Tuesday, April 8

OUTFIT | CASUAL SUNDAY

Tuesday, April 8Cardigan H&M (€10,- !) T-shirt Thailand | Pants Brandy Melville | Shoes H&M | Tote bag River Island | Necklace Thailand | Rings v.l.n.r Brandy Melville, H&M

Nounou, stoute Naomi toch. Wij op school hebben zo'n leraar die aardig is, maar er ook van houdt om leuke grapjes te maken. Zoals gister, ik had mijn huiswerk niet gemaakt en opeens moest ik samen met een andere jongen in de hoek van de klas gaan staan. Zomaar, omdat het leuk is. Het is een leuke leraar, daar niet van maar er zijn momenten dat je denkt 'Leuk hoor zo'n grapje, maar nu eventjes niet meer' Dat was gister. Ik begon afgelopen zondag met hardlopen. Het regende maar we hebben het toch gedaan en hebben zelf ons record gebroken! Daarna ging ik nog even naar de Hema (lees: de stad) en trok ik deze outfit aan. Lekker casual in mijn favoriete brandy broek en dit hele leuke t-shirt uit thailand. Want ik bedoel; een t-shirt waar 'Hungry' op staat en dan ook nog met allemaal eten erop, wie kan dat nou niet weerstaan! En het vest is lekker lang trouwens, dat valt niet zo op. Je ziet het eigenlijk alleen op de eerste foto. Die broek draag ik heel erg vaak en zit eigenlijk gewoon als een joggingbroek, terwijl hij er nog best normaal uit niet (niet te slonzig) Het is een 'one size' en rekt dus lekker mee! Zo kan ik hem nog lang aan ;) Deze keer heeft mijn vader de foto's gemaakt, het was in mijn tuin. Wij hebben zo'n hele leuke grote binnentuin die we delen met de buurt. Ik voelde me wel een beetje raar, er liepen wat mensen rond en als je dan zo moet poseren... Enne, ik heb mijn handen in het mintgroen/lichtblauw gelakt en mijn ring is toevallig precies dezelfde kleur. Viel me pas later op. Toch maar even mijn nagels laten zien, geen zorgen ze worden langer hoor.(Het is dat Essie nagellakje- zie post) Ik draag trouwens weer een staartje! Lang niet gedaan, maar ik vind staartjes nu weer helemaal leuk!

Wat vinden jullie van deze outfit?

Liefs,
Naomi

6 comments :

Wat lief dat je een reactie achterlaat en leuk dat je even kijkt op mijn blog! De reacties ouder dan 4 dagen worden gemodereerd :)

Liefs,

 1. Je vest is heel mooi, en leuk dag je nagellak en ring matchen! X

  ReplyDelete
 2. Wat een super leuke outfit! Ik ben echt verliefd op je canvas tas!

  ReplyDelete
 3. Prachtige outfit heb je aan <3

  ReplyDelete
 4. Wat een super leuk shirtje! X

  ReplyDelete
© LKTH 2014-2015 | BLOG DESIGN BY Labinastudio