Monday, May 19

DIARY 18 MEI

Monday, May 19
Hi allemaal! Ik vond het leuk een keertje een Diary te schrijven, is een keer wat anders. Wat kan ik toch genieten van het mooie weer, het is gewoon praktisch zomer. Gister had ik een leuke dag, (hoe kan dat ook anders met die 23 graden) ik begon met hardlopen en ging sinds een paar maanden weer naar de Bagels and Beans...
Ik begon dus met hardlopen, en we hebben weer een heel rondje gedaan. Gaat elke keer toch weer iets beter. Ah, als ik deze foto's zie krijg ik weer enorm zin in de Bagels. Josephine en Ik namen een BLT bagel en een Avocado bagel (we deelden ze, hmmm) verder namen we of course ijskoffie. Mensen die mijn blog wat langer volgen die weten dat ik verslaafd ben aan de ijskoffie van de Bagels and Beans.


We hebben er drie uur in het zonnetje gezeten en twee teksten Grieks en een blueberry muffin later gingen we naar huis. Ik ging met mijn zusje Hannah naar de stad om twee jurkjes te vinden (die hetzelfde zijn) voor een pianoconcert in het concertgebouw (kleine zaal hoor) we gaan er samen spelen en ik heb er superveel zin in! Het was heel gezellig en wonderbaarlijk helemaal niet zo druk. We zijn goed geslaagd en hebben ieder twee jurkjes gekocht, we konden niet kiezen maar dat lukt wel hoor. Btw, ik heb zoveel leuke dingen gezien bij de Pull & Bear en de F21, maar ik heb mijn challenge ;)

Nog even iets, vandaag bestaat mijn blog precies 3 maanden, dat is alweer zo veel!
Moet ik vaker een Diary gaan doen en weten jullie nog leuke (goedkope) lunchplekjes in Amsterdam?

Liefs,
Naomi

13 comments :

Wat lief dat je een reactie achterlaat en leuk dat je even kijkt op mijn blog! De reacties ouder dan 4 dagen worden gemodereerd :)

Liefs,

 1. Leuke diary! Oehh lekker, Bagels van Bagels&Beans. Ik wist niet dat jij ook zo met muziek bezig was (piano spelen)! Super leuk:) x

  ReplyDelete
 2. oh my die bagel! c: mooie foto's! ik krijg er trek van :D

  ReplyDelete
 3. Aaaah Bagels&Beans is echt té lekker. <3<3 En jaaa, zulke diaries zijn leuk!

  ReplyDelete
 4. Leuk om te lezen! Zeker vaker doen :)

  ReplyDelete
 5. Oehh die bagels zien er zo lekker uit! Gefeliciteerd met je blog! Mijn blog bestaat al weer bijna een half jaar... Wow

  ReplyDelete
 6. Al die broodjes zien er zo lekker uit! HeerlijK! xx

  ReplyDelete
 7. Leuke diary , wat heb jij lekker gegeten!

  ReplyDelete
 8. hmmm i love shakes! je hebt een leuke blog liefs x

  ReplyDelete
 9. ik word echt vrolijk van jouw blog!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Aawh wat leuk! Is ook een beetje de bedoeling :)

   Delete
 10. Heel leuk artikel! Mooie foto's oo, ik krijg gelijk zin in een bagel!

  ReplyDelete
© LKTH 2014-2015 | BLOG DESIGN BY Labinastudio