Friday, June 6

I HEART IT #2

Friday, June 6
Hoi allemaal! Vandaag weer een dosis inspiratie voor jullie met hele leuke zomerse foto's! Niet alleen ik, maar ook jullie hebben dat vast wel nodig met die laatste weken school. (Exameners (laten we jullie voor het gemak maar even zo noemen), we weten nu wel van die drie maanden vakantie...
Komend weekend is het pinksterweekend, en ik heb er zoveel zin in! Even weer drie dagen rust (=natuurkunde proefwerk leren), verder heb ik dit weekend mijn proefdag bij de American Apparel (morgen om precies te zijn) en ga ik gewoon lekker genieten van het mooie weer. Ik ben zo excited! Kan niet wachten! Maar nu eerst de foto's:Palmboompjes zijn geweldig. Kijk deze zonsondergang. ANANANANANAS John green fans, you now wat this is. Ik bedoel, hoe kan een boek + chocomel nou niet goed zijn? (Laten we hopen dat het chocomel is, koffie is niet echt mijn ding...) BECAUSE SMOOTHIES en blauwe bessen. ♥ 

I want a MAC lipstick... Schattige zomer setjes, kijk die zonnebril & bloemenkrans... Boyfriendjeans ♥♥♥ Ik wil zo graag polaroid foto's maken! Dit staat echt op mijn bucketlist voor deze zomer :) 

Foto's van WE HEART IT.

Welke foto('s) vind jij het leukst? En wat gaan jullie doen dit extra lange weekend?

Liefs,
Naomi

7 comments :

Wat lief dat je een reactie achterlaat en leuk dat je even kijkt op mijn blog! De reacties ouder dan 4 dagen worden gemodereerd :)

Liefs,

 1. wauwie wat een mooie foto's! Ik voel al zomergevoelens opkomen en aah het word zo lekker weer!
  liefs, Tessa

  ReplyDelete
 2. Super leuke inspiratie! Succes bij de American Apparel morgen!

  ReplyDelete
 3. Leuke inspiratie! AAAAH IK BEN TOE AAN VAKANTIE :( Nog even volhouden maar...

  ReplyDelete
 4. Wat een mooie inspiratie en super gaaf dat je bij de American Apparel gaat (proef)werken! :) En dat boek is inderdaad echt fijn. Liefs!

  ReplyDelete
 5. super mooie foto´s x www.sistersandsisters.com

  ReplyDelete
 6. Fijne We Heart it inspiratie!:) Succes bij de American Apparel! X

  ReplyDelete
 7. Geeft een heel mooi beeld zo alle foto's bij elkaar. En ik wil super graag een mac lipstick :D

  ReplyDelete
© LKTH 2014-2015 | BLOG DESIGN BY Labinastudio