Wednesday, June 4

MY FAVOURITE EARRINGS

Wednesday, June 4
Oorbellen, ik draag ze niet zo vaak. Als ik ze draag voornamelijk knopjes. Vroeger heb ik ook in zo'n 'Alle oorbellen met iets gekleurd, eten, snoepjes, bloemetjes, en diertjes koop ik' fase gezeten dus ik heb een grote verzameling. Ik gooi ze niet weg, ze zijn nog steeds leuk. Maar hier zijn mijn favoriete oorbellen van nu!


Deze zilveren salamanderknopjes heb ik een paar jaar geleden voor mijn verjaardag gekregen.
Deze zoetwaterpareltjes kreeg ik ook al een tijdje geleden. Prachtig toch?


Simpele knopjes van de Six!
Deze knopjes zijn ook van de six, en donkergroen. (Op deze foto komt het niet zo goed uit)
Deze knopjes zijn het leukst! Dit linkerknopje is eigenlijk mijn favoriet. Ik droeg deze elke dag, totdat ik er eentje kwijt raakte. (Hij is van de Brandy trouwens) Ik kijk nog altijd of ik hem opnieuw kan vinden, maar hij komt niet meer terug in de winkel. Van de rechter heb ik er ook nog maar ééntje. Blame my mother. Nee, ze stond er perongeluk op (ik liet hem slingeren in mijn kamer). Van de River Island.

En, heb jij favoriete oorbellen? Of draag je ze nooit?

Liefs,
Naomi

8 comments :

Wat lief dat je een reactie achterlaat en leuk dat je even kijkt op mijn blog! De reacties ouder dan 4 dagen worden gemodereerd :)

Liefs,

 1. Die zoetwaterpareltjes zijn onwijs leuk!

  ReplyDelete
 2. Aah echt leuk gedaan met die kraaltjes op de achtergrond! Ik vind het laatste paar echt heel schattig!
  Liefs, Tessa

  ReplyDelete
 3. Oeh, leuke oorbellen :)! Vroeger droeg ik heel vaak oorbellen, hele grote en opvallende hangers haha. Nu draag ik ze eigenlijk nooit meer, ben benieuwd of ik überhaupt nog gaatjes in m'n oren heb.. Fijne dag! XX

  ReplyDelete
 4. Wauw, mooie oorbellen heb jij <3

  ReplyDelete
 5. Ik draag eigenlijk nooit oorbellen, maar deze zijn echt leuk! Dikke Likeee! haha. Liefs Rosina

  ReplyDelete
 6. Ik heb ook zo'n fase gehad! Haha! Die twee in je hand zijn het schattigst! Jammer dat je van allebei de andere kwijt bent!

  ReplyDelete
 7. oh, nog iemand die vroeger super veel soorten knopjes wou en ze nu nog steeds leuk vind! Yes ik ben niet de enige :) leuke colectie oorbellen trouwens

  ReplyDelete
 8. Leuke oorbellen! Ik vind knopjes ook vaak leuk om te dragen, maar wissel ze af met wat grotere exemplaren! X Eline

  ReplyDelete
© LKTH 2014-2015 | BLOG DESIGN BY Labinastudio