Sunday, May 11

BUT FIRST, LET ME TAKE A SELFIE #2

Sunday, May 11
Omdat nog al veel mensen dit artikel van een paar weken geleden leuk vonden (ik vond het zelf ook wel leuk, maar toch nog een beetje raar om echt die RAARSTE FOTO'S op internet te zetten.) heb ik er besloten een serie van te maken. (Staat onder het kopje personal, als ''specials'') Een kijkje achter de schermen. Hoewel je hier meestal mooie foto's ziet, gaat er tijdens een outfit shoot of iets anders ook nog wel eens wat mis, en gaan de foto's niet helemaal perfect. Niet alles wat ik hier laat zien ben ik super trots op... Enjoy! (De engste van allemaal komt na de 'break'!)
Want, teveel stress want het licht is bijna weg en het papiertje moet STIL gehouden worden zodat het een SCHERPE foto wordt. Goed gelukt, toch?


BOE!Creepy. Vraag me alsjeblieft niet wat hier aan de hand was. Ik weet het zelf ook niet.
 Want waauuww....

 Mooie windgezichten
 Toen die foto's eenmaal klaar waren had ik mijn smoothie binnen no-time op. Ik dacht echt zo van 'Deze foto MOET goed zijn, IK WILLLL DIE SMOOTHIEEEEE'
 'Kijk, ik heb haar! Jij ook?, dan zijn we BFF'S 4ever!' (oeps, foutje, er moest natuurlijk staan, 4evaaaaa.)
 Die had je al gezien maar hij moest hier nog even tussen. (ik lijk hier wel heeeeeel raaar, alsof ik gek ben ofzo. Beetje veel geobsedeerd door.....),  CANDYFLOSS!
Mijn bandana zit raar, foto vanuit een rare hoek waardoor je een soort van 'MEGA zonnebril effect' krijgt.
 Want je wilt altijd een spacende vrouw? Met blond haar op je foto. - Mijn gezicht?!? (Al opgevallen dat ik nogal erg van mijn bordeaux bandana houd?)
Wind, wind, wind, wind, wind, wind, wind is mijn beste vrind... - Alle kinderen (lees: broertjes en zusjes en hun vriendjes en vriendinnetjes) probeerden mijn foto te verstoren door te springen. Nou, al zeg ik het zelf, aardig goed gelukt. Toch?

Zo, dat waren voor deze keer al mijn mislukkingen, weird faces en andere dingen.

Beetje gelachen? (of gehuild dat kan natuurlijk ook. Ik weet het, mijn ogen zijn gewoon heel erg creepy)

Weten jullie nog een leuke korte naam als kopje onder lifestyle voor dit artikel? Of zou ik het gewoon helemaal weg laten?

Liefs,
Naomi

8 comments :

Wat lief dat je een reactie achterlaat en leuk dat je even kijkt op mijn blog! De reacties ouder dan 4 dagen worden gemodereerd :)

Liefs,

 1. ahahah wat leuk om te zien! Die tweede foto is inderdaad nogal eng...

  ReplyDelete
 2. hahah echt grappig om te zien! Leuke foto's hihih

  ReplyDelete
 3. Leuke foto's !!!! Je scrijft echt heel leuk, ik ga vaker een kijkje nemen op jou blog!!!
  xxxjulia
  http://www.love2creativity.blogspot.nl/

  ReplyDelete
 4. haha gekke selfies wel leuk hoor ;)
  lolzzz super leuk!!!

  ReplyDelete
 5. Hahaha, dit soort artikelen zijn altijd de leukste! Ik zou er eigenlijk geen naam voor kunnen bedenken, behalve Behind the scenes, maar die is niet echt kort dus aan mij heb je niet zoveel haha. Sorry! :)

  ReplyDelete
 6. Haha grappig dat je zo lekker gewoon jezelf bent!
  (zouden er meer moeten doen!)

  Je hebt echt een leuke blog, ik kom vaker even langs, denk ik!

  xx
  allthatmatters.tk

  ReplyDelete
 7. Haha, dit vind ik echt leuk om te zien. <3

  ReplyDelete
© LKTH 2014-2015 | BLOG DESIGN BY Labinastudio