Saturday, April 12

MADELIEFJESKRANS MAKEN & FACE OF THE DAY

Saturday, April 12
Omdat ik volgens mijn 'om de dag' schema werk, en ik het momenteel heel druk heb, komt het artikel wat morgen op skirtsandstyle online komt nu hier online!
Ik heb de lente in mijn bol. Madeliefjes zijn echt zo ontzettend lente achtig (Kransje trouwens even vergeten terug te geven aan Laura, alle credits naar haar) En het zijn ook echte madeliefjes, haha. Vandaag show ik jullie even mijn face of the day, en mijn nails of the day. (Niet dat mijn gezicht elke dag compleet veranderd :)

FACE

Eyeliner Essence | Mascara Miss Sporty | Blouseje Vintage |
Bloemkransjes zijn ook zo ontzettend schattig! Je maakt deze kransjes door elke keer een madeliefje te plukken met een lang en stevig steeltje. Steeds aan het einde maak je met je nagel (voorzichtig drukken!) een gat in het steeltje. Daar kan je het madeliefje dan doorheen halen totdat je een hele ketting hebt! Die je op het laatste dan gewoon vastmaakt op dezelfde manier. Hoe simpel kan het zijn? Note: Zoals je natuurlijk wel weet zijn deze kransjes alleen 'voor het moment' na een tijdje verleppen de madeliefjes wel.

NAILS

Deze nagellakjes zijn heel erg bijzonder, ze geven namelijk een geurtje af! Je koopt deze in een set, en ik heb de geurtjes kokosnoot, ananas, aardbei, roos, chocolade, kiwi (deze laatste drie niet op de foto) en perzik. Ze werken heel fijn, dekken het best in drie laagjes (misschien door het geurtje?) maar de geur is zo ontzettend sterk en leuk! Al vind ik kiwi en chocolade wel het minst 'natuurgetrouw'. De nagellakjes zijn van Paris Memories.

Excuses voor mijn nagels, ik probeer van het nagelbijten af te komen, maar ik wilde de kleur toch nog even aan jullie laten zien :)
Hier nog even wat bloesem foto's, omdat bloesem leuk is en het lente is.
DSC_0119.JPGDSC_0371.JPGDSC_0359.JPG

Trouwens, volgende week (dus niet aanstaande maandag, maar die week erop) heb ik meivakantie. Voor 2 weken! Whoehoooee!

Liefs,
Naomi
7 comments :

Wat lief dat je een reactie achterlaat en leuk dat je even kijkt op mijn blog! De reacties ouder dan 4 dagen worden gemodereerd :)

Liefs,

 1. Ziet er heel mooi uit ! X nailsbyfml

  ReplyDelete
 2. Ik hou ook zoveel van madeliefjes! Echt heel schattig! En wat leuk die nagellakjes met een geurtje!

  ReplyDelete
 3. Die bloemenkrans is echt mooi! En mooie lente-foto's!

  ReplyDelete
 4. Die krans, zo leuk, tof gedaan!

  ReplyDelete
 5. Leuk artikel! Die nagellakjes wil ik ook wel een keer proberen:) Ik kijk ook heel erg uit naar de meivakantie. Ahh even een periode geen stress door school.

  x Isabella

  ReplyDelete
 6. Ik vind zo een bloemenkransje steeds super schattig. Staat je ook heel goed!

  ReplyDelete
 7. Super schattig zo'n madeliefjeskransje, ik krijg er meteen een festival gevoel bij;) De nagellakjes met geur lijken me ook heel leuk^^

  ReplyDelete
© LKTH 2014-2015 | BLOG DESIGN BY Labinastudio