Saturday, May 17

OUTFIT | LIVING IN A DREAM OF STRAWBERRIES

Saturday, May 17
Gister voelde zo onwerkelijk, het was heel lekker weer (blote benen weer) en het was vrijdag. HET IS WEEKEND! Ik ben zo ongelofelijk blij, het weekend had ik echt even nodig. Ik trok mijn maxi-skirt aan, en wandelde samen met Laura door de stad.Cardigan Vintage (Tommy Hilfiger) | Maxi skirt Brandy Melville | Tanktop Thailand | Flowercrown Thailand
Het rare is dat ik vier verschillende van deze flowercrowns heb, maar alleen de gele draag. Donkerblauw, wit en lichtbruin is het gewoon niet helemaal, al ben ik van plan ze wel een keer te dragen. (wholesale in Thailand...) Laura en ik kwamen terecht op een magisch plekje waar we toch echt even foto's moesten maken. Laura ging ook helemaal los en heeft in Amsterdam zoveel prachtige foto's gemaakt van details vlak bij mijn huis, zo leuk! Ik ben van plan die foto's ook nog in een artikel te zetten (als het van haar mag), en zet dan ook nog even wat foto's van deze outfit erin. Althans, rare foto's. Volgens mij ben ik nog nooit zo niet serieus geweest tijdens een outfit-shoot en dat leverde heel wat hilarische plaatjes op. (Vind ik dan)

Vanmiddag heb ik een hockeywedstrijd (nou ja, om half 5) dus ik heb nog een hele dag (morgen ook) om leuke dingen te doen om huiswerk te maken en te leren voor Grieks proefwerk Ik moet maar in mijn achterhoofd houden dat de lessen over 3,5 weken voorbij zijn (die laatste 0.5 is het proefwerkweek), jeeij! Het hardlopen gaat morgen trouwens nog gewoon door hoor, ik merk dat mijn conditie langzaamaan wel iets beter word, ook al doe ik het een keer per week een half uurtje. 

Ik weet verder eigenlijk niet of het lukt met mijn nieuwe lay-out (ook al veranderd er niet heel veel), ben druk bezig (dat heb je waarschijnlijk al wel gemerkt, veel dingen zijn nu gecentreerd...), maar het is zo lastig om alles te kiezen!

Wat zijn jullie vandaag van plan te doen?

Liefs,
Naomi

13 comments :

Wat lief dat je een reactie achterlaat en leuk dat je even kijkt op mijn blog! De reacties ouder dan 4 dagen worden gemodereerd :)

Liefs,

 1. Ik ben echt verliefd op je hempje! Hij staat ook heel leuk met je maxi-skirt en die bloemenkrans is zo lief!

  ReplyDelete
 2. Wat een mooie foto's, en je flowercrown is heel leuk! Succes met je wedstrijd vanmiddag :)

  ReplyDelete
 3. Wat een super leuke outfit! Zo vrolijk! Heel mooi gecombineerd!

  ReplyDelete
 4. Wow, weeral een prachtige outfit! Dat topje is ontzettend leuk!

  ReplyDelete
 5. Awh je shirtje is zo schattig! :))

  ReplyDelete
 6. Leuke outfit, met zo'n maxi-skirt! Die flowercrown maakt het helemaal af:)

  x

  ReplyDelete
 7. Leuke outfit, de top is zo schattig! Ik moet vandaag heel de dag leren, heb binnenkort ook examens :( maar ik ga wel wat van de zon profiteren!

  ReplyDelete
 8. Pretty thing! De outfit staat je super. :)

  ReplyDelete
 9. Zo mooi altijd, foto's in Amsterdam! Heel tof je flowercrown en lange rok :) Liefs

  ReplyDelete
© LKTH 2014-2015 | BLOG DESIGN BY Labinastudio