Thursday, April 10

♥ STORES & HAPPINESS

Thursday, April 10
Oke. Vandaag is het 10 april. Wat betekent dat? Dat beste is dat over 9 dagen de Forever 21 opent, en dan ook  wel zo dicht bij mijn huisje! (De stad is zoiets als 5 minuten van mijn huis) Ik ga zeker na de opening en heb er superveel zin in! Ook de pull & bear opent binnenkort zijn deuren in Amsterdam, net als de primark (pas in 2015). Hieronder een paar dingen van de webshop die ik heel graag wil hebben!

♥ Do I need to say more? ♥
1. hier te koop                          2. hier te koop

 ♥ Deze croptops zijn ongeveer hetzelfde model en vind ik prachtig! ♥ Vooral de linker met het tropisch printje. Het heeft zo iets zomers en leukheid en ♥
3. hier te koop                          4.hier te koop
 ♥Kant vind ik ook echt geweldig, en het staat zo schattig. ♥ Had ik het al gezegd van een tropisch printje? ♥
5.hier te koop                                       6.hier te koop
♥ Slipons vind ik ook echt heel erg leuk voor de lente. Deze witte met gaatjes erin lijken me echt heel leuk. ♥ En lieveheerstbeestjes ♥
7.hier te koop                                8. hier te koop

Zo dat was mijn wishlist!
En dan nog deze actie, je kan tot en met vandaag meedoen! Zelf heb ik ook meegedaan, je weet maar nooit. En ik ga wel proberen om een van de eerste 500 mensen te zijn. (Er staat van 1- 10 april, dus dat is dan toch tot en met vandaag? Het spijt me heel erg als ik het mis heb.
Wat vinden jullie van Forever 21, en dat er nu een winkel komt?
Ik vind het was wel te merken heel erg leuk dat al die winkels hier komen, het enige is dat Amsterdam zo wel 'nog' drukker zal worden...

Liefs,
Naomi

Bron foto's : F21

4 comments :

Wat lief dat je een reactie achterlaat en leuk dat je even kijkt op mijn blog! De reacties ouder dan 4 dagen worden gemodereerd :)

Liefs,

 1. Forever 21 heeft echt te gekke items <3 Vooral alles met die mooie bloemetjes printjes vind ik erg leuk!

  ReplyDelete
 2. Jaaa kan niet wachten ! Kan helaas niet op zaterdag er al naar toe, maar ik ga binnenkort zeker even een kijken nemen :) Zo leuk !

  ReplyDelete
 3. Super leuke items! Ik kijk er ook echt heel erg naar uit dat de F21 naar Amsterdam komt, nog eventjes, yes!

  ReplyDelete
 4. aaah ik ben zo jaloers dat jij daar gewoont woont! De subdued opent ook binnenkort in amsterdam en die kleding lijkt heel erg op brandy! En fijn dat de forever21 hier komt ja!

  ReplyDelete
© LKTH 2014-2015 | BLOG DESIGN BY Labinastudio