt zo ontzettend fris en lekker, deze grapefruit parfum van TBS vind ik echt geweldig. Dat hij dan snel wegtrekt neem ik maar voor lief. De geur alleen al....

FAVOURITE BEAUTYTOOL

Deze vijl of hoe je het ook kan noemen is echt ontzettend fijn. Hij heeft vier stappen die elk zijn eigen werking hebben, eerst wordt er gevijld, dan steeds iets minder ruw en op het eind is het een soort van zacht kussentje en als je het bij elke nagel hebt gedaan zijn ze zo ontzettend glanzend en zit er een soort van beschermend laagje overheen. Het lijkt net wel gepolijst! (Gepolijste edelstenen, you know) En dat voor maar iets van een euro! (Bij de flying tiger)

FAVOURITE APP

Room for thought, ik gebruik het al meer dan een jaar. Een hele leuke app waarbij je elke dag op een random tijdstip een melding krijgt dat je een foto moet maken (dit kan op de meest akward momenten gebeuren) en dan krijg je een soort van fotodagboek, waarbij je elke keer weer een andere leuke foto hebt! Jammer genoeg ben ik mijn Iphone verloren en waren al mijn foto's weg (het waren er zo'n 70 en ik had ze niet opgeslagen, ik heb er van geleerd), nu ben ik opnieuw begonnen en ik vind het hartstikke leuk!
Elke keer krijg je een hele leuke animatie van 10 seconden en daarna heb je drie seconden om een foto te maken (wat soms wel eens mis gaat waardoor je hele rare selfies of onscherpe foto's krijgt, maar het is heel erg grappig) De foto kan je nog bewerken en je kan er een beschrijving aan toevoegen.
Wauw, wat origineel. Geen idee wat ik hierbij dacht. Ook echt rondom dezelfde tijd, ehh
Mijn sproetjes zijn alweer een beetje verder 'uitgelopen', echt heel erg fijn! In de winter vervagen ze een beetje en is er alleen een 'basis' en in de zomer lopen ze uit over mijn wenkbrauwbot en richting mijn wangen en een paar op mijn voorhoofd. Ik vind het altijd zo leuk om sproetjes te hebben. :)
Pretty Little Liars is afgelopen en nu heb ik mijn vrijdagavond en zaterdagochtend gebruikt om tijd te spenderen aan de Vampire Diaries. Nee hoor, hieraan ben ik ook echt niet verslaafd.

Oh enne, vanaf vandaag ben ik gastblogger bij skirts and style!

Wat zijn jullie favorieten van de afgelopen tijd?

Liefs,
Naomi


8 comments :

Wat lief dat je een reactie achterlaat en leuk dat je even kijkt op mijn blog! De reacties ouder dan 4 dagen worden gemodereerd :)

Liefs,

 1. Leuk! ik ben vooral benieuwd naar die app. En nog bedankt voor je tips op mijn blog!
  xx Pleun

  ReplyDelete
 2. Hele fijne favorieten heb je! <3

  ReplyDelete
 3. Die nagellakjes van Essie lijken me heel mooi:) Ik ben ook altijd zo'n fan van de geurtjes van TBS!

  x

  ReplyDelete
 4. Leuk artikel! Ik heb de app meteen gedownload. x

  ReplyDelete
 5. ah was helemaal vergeten dat de body shop ook luchtjes verkoopt. Mijn favorieten op dit moment is mijn blender. Al die heerlijke smoothies!

  ReplyDelete
 6. Wat een leuk artikel zeg! Ik ben heel benieuwd naar die app :) Ik ga 'm nu gelijk downloaden haha xo

  ReplyDelete
 7. leuk ! ben benieuwd x www.sistersandsisters.com

  ReplyDelete
© LKTH 2014-2015 | BLOG DESIGN BY Labinastudio