Thursday, May 15

1 MAXISKIRT 3 OUTFITS

Thursday, May 15
Toen ik deze titel schreef, maakte ik er 3 Maxiskirts 1 Outfit van. Is dat een teken dat ik misschien meer maxiskirts nodig heb (lees: wil), of wilde ik op dat moment gewoon 3 maxiskirts in een outfit dragen? Maar hoe kan je dat eigenlijk doen?

THE MAXISKIRT

Deze maxiskirt is geweldig. Zacht. (onvoorstelbaar zacht) Valt heel erg mooi. Alles is gewoon leuk, heb er geen worden voor. Überhaupt is een maxiskirt gewoon een must have. Hij maakt me langer (laat me langer lijken) Deze maxiskirt is voor ongeveer 25 euro te koop bij de Brandy Melville.

OUTFIT 1: SORRY, ALL BRANDY


| All Brandy Melville | Sunglasses Flying Tiger |
 Ik kan er gewoon elke keer niet onderuit komen. Deze hele outfit (behalve de zonnebril) is dan ook van Brandy Melville. Omdat het topje laag uitgesneden armsgaten heeft doe ik er een bandeau onder (elastiek, hij lijkt hier zo klein) die toevallig, haha match met mijn bandana.

YELLOW BOW


Shirt DIY (H&M) | Hairbow Thailand | Rings H&M | Necklace Primark |
Ik hou van geel. Kleur van de zon, zomer,Pasen en het strand. Een kleur van herinneringen. Het shirt heb ik zelf gediyd (als jullie willen weten hoe deze diy gaat, kan ik hem delen!) en is wat langer dus stop ik hem 'in' mijn maxiskirt. Ik heb voor dit soort t-shirts ook nog een zwarte bandeau, en dat gaat prima. Al wil ik natuurlijk liever de chiyotop van de brandy (komt nog een artikel over...) Een leuke match van twee gele strikjes ;)

GOLD & STRIPES

Cropped sweater H&M (old) | Necklace Forever 21 |  Velvet hairbow Forever 21 |
Streepjes zijn harstikke leuk, strikjes, maxiskirts en ´collar´ kettingen ook, dus heb ik het allemaal gecombineerd in één outfit, hier is hij! Ik hou ervan om de mouwtjes van truien om te slaan, dat geeft een leuker effect :)

Zoals je misschien wel merkt ben ik steeds aan het veranderen van header. Ik weet het even niet, en moet er gewoon eentje vinden die echt bij me past, voor nu heb ik gewoon een standaard lettertype. Mijn layout ga ik waarschijnlijk dit weekend in een ander kleurtje dopen. Geen hele grote veranderingen dus verder. (ik denk aan mintgroen, lichtblauw,wit...) Ik vind hem zo wel leuk, maar het is niet helemaal ´ik´

Om even terug te komen op de inleiding, 
Hoe zou jij 3 maxiskirts in een outfit combineren?

Whaaaaah ik heb 80 followers op bloglovin en 9 op blogger (-3 die me dubbel volgen...) dat maakt 86 followers! 
Thanks, dit betekent zo veel voor mij!
Liefs,
Naomi

11 comments :

Wat lief dat je een reactie achterlaat en leuk dat je even kijkt op mijn blog! De reacties ouder dan 4 dagen worden gemodereerd :)

Liefs,

 1. Wat een leuke outfits! Brandy Melville heeft zulke leuke dingen, maar helaas is Amsterdam behoorlijk uit de route en die verzendkosten op de site zijn zó duur... :(

  ReplyDelete
 2. Leuk artikel! Ik wil ook zoooo graag een maxiskirt. Ik ben al een tijdje naar een goede op zoek, maar ik kan geen 'perfecte' vinden..:/
  X

  ReplyDelete
 3. Wat een leuke combinaties allemaal! Vooral die eerste met al die brandy spulletjes! Ik hou van de brandy!

  ReplyDelete
 4. Ik ben echt verliefd op maxi skirts! Ik vind outfit 1 heel leuk! Brandy :D

  ReplyDelete
 5. Alledrie de outfits zijn zo leuk! Ik ben benieuwd naar je nieuwe lay-out. :)))

  ReplyDelete
 6. Aah ik wil zo graag ook zo'n maxiskirt! Ik vind de outfits super leuk, voor yellow bow :)

  ReplyDelete
 7. Ooh moooi allemaal! ik vind de hele brandy outfit het leukste! :)

  ReplyDelete
 8. Wat een leuke combinaties, inspirerend! Al heb ik geen maxiskirt, wel een maxi dress :D

  ReplyDelete
© LKTH 2014-2015 | BLOG DESIGN BY Labinastudio