Sunday, April 27

OUTFIT | KINGSDAY

Sunday, April 27
Het is al weer een jaar geleden dat Willie tot koning gekroond werd. Elke koninginnedag (eehh koningsdag) word ik eraan herinnert hoe snel de tijd wel niet gaat. Oke, veel te cliché, I know. Eigenlijk zou maandag pas een artikel online komen (had het artikel van gister verplaatst naar vrijdag, in verband met koningsdag) maar ik had gewoon besloten dat ik hem nu online wilde zetten! Mijn bestelling van OASAP is online gekomen, en ik ben zo ontzettend blij! Er komt nog een lookbook filmpje aan :) Ik heb echt nog nooit zoveel complimenten op een jurkje gekregen, echt overal stonden mensen te wijzen en ze spraken me daarna aan. Echt awkward. Oh, en al die troep op de achtergrond. (Je denk waarschijnlijk van whuuutt, waarom zo'n rare achtergrond, over dat, ik wilde gewoon laten zien hoe het er bij ons aan toe gaat.) Het is elk jaar zo, Amsterdam is echt een grote gekte, vooral in de Jordaan. Ik ben er aan gewend.


Er was voorspeld dat het gister ontzettend ging regenen. Dat viel heel erg mee, het was lekker weer, de zon scheen af en toe en er vielen wel wat druppels, maar dat duurde iets van een minuut. Gelukkig! Ik heb vooral rondgelopen, helemaal niks gekocht. (Ik heb wel twee suikerspinnen & een cupcake & drie pannenkoekjes & nog veel meer lekker eten laten verdwijnen, rara hoe kan dat) 
Dress Oasap | Bag Thailand | Shoes Primark | Panty Hema | Headband Primark |

(Het beeld is ontzettend slecht...)
Het was ontzettend druk (eigenlijk viel het wel mee) en mijn broertje en zusje verkochten Ottolenghi cakejes. Bij ons voor de deur staat echt zo'n mega podium, en dan zingen allemaal dronken mensen mee met Angels van Robbie Williams. (Ik heb een andere muzieksmaak hoor normaal, zie hier) Als je dan zo in die drukte staat en iedereen zo meezingt (en je overal om je heen alleen maar bier ruikt) geeft je dat toch zo'n magisch en leuk gevoel. (behalve al dat bier dan)

And through it aaaall she offers me protection
A lot of love and affection
Whether I'm right or wrong
And down the waterfaaaaall

Wherever it may take me
I know that life won't break me
When I come to call, she won't forsake me
I'm loving angels instead


Vandaag ga ik naar Duinrell, hoop dat het een beetje leuk is! Wat hebben jullie gedaan op koningsdag? Is het bij jullie ook altijd zo druk? (Waarschijnlijk niet...)


Liefs,
Naomi

10 comments :

Wat lief dat je een reactie achterlaat en leuk dat je even kijkt op mijn blog! De reacties ouder dan 4 dagen worden gemodereerd :)

Liefs,

 1. Wat een leuk artikel! Hele mooie outfit!

  ReplyDelete
 2. Heel leuke outfit! En leuk artikel:)

  x

  ReplyDelete
 3. Aah wat een vreselijk schattig jurkje! Wauw!

  ReplyDelete
 4. Wat een suuuuper leuke outfit, ik snap wel waarom mensen naar je jurkje wijzen want hij is echt onwijs leuk! :)
  Ik was gisteren in Utrecht en daar was het ook heel druk, dat meeblèren bij meezingnummers geeft inderdaad wel een gezellig gevoel van samenhorigheid haha.

  ReplyDelete
 5. Oh wat ben jij een cutie, zo mooi! Hele leuke schattige outfit, staat je super.

  ReplyDelete
 6. Hele mooie outfit had je aan!

  ReplyDelete
 7. Ohh, ik denk dat ik spontaaaan verliefd ben geworden op je jurkje, wat is die leuk!!

  ReplyDelete
 8. Super toffe jurk! Zelf heb ik een beetje lui gedaan op Koningsdag, haha.

  ReplyDelete
© LKTH 2014-2015 | BLOG DESIGN BY Labinastudio