Thursday, April 24

ALS IK GA SHOPPEN, DAN NEEM IK MEE... (NEW IN)

Thursday, April 24
Huh, wat. Alweeeer wat gekocht? Naomi? Was je niet aan het sparen voor een macbook? Jup. Maar één dingetje gelukkig, een hele simpele zwarte croptop die overal bij past. Ook nog eens budget én makkelijk verkrijgbaar. Maar als ik dan ga shoppen, wat neem ik dan allemaal mee?

 1. Een notitieboekje, altijd handig. Links zit ook een 'to do' lijstje, nog handiger!  HEMA +/- €3
2. Portemonnee, WAUW, I'M SURPRISED 
3. Oortjes voor het muziek luisteren als je alleen loopt, of tijdens het wachten in de paskamers.
4. Etuitje uit Thailand die trouwens bestaat uit meerdere etuitjes. Je stopt dan steeds de kleine in de grotere, en die weer in een iets grotere, enz...
Nog een keer deze foto want dat is handig met het lezen ;)
Wat allemaal in het etuitje zit:
4a. Een nagelknippertje. You never know.
4b. Een doosje met zelfgemaakte lippenbalsem/creme. Gebruik ik altijd als ik een ring pas en hem niet af krijg...
4c. Babylips.  I know what you are thinking ^^^^     +/- €4,-
4d. Lippenstift, maar alleen als ik het die dag op heb hoor, meer optioneel.                               Miss Sporty +/- €2,5-
4e. Concealer, voor de vreselijke dagen. Deze is van essence. +/- €3,-
Oke, nu de rest. 
5. Voor die concealer en lippenstift
6. Lader van mijn telefoon, soms ga ik ergens lunchen waar een stopcontact zit :)
7. Telefoon, handig als je even ergens een foto van wil maken, ook handig voor andere dingen natuurlijk, zoals bellen ;)
Dat is dus wat ik allemaal meeneem. Ik gebruik meestal mijn gebloemde tasje van de Brandy, daar past het allemaal nét in. En dan hier wat ik gister heb gekocht:
Deze croptop zonder mouwtjes van de H&M voor maar €4,95,-! Ik ben hier heel erg blij mee en heb al heel wat outfits in gedachten. (Hier heb ik een highwaisted short aan) 

Gister ging ik naar pianoles met mijn zusje, want ik ga haar begeleiden als we binnenkort in het concertgebouw in de kleine zaal spelen. Het is een concert georganiseerd door mijn lerares, dus niet denken dat we nu super goed zijn hoor ;). Daarna nam ik haar mee de stad in, (frozen yogurt!) en gingen we langs wat winkels. Het was heel gezellig al is het ontzettend druk in de stad vanwege én de vakantie, én de kermis op de Dam én de opening van de forever 21. We moesten ons ook de hele tijd door een menigte wringen (voornamelijk toeristen die met z'n allen gelijk even stil gaan staan om naar die ene gewéldige attractie te kijken...) om van de Nieuwendijk naar Kalverstraat te gaan en andersom. Heel irritant. Ik heb toch nog steeds het gevoel dat ik nog huiswerk moet maken of andere dingen moet doen. Vandaag heb ik even helemaal niks gepland en ik ga gewoon genieten van het weer (als het warm is) en rustig aan doen. Morgen komt in plaats van zaterdag een artikel online met tips voor koningsdag koninginnedag

Wat nemen jullie altijd mee? En hoe is mijn nieuwe aanwinst?

Liefs,
Naomi 

17 comments :

Wat lief dat je een reactie achterlaat en leuk dat je even kijkt op mijn blog! De reacties ouder dan 4 dagen worden gemodereerd :)

Liefs,

 1. Handige spulletjes heb je in je tas! En een super leuke crop top :)

  ReplyDelete
 2. Haha wat handig, lippenbalsem voor als je een ring niet afkrijgt! Hele leuke crop top trouwens, zwart is altijd handig! :)

  ReplyDelete
 3. Echt een superleuke croptop heb je gekocht!
  Ik heb in mijn tas ook altijd oortjes bij me, kan gewoon niet zonder! Hahah.
  X

  ReplyDelete
 4. Wat een ontzettend leuke dingetjes en een heel schattig notitieboekje! :)

  ReplyDelete
 5. Dat van die ring is echt héél slim, want ik zit dus altijd te prutsen om die ring af te krijgen en intussen heel schuldig om me heen te kijken of er niemand door heeft hoe awkward ik bezig ben haha. Leuk topje trouwens. :)

  ReplyDelete
 6. Super leuk artikel! Die croptop is ook super, ik heb 'm in het paars :)

  ReplyDelete
 7. Wat een super leuk artikel! ik ben fan van je blog (: Grappig om te zien wat je meeneemt als je gaat shoppen. Oeh en je crop top, like! Ik heb precies dezelfde haha, ik vind hem zo leuk! Ik draag hem veel met een zwarte skater skirt (;

  ReplyDelete
 8. Wat een leuke dingen heb je in je tas!

  ReplyDelete
 9. ziet er goed uit mooie items! liefs xx

  ReplyDelete
 10. Wat een leuk artikel, leuk dat je laat zien wat je allemaal mee neemt naar het shoppen. :) Ik heb ook inderdaad altijd een oplader voor mijn telefoon mee, dat is zo handig en kan die nooit leeg gaan! Trouwens, je hebt een nieuwe volger erbij, je blog is erg leuk <3

  ReplyDelete
 11. eh die croptop is precies wat ik zoek. Wat gek dat ik die niet heb zien hangen in de h&m! Ik ga nu toch maar eens terug

  ReplyDelete
 12. Handige items! Ik heb bijna het zelfde noteboekje :)

  ReplyDelete
 13. Whaah wat een superleuke portemonnee! En eigenlijk neem ik alles hetzelfde mee, altijd teveel ;')

  ReplyDelete
 14. Wat leuk om te zien! En handige spulletjes neem je mee. X

  ReplyDelete
 15. Oh, die croptop is echt super leuk! :) Leuk artikel!

  ReplyDelete
 16. Pff, zo jaloers dat je gewoon in Amsterdam woont! Alleen voor de portemonnee niet altijd handig haha!
  Je portemonnee is zo gaaf!! Waar is die van?

  Liefs, Valery

  ReplyDelete
© LKTH 2014-2015 | BLOG DESIGN BY Labinastudio