Saturday, June 14

#4 FIVE FAVOURITE KEYS

Saturday, June 14
Het is alweer een maand geleden dat ik mijn Five Favourite Keys postte. (En alweer de vierde!) Ik heb weer hele leuke favourites voor jullie! Een daarvan is mijn geweldige, nieuwe, perfecte, leuke, mooie, prachtige, fantastische, fabelachtige, schitterende, formidable, magnifieke, wondermooie, donkergrijze, denim short. Zegt dat genoeg?

#1 THE SHORT

Short van American Apparel
Ik ben zo verliefd op deze shorts! Hij is geweldig, zit lekker (ehh perfect) en is gewoon leuk! De kleur is ook lekker basic, maar wel iets anders dan zo'n blauwe. Vind dit ook gewoon heel erg leuk. Ik kan hier eigenlijk uren over praten maar ben van mening dat ik nu maar gelijk kan stoppen voordat dit 1000 woorden worden over alleen één shortje.


#2 THE OUTFITS

LIGHT BLUE

Brandy Melville tanktop | American Apparel short | American Apparel Bow | Essie Nailpolish

Een simpele outfit, maar ik vind hem zelf heel erg leuk! Ik hou van mijn haarbandje (ughm-ughm, heb je vast wel gemerkt-kijk anders even naar alle outfits, hier) en de combinatie van het nagellakje + het topje is super!

SUNFLOWERS

H&M Top | American Apparel shorts | Primark sunglasses
 | Essie Nailpolish | Primark flower hair/bun elastic |

Alle drie de outfits vind ik leuk, maar deze heeft toch wel wat. Het topje vond ik in mijn kledingkast onder een paar stapels, (had hem dan ook heel lang niet gedragen) en vind ik nog steeds super leuk! Ik kan me nog herinneren dat hij voor een briefje van 5 te koop was iets van een jaar of 2 geleden. Een bijpassend nagellakje (Essie is awesome, kwam ook al voor in een van mijn eerste posts in deze serie) erbij, een leuk elastiekje, deze outfit heeft wat meer kleur.

LOVELY MINT

American Apparel mint crop top | American Apparel shorts | American Apparel Bow
Allemaal American Apparel, beetje dure outfit, maar wel super! Die strikjes zijn echt geweldig (ook al hangt er een prijskaartje van 10 euro aan) en ik wil ze echt in ALLE kleuren, gewoon geweldig!

#3 THE BOW & THE FLOWERS 

Primark Hair / bun elastic

Een topbun, mijn shorts, warm weer, een smoothie en deze leuke mini zonnebloempjes om mijn knot heen. Wat moet ik nog meer zeggen?
American Apparel Mint bow
 Hij heeft een heel simpel 'klik en sluit' klipje, en blijft als je hem goed vastzet (even proberen wat het beste is) de hele dag zitten. Ik ben fan! Zoals ik al zei, deze strikjes wil ik in ALLE kleuren. En het zijn er veel. Heel veel. Kijk maar hier. *Portemonnee huilt van verdriet* 

#4 THE SUNGLASSES

Primark Sunglasses
 Voor €2,50- kon ik deze in Rotterdam echt niet laten liggen! Britt heeft hem ook maar gelijk gekocht, we waren gewoon beiden verliefd op deze geworden! Normaal draag ik nooit een zonnebril met een (panter)printje, maar nu vind ik het eigenlijk wel leuk! Het valt ook niet zo op, gelukkig.

#5 FRUIT 


Mango, kersen, aardbeien, een goede en lekkere banaan/sinaasappel smoothie. Ik hou er van. Het is gewoon lekker fris in de zomer en ik merk dat ik als het warm is sneller fruit eet, wat natuurlijk super goed voor me is! Omdat ik normaal niet echt een fruiteter ben, vandaar.

Wat zijn jullie favorieten, en wat vinden jullie van mijn nieuwe shorts? (En de outfits, of course?)

Liefs,
Naomi

13 comments :

Wat lief dat je een reactie achterlaat en leuk dat je even kijkt op mijn blog! De reacties ouder dan 4 dagen worden gemodereerd :)

Liefs,

 1. Ohh wat een mooie short! En de outfits zijn ook erg leuk, vooral de eerste! Ik koop eigenlijk nooit iets in de American Apparel, omwille van de (iets) duurdere prijzen... Maar langs de andere kant zijn het vaak wel leuke (speciale) basics die ik heel vaak zou dragen denk ik, dus ik moet nog eens gaan kijken! En hmm die laatste foto zit er erg lekker uit, in de zomer krijg ik ook altijd meer zin in fruit!

  ReplyDelete
 2. Wat een super leuke dingen allemaal! Dat shortje is echt geweldig! En die outfits ook allemaal! Die strik heb ik ook maar dan in het roze! Mintgroen is ook echt super leuk!

  ReplyDelete
 3. DAT SHORTJE, DIE WIL IK OOK. Liefdeee .
  Volgens mij staat ook echt alles leuk bij daarbij! Vind jouw combi's in ieder geval wel echt heel geslaagd :) x

  ReplyDelete
 4. Dat shortje is echt geweldig! Super leuke outfits heb je er ook mee gemaakt. Panterprint zonnebrillen vind ik zelf inderdaad ook nooit zo leuk, maar ik heb ook exact dezelfde zonnebril omdat ik hem gewoon leuk vond haha!

  ReplyDelete
 5. Ahh die shorts van American Apperal zijn echt super! De zonnebril van de Primark is ook echt heel leuk:) x

  ReplyDelete
 6. Super leuke post, en ik heb die zonnebril echt non-stop op de laatste tijd, haha!

  ReplyDelete
 7. Woaaah, de shorts, de zonnebril en die sunflowers zijn echt perfect!
  Ik vind het overigens wel écht heel frustrerend dat de (fashion)industrie z'n prijzen zo ontzettend omhoog gooit steeds. Bijna niets is meer te betalen voor een normaal persoon als ik (of jij, of wie dan ook). Ondertussen lopen er een paar knaapjes achter een balletje aan en verdienen daarmee miljoenen euro's. Euro's die overigens véél beter besteed zouden kunnen worden (artsen, goede doelen, ziektekosten en hulp voor ondervoede baby's in Afrika). Ugh. Ik moet hier niet te lang over doorgaan want hoe meer ik er over nadenk hoe bozer ik word.

  Verder wel een geweldig artikel weer lieve Naomi.
  Liefs!

  ReplyDelete
 8. Je nieuwe short is echt superleuk! En ook toffe outfits ermee. En dat fruiiiiit, ik eet ook zo mega veel fruit, haha.

  ReplyDelete
 9. Oh wauw dat broekje is echt pure perfectie. Die komt nu op mijn wishlist te staan haha! Je zonnebril is ook echt heel leuk :)

  ReplyDelete
 10. Wat een ontzettend leuke outfits! Ik hou ook echt van die Essie lakjes :) x

  ReplyDelete
 11. Wauw! ik ben helemaal verliefd op dat knot-elastiekje/top bun met die zonnebloemen. Ik ben al een tijdje op zoek naar zoiets dus ik ga maar is naar de primark :) Over fruit gesproken, ik maak de laatste tijd heel veel fruit-water, dat is denk ik echt mijn favoriet!

  ReplyDelete
 12. Die bril is zo geweldig! en al dat zomerfruit is zo goddelijk.. watermeloeeeen!
  liefs, Tessa

  ReplyDelete
© LKTH 2014-2015 | BLOG DESIGN BY Labinastudio