Wednesday, May 7

OUTFIT | LET'S GO TO THE BEACH

Wednesday, May 7
Vandaag weer een nieuwe outfit voor jullie! We gingen maandag (de laatste dag van de vakantie....) naar Bakkum, naar vrienden en natuurlijk moest ik ook nog even outfit foto's maken op het strand. Het was ontzettend mooi weer, maar ik heb mijn panty toch maar aangehouden omdat het uiteindelijk afkoelde. Perfect voor een leuke crop-top met korte mouwtjes en een leuk rokje. Ook nog even een kleine eervolle vermelding naar jullie. En een bericht je voor mijn ouders, haha. En wil je weten hoe mijn eerste schooldag ging? Klik dan snel verder!


Note: werkt alleen met spotify (als je de app op je telefoon hebt staan werkt het ook!), sorry voor de non-spotify gebruikers. Youtube vond ik zo klein toch minder fijn werken.

Even een liedje voor de sfeer ;). Ik krijg nog elke dag ontzettend leuke reacties van jullie, en daar wil ik jullie heel hartelijk (slijm, slijm..) voor bedanken! Sommige reacties komen niet zo goed binnen, omdat ik denk dat het niet klopt en ik alles ontken, ik ben gewoon een beetje te onzeker. Door met deze blog te beginnen ben ik echt een stuk bewuster geworden van alles om me heen, en ik voel me een stuk beter dan eerst. Er is het afgelopen jaar nog al wat gebeurd met klassenverandering en bepaalde vriendinnen (ik ga jullie geen details geven) maar door deze blog en jullie laat ik dat steeds meer los. De klas van nu is geweldig en jullie ook. Dank jullie wel!

This shit just got deep....
 Soms zijn er ook wel eens 'no make-up' dagen, en daar voel ik me heel erg goed bij!
Cardigan H&M | Crop top & Skirt Brandy Melville | Sunglasses Oasap

Gister is school weer begonnen. Ik voelde me echt zo van 'POEF' eerst zat ik lekker te bloggen met een kop thee en toen 'POEF' zat ik in de klas, Latijn & Frans te volgen. Leraren zijn zo ontzettend beduusd dat je moe bent omdat je vakantie hebt gehad. Jaja, natuurlijk ben je moe als je om 7 uur op moet staan! Op zulke dagen loopt de tijd zo langzaam, maar ik kom er wel overheen. Ze hebben er voor vandaag gelijk maar een proefwerk Wiskunde bij gedaan. NOG MAAR 8 WEKEN TOT DE ZOMERVAKANTIE. En dan te bedenken dat ik iets van 2 maanden geleden zo zat af te tellen 'Nog maar 10 weken tot de meivakantie' en de meivakantie nu al voor bij is. Kom maar op, zomer! Ik heb zin in de dagen zonder panty, de dagen zonder jas (mijn trenchcoat is inmiddels veilig bij me thuis, thanks pap voor hem ophalen bij Ikea) en de dagen zonder school. 

Hoe was jullie eerste schooldag? 
Of heb je nog vakantie? Jarloers, grrrr...

Thanks, pap voor de foto's. Ik weet dat je dit leest (ja mijn ouders lezen mijn blog, soms zo irritant ;)), bij deze. Hierbij zeg ik even tegen je, ook al zijn je kinderen soms een beetje vervelend (maar 99 procent heel lief), ik/we hou(den) heel veel van je. (Ook van jou hoor, Mam) Nu staat het zwart op wit op internet.

Dat moest even. Misschien als test. Misschien als grapje. Dus wat je hier vooral uit moet opmaken is dat mijn vader de foto's heeft gemaakt. De rest maakt even niets uit.

Liefs,
Naomi

14 comments :

Wat lief dat je een reactie achterlaat en leuk dat je even kijkt op mijn blog! De reacties ouder dan 4 dagen worden gemodereerd :)

Liefs,

 1. Super leuke outfit! Je rokje van de brandy is zo leuk! Make-up loze dagen zijn altijd goed! ;) Mijn eerste schooldag was echt vreselijk haha

  ReplyDelete
 2. Je rokje is zó schattig! Mijn ouders lezen ook vaak mijn blog en gaan er vervolgens flauwe grappen over maken, ver-schri-ke-lijk...

  ReplyDelete
 3. *oeps iets te snel, het moet natuurlijk ver-schrik-ke-lijk zijn haha.

  ReplyDelete
 4. Hele leuke outfit! Ik heb deze week gelukkig nog vakantie :) Echt lief, dat stukje voor je vader (en moeder) !

  ReplyDelete
 5. Superleuke outfit! Ik heb die cardigan ook :)

  ReplyDelete
 6. Wat een leuke foto's, en die zonnebril staat je echt heel goed! xx

  ReplyDelete
 7. Heel leuk outfitje! Ik vind je rokje heel schattig :)

  ReplyDelete
 8. Ik vind je bril zo tof! Hij staat je echt leuk! En je rokje is zo schattig c:

  ReplyDelete
 9. Super leuk!!!
  Ik heb ook een blog namelijk : www.beautyxdiy.blogspot.com
  Heb je nog tips..?

  ReplyDelete
 10. Awh je bent echt superschattig! Heel mooi vest heb je aan! Ik heb hetzelfde rokje, fijn is ie he, hij past bij zoveel!

  xoxo

  ReplyDelete
 11. Wauwie weer supermooi! hihi, je mag ook echt trots zijn op je blog, want hij is heel leuk :)

  ReplyDelete
 12. Leuk! vooral het rokje is prachtig <3

  ReplyDelete
 13. LOVE IT!!! :) Echt een hele inspirerende outfit ;D

  ReplyDelete
© LKTH 2014-2015 | BLOG DESIGN BY Labinastudio