Friday, April 4

MARCH OUTFITS

Friday, April 4Het is alweer 4 daagjes april dus ik ben een beetje laat. Hmmm, ik heb niet echt vaak broeken gedragen de laatste tijd. Maar dat komt nog wel. Mijn outfits in maart waren er nog best veel (volgens mij, eentje was zelfs helemaal niet in maart, oeps) en ik blijf er gewoon elke week eentje posten. Ik was nog al overdonderd dat gewoon 20 mensen de moeite hadden genomen om te reageren op mijn laatse outfit. Die reacties lees ik met zoveel plezier, ze waren zo lief. Thanks! Of je nu 1 reactie krijgt of 100 reacties, het is al geweldig dat mensen überhaupt op mijn blog kijken. Mijn blog is nu echt vast onderdeel van mijn routine (op de eerste dag was mijn databundel al voor de helft op omdat ik te vaak checkte, oeps alweer, wat ben ik toch een kluns) en ik heb het ook aan wat vriendinnen vertelt, maar dat is het. Ik vind het toch een beetje moeilijk om het aan iedereen te vertellen, mijn blog is toch wel een deel van mezelf geworden. Oke, ik hou op met die pietepeuterige diepgaande praatjes. (Of hoe ik het ook moet noemen)  Eigenlijk moet ik nu hard werken aan mijn scheikunde verslag. Maar je kent het, bloggen is schoolontwijkend gedrag. Deze week was echt verschrikkelijk en dan moet ik ook nog over anderhalve week mijn definitieve profielkeuze doorgeven! (ik bedoel, je bent op driekwart van het jaar en dan heb ik het echt gehad met al dat huiswerk en die toetsen.) Gelukkig begint over twee weken de meivakantie. Mijn plannen voor dit weekend? Slapen, bloggen (outfit foto's) en huiswerk maken, of course. Dankjewel school Mijn plannen voor de meivakantie? Slapen, bloggen, primarken en series kijken. Dat ik de 50 volgers officieel heb bereikt is toch wel heel erg geweldig. (Mensen volgen me dubbel via bloglovin & blogger dus eigenlijk had ik er al 50...) Laten we zeggen dat ik het nog nét niet van de daken ehh mijn balkonnetje afschreeuw. Nu maar aan scheikunde. Vurig hoop ik dat morgen iets van de les gaat uitvallen (scheikunde misschien?), wat natuurlijk alleen in mijn fantasie gebeurt...*zucht*

Welke outfit vinden jullie het leukste?

Liefs,
Naomi

9 comments :

Wat lief dat je een reactie achterlaat en leuk dat je even kijkt op mijn blog! De reacties ouder dan 4 dagen worden gemodereerd :)

Liefs,

 1. Super leuke outfits! Ik vind de laatste het allerleukst.

  ReplyDelete
 2. Stuk voor stuk mooie outfits!

  ReplyDelete
 3. Wat een leuke outfits, de eerste vind ik super!

  ReplyDelete
 4. Wow! Leuk artikel! Ook ben ik trouwens een enorme fan van je blog/website!!!
  Liefs,
  Laura

  ReplyDelete
  Replies
  1. Awh, dankjewel! Je hoeft trouwens niet twee keer te reageren. Reacties worden gemodereerd!
   Liefs,

   Delete
 5. Ik vond de laatste outfit het leukst! En bij mij weet ook nog niet iedereen dat ik een blog heb hoor, ondanks dat ik hem toch wel al héél lang hebt ( maar pas sinds een aantal maanden super serieus er mee bezig ben haha ) x

  ReplyDelete
 6. De outfit met de bloempjes in je haar!

  ReplyDelete
 7. Echt leuke outfits! Die laatste vind ik ook echt hele leuk:) x

  ReplyDelete
© LKTH 2014-2015 | BLOG DESIGN BY Labinastudio