Wednesday, April 16

♥ I HEART IT ♥

Wednesday, April 16
Gister was er even een geluksmomentje, de lucht was heerlijk blauw en ik fietste vanaf pianoles naar huis terwijl om half 5 (s'avonds natuurlijk) de klok 5 keer sloeg. Daarna werd er door de westerkerk het liedje: 'De Amsterdamse grachten' gespeeld die door de hele stad klonk. Lees de omliggende straten, op een straal van 1 kilometer? Om me heen begonnen allemaal mensen mee te zingen/te neuriën (jonge & oudere mensen) en ik deed ook vrolijk mee. Omdat iedereen zo vrolijk was en elkaar een vrolijk knikje gaf, en lachte keken alle toeristen hun ogen uit, en maakten snel veel foto's. Dit gaf me met het zonnige weer en alle vrolijkheid echt een heel erg blij gevoel. Daarom hou ik zo van Amsterdam, die gezelligheid en saamhorigheid is echt geweldig.
Klik op lees meer voor een toelichting en nog een collage!
Foto's van we ♥ it


Afijn, soms heb je wat inspiratie nodig. Om er even weer tegenaan te kunnen, ik zit nu al op driekwart van het schooljaar, en op een of andere manier heb ik dan altijd een seriedipje. Gelukkig heb ik over 3  dagen weer vakantie, eindelijk. Al is onze school natuurlijk wel zo van, laten we Pasen en meivakantie samen vallen, dan hebben onze leerlingen zo min mogelijk vrij. Oké, ik geef het toe. School kan af en toe best leuk zijn, al mag het huiswerk wel even verdwijnen :)

Maar ik moet niet teveel kletsen, deze post gaat over inspiratie en de collages. Zie je de twee schattige katjes? Eentje drinkt uit een Starbucks beker, echt zo cute. Verder nog ananassen (!!), wat kleding inspiratie (als je goed kijkt zie je, ehh, wat Brandy Melville), palmbomen en madeliefjes. Ik bedoel; MADELIEFJES. Begrijp je?
Foto's van we ♥ it
Hele mooie zonnebrillen, Lita's  ,een hele zomerse foto van sinaasappels en polaroid foto's. Ik heb een oude polaroid camera (Eigenlijk is hij van mijn moeder) en ik weet niet of hij werkt. Wil ik toch maar eens uitproberen dus ik ga snel wat printpapier kopen. Ik ben zo benieuwd! Het katje in deze collage is ook echt enorm schattig, kijk die pootjes! Ik heb iets met schattige katjes de laatste tijd. (Laura heeft nu ook een nestje thuis en awh, ze zijn zo schattig!) Te vaak het woord schattig gezegd nu. Verder zie je ook nog gekleurde oreo's. ik bedoel, GEKLEURDE OREO'S. Ik denk die schrijfwijze, ughum ughum, mijn liefde voor bepaalde dingen wel duidelijk maakt.

Het liedje 'Aan de Amsterdamse grachten' zet ik hier maar even niet, maar als je toch een beetje benieuwd geworden, dan is hier een link.


Aan de Amsterdamse Grachten
heb ik heel m'n hart voor altijd verpand
Amsterdam vult mijn gedachten
als de mooiste stad in ons land
Al die Amsterdamse mensen
al die lichtjes 's avonds laat op 't plein
niemand kan zich beter wensen
dan een Amsterdammer te zijn


Welk plaatje vinden jullie het leukst? Wat voor leuke momenten heb jij de afgelopen tijd meegemaakt?

Liefs,
Naomi

7 comments :

Wat lief dat je een reactie achterlaat en leuk dat je even kijkt op mijn blog! De reacties ouder dan 4 dagen worden gemodereerd :)

Liefs,

 1. Dat shirtje in de 2e collage is super leuk!

  lifeofdiya.blogspot.nl

  ReplyDelete
 2. Leuk artikel! Ik ben één keer in Amsterdam geweest, en het zag er leuk uit! Volgens mij is het echt een toffe stad!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ik heb je genomineerd voor de Very Inspiring Blogger Award! Klik op deze link om naar het artikel te gaan, waarin staat wat het inhoud! :)
   http://justlydiaslifestyle.blogspot.nl/2014/04/very-inspiring-blogger-award.html

   Delete
 3. Hele leuke artikel zoals altijd!

  ReplyDelete
 4. Gekleurde oreo's?! Omg, ik ben zo gek op Oreo's, dus deze MOET ik binnenkort even proberen. Ga ik onthouden!

  ReplyDelete
 5. Heerlijk zulke momentjes!
  En katjes zijn ook heel schattig :D

  ReplyDelete
 6. Fijne inspiratie! Ik kijk ook altijd op Weheartit:)

  x

  ReplyDelete
© LKTH 2014-2015 | BLOG DESIGN BY Labinastudio