Wednesday, June 18

MY NEW LOVE (TIP!) AND FAVOURITE NECKLACES

Wednesday, June 18
Hoi Allemaal! Vandaag heb ik weer een leuke tip voor jullie én laat ik jullie mijn favoriete kettingen zien.


DE TIP

Deze 2 kleine dingen zijn mijn nieuwe liefdes, ik gebruik ze elke dag met liefde. Ze zien er leuk uit, ruiken lekker en tja, ze zijn gewoon geweldig. De laatste tijd heb ik veel geweldige dingen in mijn leven. School is bijvoorbeeld voorbij (laatste les gisteren gehad, alleen nog 2 toetsen...), ik heb de 100 followers bereikt op bloglovin, thank you all, maar dit is dan weer iets kleins. 

Afgelopen zaterdag was ik met Laura gezellig aan het afspreken toen ze opeens heeeeeeeeeel erg lief, met twee cadeautjes aan kwam zetten. Dit was er een van. En het is geweldig. Dit zijn twee 'Eau de toilettes' 'rollerballetjes parfumetjes' (hoe noem je het anders?) die je op je polsen rolt. En geloof me, het blijft de hele dag zitten. De geuren zijn 'Macadamia' Macademia en 'Fig & Plum' Vijg en pruim. Ze ruiken heerlijk, allebei een beetje zoet (Macadamia iets minder sterk dan Fig & Plum) maar nog steeds allebei even lekker. Ik ben niet zo goed in geuren omschrijven maar ik verzeker je, koop deze, al is het maar voor de schattige verpakking.

Te koop bij de H&M


THE COLLECTION

De meeste hiervan hebben jullie waarschijnlijk al eens gezien, verder was ik lekker in een artistike bui (ughm*, ughm*) en gebruikte ik mijn fijne wollen vest als ondergrond.
 Brandy Melville
Ik hou van de Brandy en de sieraden die ze hebben. Zo minimalistisch maar ook geweldig, deze ketting is wat langer, wat ook wel is wat anders is ;) I LOVE IT.
 Forever 21
DID I SAY THAT I LOVE ELEPHANTS...?
 Thailand
Deze mooie (echte!) zoetwaterpareltjes uit Thailand vin ik prachtig. Zo classic, maar niet té. Pareltjes staan iedereen, en als je ze leuk combineert (niet té ouderwets) zijn ze geweldig! Ik denk er aan deze ook te dragen voor het concert zondag, staat het mooi bij mijn kanten jurkje? (Outfit gister)
 Forever 21
Deze is een van mijn favorieten, al draag ik hem wel het minst. Ik weet niet waarom, het is niet dat ik hem niet kan combineren, ik weet juist duizenden combinaties. Hij is gewoon nog al groot, en statement kettingen zijn niet echt mijn ding. Al is hij nog steeds geweldig.
Topshop
Deze hebben jullie echt al duizend keer gezien. (Niet zo overdrijven Naomi, niet doen.) Hij is zo simpel, maar leuk, geweldig, perfect, wonderschoon, formidable. Topshop vind ik een dure winkel, deze had ik dan ook gekocht in Engeland in een koopbui. (Want je bent in de eerste in Engeland, en alles is in pond dus lijkt goedkoper...) Maar ik heb geen moment spijt gehad, hij was het geld waard. Ik draag hem zo vaak dat ik eigenlijk verbaasd ben dat hij nog niet op wonderbaarlijke wijze kapot is gegaan.

Wat vinden jullie van de Eau de toilettes? En houden jullie van kettingen, of zijn jullie meer van de armbanden (ik niet tenminste, haha)

Liefs,
Naomi
(HAD IK AL VERMELD DAT IK AANGENOMEN BEN BIJ AMERICAN APPAREL?)

9 comments :

Wat lief dat je een reactie achterlaat en leuk dat je even kijkt op mijn blog! De reacties ouder dan 4 dagen worden gemodereerd :)

Liefs,

 1. Ahh wat een leuk artikel! Die parfumdingetjes ga ik echt halen! Het ziet er zo schattig uit en lijkt me echt handig! Ik vind die laatste twee kettingen het leukst! :)

  ReplyDelete
 2. die geurtjes wil ik echt hebben! ze lijken mij zo handig en ze zien er gewoon geweldig uit :D en je kettingen zijn echt mooi, die met die olifant is lief!
  liefs, Tessa

  ReplyDelete
 3. Wat handig die geur-stickjes! Makkelijk mee te nemen ook. Ik vind je kettingen heel leuk, die met die driehoekjes is mijn favoriet! :) Liefs

  ReplyDelete
 4. Die olifanten ketting is zo leuk!! Ik ben erg benieuwd naar die geurtjes :)

  ReplyDelete
 5. Wat een schattige parmfumstickjes!

  ReplyDelete
 6. Wat een leuk artikel! Die parfummetjes zien er inderdaad superleuk uit en je kettingen van de Topshop zijn prachtig! Kan me voorstellen dat je die zo vaak laat zien haha :-)

  ♥ Saskia

  ReplyDelete
 7. Leuk artikel! En wat een super leuke sieraden. Ik heb de eau de toilettes zijn echt iets voor mij. Bedankt voor de tip!

  ReplyDelete
 8. Wat een toffe kettingen! Die met zoetwaterparels is zo mooi! En die goudkleurige van F21 vind ik ook echt heel leuk. Die geurtjes lijken mij trouwens heel lekker en handig, binnekort maar eens voor kijken ;)

  ReplyDelete
 9. Die laatste vind ik ook zo leuk! Ik heb deze ook en had precies het zelfde probleem,hij ging kapot.. Mijne kwam volgens mij van claire's (weet niet zeker, want lijkt me een beetje raar dat ze bij twee verschillende winkels precies de zelfde ketting verkopen :s) xx

  ReplyDelete
© LKTH 2014-2015 | BLOG DESIGN BY Labinastudio