Tuesday, May 13

#3 FIVE FAVOURITE KEYS

Tuesday, May 13
Vandaag al weer de derde Five Favourite Keys, de afgelopen weken heb ik weer nieuwe favorieten erbij gekregen en die wil ik graag met jullie delen!


BEAUTY Ik was natuurlijk een paar weekjes geleden naar de 1+1 Kruidvat actie, en daar kocht ik onder andere dit Mua Pallette. Mijn vriendin vertelde dat het in 'haar' Kruidvat altijd heel rustig was, maar niets was minder waar! Het was een gekkenhuis, en tot onze teleurstelling was alles wat we wilde uitverkocht, inclusief dit pallette. Totdat een medewerkster een beetje onopvallend zei: 'Achterin staan nog wat karren met make-up'. Wij daar heen rennen, en er waren precies nog twee prachtige mua-pallettes en verder alles wat we wilde kopen. Nu even over dit pallette, het is prachtig. Pigment vind ik fijn, en de ogenschaduws werken heel fijn. Ook wilde ik even mededelen dat ik niet meer zoveel over Beauty op mijn blog ga schrijven! Daar heb je de beautyblogs toch voor?

READING

Heel veel tranen heb ik gelaten bij dit boek. Echt een prachtig boek. Ik las het in het engels (oorspronkelijke taal) en raad iedereen aan om het te lezen! In het kort:

Het gaat over Hazel, een 16 jarig meisje die eigenlijk al dood had moeten zijn maar door een experimenteel medicijn nog in leven is. In een praatgroep in de kerk ontmoet ze een jongen, Augustus. Vanaf dat moment verandert haar leven
 

 Wat ik leuk vind aan dit boek is dat het zich deels in Amsterdam afspeelt. Het boek beschrijft luchtig (en af en toe ook vrolijk) een heel zwaar onderwerp: kanker. Er zullen wat verdrietige dingen, vrolijke dingen en dingen gebeuren die je boos maken, maar het boek laat je vooral nadenken over het leven. De quotes in het boek zijn prachtig! Verder wil ik geen spoilers geven. It's so beautifully written! A book with a great story and a great message. 

FOOD


Oreo's.
HMMM LEKKER. 

Best wel heel erg lekker

Best wel super lekker (Wat is 'lekker' eigenlijk een raar woord)

PROBEER HET UIT.

Ik ben serieus. Dit is goddelijk. Ook als smoothie, doe er alleen niet teveel in want dan wordt het te zoet (heb ervaringen)

DOODLING

 Doodlen (random dingen tekenen) vind ik ook heel erg leuk om te doen. Dit is mijn 'ik verveel me in de les dus ik ga maar tekenen' blaadje. Ik ben er niet goed in, maar dat maakt me niks uit. Het gaat om het idee, toch?

FOOD (ETC) #2

Deze ongelofelijk lekkere perensap (Bestaat uit puur perensap en vitamine C) is geweldig, net als mijn mason jar van de Xenos. Dit zijn eigenlijk twee favorieten, of zelfs drie! De papieren rietjes zijn ook echt geweldig.
Volgens mij gekocht bij de Albert Heijn.


Welke vind jij de leukste? En wat zijn jou favorieten van de afgelopen tijd? 
Liefs,
Naomi

12 comments :

Wat lief dat je een reactie achterlaat en leuk dat je even kijkt op mijn blog! De reacties ouder dan 4 dagen worden gemodereerd :)

Liefs,

 1. mmm ja oreo en perensap! :D Ik ben trouwens echt benieuwd naar dat boek, want ik zie het overal voorbij komen!

  ReplyDelete
 2. Wat maak jij toch altijd fijne foto's bij je artikelen, ik kan daar echt van genieten :)
  & wat heb ik ook ontzettend zitten huilen bij The Fault in our Stars. Ik weet nu al dat ik bij de film echt dozen vol tissues mee ga nemen. Prachtig verhaal maar ook zó zielig!

  Liefs ! x

  ReplyDelete
 3. Oreo's zijn zooo lekker! Yum!

  ReplyDelete
 4. Ahh wat palette wil ik ook zo graag! Oreo's blijven lekker, en ik vind die tekeningetjes juist heel mooi!

  ReplyDelete
 5. Leuk artikel! Dat boek lijkt me echt super, moet het gauw eens gaan lezen :)

  ReplyDelete
 6. Oreo, ik ben het helemaal met je eens Naomi:) Je kan ook echt goed tekenen! Die mason jars, daar ben ik al tijden naar op zoek, maar ik kan ze niet vinden:(

  x

  ReplyDelete
 7. Je kan echt mooi tekenen!

  ReplyDelete
 8. The Fault in Our Stars is echt het beste boek ooit, ik ben zo benieuwd naar de film! En oreo's zijn zo overheerlijk. <3

  ReplyDelete
 9. The Fault In Our Stars is zo'n ontzettend goed boek! Ik heb er echt vaak tranen bij moeten laten, haha. En oreo's, yum. Ik heb pas nog een oreo taart gemaakt, die was ook echt heeerlijk!

  ReplyDelete
 10. Het palette van MUA heb ik ook, vind hem zo fijn. En die beker van de Xenos heb ik ook <3

  ReplyDelete
 11. Dat palette heb ik ook, vind 'm ook erg fijn! En ik moet toch wel dringend eens eíndelijk TFIOS lezen!

  ReplyDelete
 12. Die palette is echt heel mooi! En wow, je kan echt goed tekenen. Complimenten. ♡

  ReplyDelete
© LKTH 2014-2015 | BLOG DESIGN BY Labinastudio