Tuesday, April 22

OUTFIT | BORDEAUX

Tuesday, April 22
Het artikel kwam vandaag een beetje (ehh, 7 uur later...) online. Geen zorgen maken hoor, gewoon even een feestje gevierd gister ;) 1e paasdag was ik in Zaltbommel, een plaatsje in Gelderland/dicht bij Brabant dat aan de rivier de Waal ligt. Vrienden van ons wonen daar, dus we gaan daar vaak naartoe. Ik vond het leuk om de zaadjes/pollen te blazen wat overigens niet zo'n goed idee was, ik had hooikoorts, althans dat dacht ik. Het is toch niet helemaal over en dat heb ik duidelijk gemerkt.


Shirt Forever 21 | Skirt Brandy Melville | Denim blouse Primark
 | Shoes H&M | Bandana Brandy melville | Necklace Topshop

Mijn spijkerblouse zie je niet zo goed, maar die heb ik geknoopt op mijn heupen. (Op de eerste foto)
Het was trouwens echt prachtig weer (22 graden!) en we hebben lekker gewandeld, gebrunched en eieren gezocht. (Niet te vergeten ook enorm veel chocolade-eitjes gegeten...) Ik hoop dat het de komende dagen heel mooi weer wordt! Hier nog even een foto van Amsterdam in de avond: (hij is niet zo scherp omdat ik een lange sluitertijd nodig had en geen statief bij me had, maar ik vind het er wel leuk uitzien)


Liefs,
Naomi

9 comments :

Wat lief dat je een reactie achterlaat en leuk dat je even kijkt op mijn blog! De reacties ouder dan 4 dagen worden gemodereerd :)

Liefs,

 1. Leuke outfit! Dat bandje om je hoofd staat er erg leuk bij:) x

  ReplyDelete
 2. Wauw, wat een geweldig lief rokje!

  ReplyDelete
 3. Super leuke outfit en foto's! Dat beetje bewogen op die laatste foto is inderdaad juist wel tof. :)

  ReplyDelete
 4. Super leuke outfit! Ik vind Brandy Melville een leuke winkel en vooral dan hun rokjes!

  ReplyDelete
 5. Leuk! Heb je sproetjes? staat je namelijk heel lief!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja! In de zomer heel erg, in de winter ook alleen dan iets minder 'donker'. Dankjewel!

   Delete
 6. leuke vrolijke outfit meis! liefs, x

  ReplyDelete
 7. Hele leuke outfit! Dat rokje is zo schattig!

  ReplyDelete
 8. Wat een leuke outfit en leuke foto's! x

  ReplyDelete
© LKTH 2014-2015 | BLOG DESIGN BY Labinastudio