Tuesday, April 29

SMOOTHIE AND CUTE PAPER STRAWS (TIP!)

Tuesday, April 29

Smoothies zijn heilig voor mij in de zomer. Lekker in de tuin in het zonnetje zitten met een zelfgemaakte overheerlijke budget smoothie, een supervrolijk (en fotogeniek!) rietje erin en dan nog bruin worden ook ;) 


Hoooo stop, Naomi, je word nu eenmaal niet bruin, wen eraan, en ga dan ook niet nog rare fantasieën hebben. (die zin?!) Want ook al heb ik Thaise genen, een mooi zongebruind huidje zit er voor mij niet in. Vandaag een simpel smoothie recept (degene die ik altijd maak) en ik show jullie ook even deze leuke papieren rietjes!DE RIETJES


De papieren rietjes komen van de xenos. Ze zien er zo ontzettend leuk uit, en zijn zo fotogeniek! Heel leuk om te gebruik voor foto's van drinken en smoothies (Rara, wat doen we vandaag....) en omdat ze zo lekker retro zijn vind ik ze nog leuker! Als ze in meer kleuren waren had ik er zeker veeeeeeel meer gekocht. Ik ben verslaafd! Je kan ze natuurlijk ook gebruiken voor feestjes. Er zitten 4 verschillende soorten in het pakje en van elke zitten er dan weer 6 stuks in. Persoonlijk vind ik deze rood-wit gestreepte en de blauw-wit gestipte het leukst. Strepen en stippen zijn ook gewoon heel leuk.
Maar let op, het zijn natuurlijk wel papieren rietjes dus na een uurtje zijn ze wel wat slap! Maar dat neem ik voor lief, voor dat kleine prijsje en die leuke uitstraling. 
De rietjes zijn verkrijgbaar voor Xenos voor +/- € 1,30-  voor 24 rietjes, 4 soorten (weet de prijs niet meer precies, maar het was een koopje!)

HET RECEPT


Bananensmoothie à la Naomi

Hij is heel snel te maken!

Voor ongeveer 3 grote glazen.
You will need:
-2 Bananen (nee, grapje.)
- een pak Vanilleyoghuuurt (je gebruikt veel minder hoor)
- ijsblokjes (optioneel, voor een koudere smoothie
- Handen (die heb je vast wel he? We prakken het met onze handen)


You have to do:
1.Optioneel: doe de ijsblokjes in de BLENDER (ik had net iets teveel lol, dacht je serieus dat ik met mijn handen bananen fijn zou prakken?) en zet die op ijsstand. (Als die er is) en maak het ijs zo fijn.
2. Doe de 2 bananen in de blender bij het ijs
3. Gooi vanilleyoghurt over het ijs totdat jij denkt dat het genoeg is. (Je kunt tussen door even blenderen, maar het moet niet te dik zijn, zelfde substansie als op de foto)

Wij gebruiken altijd iets van 7 bananen omdat we nogal met een groot gezin zijn. En zelfs dan hebben we nog over. Ik weet niet wat je ziet als een groot glas, maar het kan zijn dat je er 4 glazen van maakt. Alleen maar lekker toch :)

THE CONSUMING & MEANING

Ik zal eerlijk zijn, deze smoothie is verschrikkelijk. Bleh. Vies.
Maak hem vooral niet. Gewoon ronduit vreselijk. Vooral als je buiten in het zonnetje zit en een koude smoothie in je hand hebt. Die combinatie gaat echt totaal niet samen.
Cheers!
Nou,
En nu al weer op!

Maken jullie wel eens smoothies, zo ja, welke?

Liefs,
Naomi

2 comments :

Wat lief dat je een reactie achterlaat en leuk dat je even kijkt op mijn blog! De reacties ouder dan 4 dagen worden gemodereerd :)

Liefs,

  1. Die rietjes zijn zo leuk en inderdaad fotogeniek haha!!

    ReplyDelete
  2. Wat leuk die rietjes. En nee... ik maak nooit smoothies, maar in mijn stad maken ze er wel lekker. Als ik eentje wil, ga ik die vaak daar halen :).

    ReplyDelete
© LKTH 2014-2015 | BLOG DESIGN BY Labinastudio