Wednesday, May 21

SOME BEAUTIFUL DAY IN PHOTOGRAPHY

Wednesday, May 21
Amsterdam door de ogen van mijn vriendin Laura, met mijn camera maakte ze overal prachtige foto's van. Ze waren zo mooi dat ze wel een plekje op mijn kleine stukje internet verdienden. Dit geeft een beetje de sfeer rondom mijn huis weer, en de sfeer in Amsterdam, en ik vond het leuk om jullie even een klein inzichtje te geven over hoe mijn uitzicht en leven eruit ziet!Een coole man maakte voor mijn huis mooie tekeningen op een auto. Een buddha, tof toch?

Toen Laura deze Tony Chocolonely sticker spotte kon ze het écht niet even laten om hem te fotograferen. (Ik spotte hem niet eens, en ik loop er dagelijks langs! NAOMI!)
Haar nieuwe Clarks, zo jarloers! Kijk zeker even naar haar outfit, wil jij ook zo graag clarks?, outfit

AAAH, AMERICAN APPAREL!  Mijn 'maybe' toekomstige werk, ik was op koninginnedag gevraagd of ik er wilde werken (wat echt zo verrassend maar geweldig was) en nu heb ik over een paar weken een proefdag! (Eigenlijk nog maar 17 dagen.) So excited! Ik hou nog wel een update erover (of ik mention er iets over in een artikel hoe het ging en of ik wel/niet aangenomen ben)
Amsterdam.. 

Ik vind deze foto zo leuk! Strikjes 

Deze rugzakjes zijn nu helemaal in! Ik heb er heel veel thuis liggen, mijn oma en moeder namen ze iets van twintig jaar geleden al mee uit Zweden, ik vind ze zo leuk!


Die blauwe lucht... 

Ik moest even op de foto naast deze roos. (Lees: Laura maakt een foto van de roos, ik zie hem en zeg: 'AAAAAAH, WAT EEN MOOIE ROOS, HIER MOET IK MEE OP DE FOTO!'
Ook deze foto (die ik dan weer heb gemaakt) vind ik prachtig. Die summerfeeling wordt hier heel goed in weergeven. Was elke dag maar zo als afgelopen vrijdag! Laura, (ik weet dat je dit leest) je bent echt een heel erg lief en mooi meisje!

Zo, dat was het weer. Ik vond deze foto's zo leuk dat ze zeker een plekje op mijn blog verdienden., alle credits voor de foto's naar Laura natuurlijk! (Ze heeft er zelf ook nog een artikel over geplaatst, zie je hier)

Even voor de zekerheid, dit is geen spam artikel, Laura weet niet eens dat ik dit doe, VERRASSING!

Wat vonden jullie van weer eens een fotografie artikel?
Ik moet er vaker wat doen denk ik, ik vind het zo leuk. (en dan maak ik de volgende keer wel zelf foto's, haha)

Liefs,
Naomi

14 comments :

Wat lief dat je een reactie achterlaat en leuk dat je even kijkt op mijn blog! De reacties ouder dan 4 dagen worden gemodereerd :)

Liefs,

 1. Fotografie artikelen zijn altijd super leuk, zeker vaker doen! Amsterdam is zo'n leuke stad! Ik ben er graag. Ik woon best dichtbij Amsterdam, eigenlijk moet ik er vaker heen, haha! En jaaaa, ik wil zoooo graag clarks. Wordt even sparen dan maar, haha!

  ReplyDelete
 2. Wat een leuke foto's allemaal! En wat tif dat je bij de American Apparel mag werken! Dat lijkt me echt super leuk!

  ReplyDelete
 3. Mooie foto's! Veel plezier op je proefdag bij American Apparel :)

  ReplyDelete
 4. Die foto's zijn zo leuk! En wat tof dat die man zijn auto aan het beschilderen is, en ziet er super gaaf uit. :))

  ReplyDelete
 5. Wat een leuke foto's! Vooral die van de man die op zijn auto tekent :) Ook een mooie foto van laura, de licht inval is erg mooi. En wat gaaf dat je bent gevraagd om bij de american apparel te werken!

  ReplyDelete
 6. Super leuke fotos! En wat leuk van American Apparel, hopelijk krijg je dan korting of hun kleding ;)

  ReplyDelete
 7. wat een leuke foto's ziet er erg goed uit!

  ReplyDelete
 8. wauw wat een mooie foto's! haha die man die lekker op ze auto tekent!

  ReplyDelete
 9. Ooh mooie foto's! De roos is inderdaad heel mooi, en de foto van Laura ook! Leuk dat jullie samen foto's maken!

  ReplyDelete
 10. Mooie foto’s! Je hebt echt geluk dat je in Amsterdam woont :)

  ReplyDelete
 11. Zeer mooie foto's. Je hebt talent hoor!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Awh, ik heb geen talent, maar laura heeft talent! Zij heeft de foto's gemaakt :) (Staat ook in de post)

   Delete
 12. Wauwie, wat een prachtige foto's zeg! :) xo

  ReplyDelete
© LKTH 2014-2015 | BLOG DESIGN BY Labinastudio