Wednesday, April 30

NEW IN | PRIMARK

Wednesday, April 30
Even een extra artikel vandaag. (Vakantie!!) Het wordt ook een beetje te raar. Maar vakantie bestaat voor mij uit shoppen, shoppen en raad eens, shoppen. Gister ging ik weer naar de Primark (ik ga twee keer in het jaar) en heb ik ook weer wat gekocht! Al die new-in artikelen... pfff.. 
Necklace: €2,50-

Hij is simpel, leuk, goedkoop en volgens mij heel makkelijk te combineren. Ik heb meer gouden dan zilveren kettingen (geen idee wat nu eigenlijk beter bij me past) Maar ik vind deze ook weer erg classy. Gaat snel in een outfit voorbij komen!

Pincet: €1,50-


Een nieuwe pincet. Want die had ik nodig (kijk die stipjes!)

 Kwasten: €3,50-

Ik heb/had nog eyelinerkwast, en het leek me zo handig! Ook voor wenkbrauwen, en ik ga deze zeker nog gebruiken met mijn paarse make-up eyeshadow mousse.
Zien deze kwasten er niet super schattig uit? Dat vertelde ik ook tegen mijn vriendin. Nou ja, 
Naomi is in de Primark en ziet in de verte op de beautyafdeling, een heel vrolijk pakje kwasten. Ze rent erop af en draait zich spastisch om, grijpt de kwasten uit het rek terwijl vele andere producten omvallen en rent naar haar vriendin. 'Hier, kijk deze kwasten zijn zo ontzettend cute en schattig en leuk, ik ga ze kopen!', schreeuwt ze. Iedereen krijgt nog net geen gehoorbeschadiging. Haar vriendin antwoordt sarcastisch: 'Kwasten kunnen helemaal niet schattig zijn.' Die Naomi toch.
Ze zijn zacht, en zien er voor nu wel goed uit. Ik ben geen kwastenprofessional, dus ik denk niet dat ik ze goed kan reviewen! Maar als ze me bevallen kan ik dat altijd even laten weten.
De Primark viel behoorlijk tegen, daarom heb ik eigenlijk alleen basics gekocht. Een zwarte beanie (van de mannenafdeling) voor maar 50 cent! Alle beanies, ook bij de vrouwen zijn 50 cent. Echt heel fijn! Ik had echt nieuwe zwarte sokken nodig, en dit t-shirt vond ik echt heel erg fijn. Uiteindelijk was alles bij elkaar precies 16 euro. Niet veel toch?

Verder ben ik gister nogal een kluns geweest. (Ik heb nogal last van 'het vergeetmenietjestoornis'. Komt vooral voor in de lente, maar soms ook in de winter. (Ik vergat mij Iphone in een pashokje, ehh hallo?)) Ik heb mijn hele mooie trenchcoat laten liggen in Ikea (hopen dat hij er nog is!?) en heb gister wel 2 keer alle lieve en leuke reacties verwijderd voor de post van gister. Ik wilde op publiceren drukken maar drukte op verwijderen, en 4 uur later gebeurde het nog een keer, op een telefoon (Een andere, dus niet mijn Iphone maar de Samsung Note) is het toch niet zo handig. Sorry. hiervoor. Als iemand nog weet hoe je zoiets terug kan draaien?

Wat vinden jullie van mijn aankoopjes?


11 comments :

Wat lief dat je een reactie achterlaat en leuk dat je even kijkt op mijn blog! De reacties ouder dan 4 dagen worden gemodereerd :)

Liefs,

 1. Leuke aankoopjes! Maar die kwasten zijn toch echt wel heel erg schattig hoor, haha!

  ReplyDelete
 2. Die kwasten zien er toch wel erg leuk uit! En hopelijk ligt je jas nog bij de ikea! xx

  ReplyDelete
 3. wat een leuke aankoopjes! Die kwasten zijn echt onwijs leuk. <3

  ReplyDelete
 4. Aaaah, Naomi! Die ketting is ZO mooi.

  Liefs!

  ReplyDelete
 5. Leuke aankoopjes! Ik vind de kwasten er ook schattig uitzien haha!

  ReplyDelete
 6. Super leuke aankoopjes. Ik wil die kwasten oooh-ooook! In Nijmegen hadden ze ze laatst niet, helaas. :(

  ReplyDelete
 7. Leuke items! Die kwasten zijn erg schattig:)

  x

  ReplyDelete
 8. wauw, jouw blog is zooo moooiiii

  ReplyDelete
© LKTH 2014-2015 | BLOG DESIGN BY Labinastudio