Sunday, June 22

DIARY 22 JUNI /PLAYING A DUET WITH MY SISTER

Sunday, June 22
Vandaag was een leuk maar druk dagje! Ik speelde samen met mijn zusje een quatremain in de kleine zaal van het Concertgebouw! Het was natuurlijk heeel erg spannend. Benieuwd? Kijk dan snel verder!

Het begon in de ochtend, om 10 uur, toen we met zijn tweeën naar de repetitie gingen. Het voelde heel grappig zo met zijn tweeën naar langs het Concertgebouw te lopen en samen naar de artiesten ingang te gaan. Heel wat mensen keken ons na. Na de repetitie gingen we weer naar huis. Lunchen, make-uppen, jurkjes aan en even onze haartjes goed doen. (Nog even het stuk doornemen).
 Om kwart voor 2 stonden we met onze ouders voor het Concertgebouw! Wij natuurlijk snel naar binnen om te gaan zitten en even met de andere kinderen die gingen spelen te kletsen.
De kozijnen vond ik er zo mooi uit zien dat ik even een foto moest maken!
We waren als 15e, dus we gingen eerst nog even naar de anderen luisteren. Het spelen ging heel goed! Thuis gaat het altijd beter natuurlijk maar het was te accepteren. (Perfectionistische issues enzo) Nadat we hadden gespeeld was het pauze. We kregen allebei een mooie bloem. Ik moest er even een foto van maken!
Mijn zusje en ik.
Spot ook nog even mijn vader en broertje in de auto... En alle prachtige ''tegenlicht'' gezichten.

Dress both H&M | Shoes H&M and Unknown 

Het is natuurlijk een hele eer en een droom om in het Concertgebouw te spelen (bekend als een van de beste ter wereld, en elke grote musici wil er wel spelen), en ook al was het voor mij de derde keer, vond ik het super gaaf en leuk om dit te doen samen met mijn zusje! Het was trouwens haar eerste concert. Dubbel zo leuk voor haar dus ;) Verder werden we ook nog geïnterviewd door het Parool. Morgen staan we er (waarschijnlijk, je weet maar nooit...) in! (Dus 23 juni.) 

Er zijn tijdens het spelen ook nog professionele foto's gemaakt die ik misschien (als ik ze over een tijdje heb, weet eigenlijk niet precies wanneer) wel deel! Verder ga ik ook nog een keer mijn broertjes en zusje leuk op de foto zetten en ze aan jullie voorstellen! (Als ze dat leuk vinden en jullie dat leuk vinden natuurlijk)

Liefs,
Naomi

10 comments :

Wat lief dat je een reactie achterlaat en leuk dat je even kijkt op mijn blog! De reacties ouder dan 4 dagen worden gemodereerd :)

Liefs,

 1. Wauwie wat een mooie foto's! Je zag er zo mooi uit, dat jurkje!
  Liefs, Tessa

  ReplyDelete
 2. Wat leuk en nog leuker dat je dit samen met je zusje kon doen!

  ReplyDelete
 3. Ahh wat gaaf dat je in het concertgebouw mocht spelen! Echt super tof! Leuke foto's heb je ook gemaakt! Jaloers! ;)

  ReplyDelete
 4. Wat zagen jullie er reuze schattig uit zeg! :)

  ReplyDelete
 5. Wat een mooi gebouw zeg! Tof dat je daar in mocht spelen :)

  ReplyDelete
 6. Wauw, wat gaaf dat je daar mocht spelen en dat het goed ging! Jullie outfits zijn echt heel leuk. :)

  ReplyDelete
 7. Wat heb jij een ontzettende leuke blog! Je maakt super mooie foto's!

  Liefs

  ReplyDelete
 8. Wauw, prachtig jurkje! Wat speelde je als ik mag vragen (ik ontdek je blog pas net)?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ooh wat erg, ik heb dat helemaal niet verteld! Ik speel klassiek piano, en in dit geval een stukje van Cezar Qui (Heel onbekend)

   Liefs,

   Delete
© LKTH 2014-2015 | BLOG DESIGN BY Labinastudio