Wednesday, April 2

COLLECTION | LIPBALM

Wednesday, April 2
Lippenbalsems. Mijn heilige wonder en redding in de koude winterdagen, mijn fijne kleurtje op mijn lippen en het lekkere geurtje voor de mindere momenten. Mijn collectie is nogal groot voor iemand die niet heel veel beauty dingen heeft (heel veel lippenbalsems liggen ergens in mijn huis en kan ik niet vinden) en ik deel hem met jullie!

v.l.n.r Coral Crush | Mint Fresh | Berry Crush | Intense Care | Smoothing Cherry | Mint Fresh (dubbel)
Do I need to say more? Babylips is (nog steeds wel) een grote hype geweest, en daar deed ik vrolijk aan mee! De drie zonder doorzichtige dop komen uit thailand (Ik heb ook nog een roze/gele - mangogeur en een lichtroze die mijn zusje weer net heeft gevonden) dus daar kan ik niet veel over vertellen (behalve dat ze echt goddelijk ruiken naar snoepjes!) en de anderen zijn ook gewoon in Nederland te koop. Mint Fresh heb ik dubbel. Een keer zelf gekocht en een keer in een surprise. Zoals je ziet hebben Coral Crush en Berry Crush een kleurtje. Coral crush zie je niet maar Berry Crush is net zoiets als de gekleurde van lipice. Babylips zijn fijn, ruiken lekker, werken ook echt en ik grijp vaak naar een van deze 8 5! 

Labello. Een zeer fijn merk, al werken sommigen niet heel erg goed. Vitamin shake en de melk en honing vind ik heel erg fijn (vooral Vitamin shake gebruik ik veel, die geeft een soort naturel mooi glansje én verzorgt ook goed en prettig), Pearly Shine gebruik ik niet zo vaak. De drie uiterst rechts zijn van LIPICE. Ja, alweer uit Thailand. (ik heb er teveel gekocht.) Deze zijn niet in nederland te koop, maar hier vind je de ebay-link. Ik heb 'Lemon' en 'Apple' Deze lipbalms heten niets voor niets lipice want als je ze op doet dan voel je na een tijdje iets ontzettends kouds op je lippen, en gaat het helemaal tintelen. Anderen vinden het eng, maar ik vind het echt hartstikke gaaf en leuk!
Sommige geven ook een kleurtje af. Zoals deze hierboven van LIPICE.
v.l.n.r Labello Pearly Shine | Labello vitamin shake | Lipice
 Zijn jullie ook zo verslaafd aan lippenbalsems?
Ik stop ze altijd in al mijn tassen iedergeval eentje, waardoor ik op den duur totaal niet meer weet waar welke zit. Daardoor kan ik niet mijn hele collectie laten zien/reviewen....
Sorry voor mijn wazige foto.

Ik hoop dat jullie het eerste deel van deze serie leuk vonden!

Liefs,
Naomi

6 comments :

Wat lief dat je een reactie achterlaat en leuk dat je even kijkt op mijn blog! De reacties ouder dan 4 dagen worden gemodereerd :)

Liefs,

 1. Wow wat heb je er veel! Ik heb die roze van Labello ook, maar vind hem eigenlijk niet zo heel fijn. Hij heeft alleen een mooi kleurtje;)

  xx Laura

  ReplyDelete
 2. Ik heb er ook echt veel te veel en ik maak ze nooit helemaal op. :D

  ReplyDelete
 3. Sow dat is nog eens een collectie! Ik vraag me trouwens wel af of babylips nu echt zo veel fijner zijn dan labello's en andere lippenbalms? Daar kan jij als expert vast een antwoord op geven.

  ReplyDelete
 4. Aah je hebt zo veel Baby Lips! Super leuk:) X

  ReplyDelete
 5. Wow. Je hebt inderdaad echt veel lippenbalsems. Maar ik snap zeker waarom! Eén van de beste beauty items die je kunt bezitten. En ze zijn gewoon cute ;-)

  ReplyDelete
 6. Wat een mooie collectie erg leuk ook de babylips uit Thailand!

  ReplyDelete
© LKTH 2014-2015 | BLOG DESIGN BY Labinastudio