Sunday, June 8

OUTFIT | COLOR & COLOUR

Sunday, June 8
Bereid je in deze outfit maar voor op een hoop kleurtjes. En nee, er zit geen typefout in de titel. 'Kleur' kan je gewoon op twee manieren schrijven, in het Amerikaans en Engels. Afgelopen vrijdag was het prachtig weer. Afgezien van het scheikunde proefwerk had ik een hele leuke dag! Ik had bijna geen les (van elke leraar mochten we gewoon in de zon liggen leren voor scheikunde) en na het scheikundeproefwerk kwamen onze exameners (als je het artikel van vrijdag hebt gelezen...) met een eindexamenstunt! Het was een verrassing (ik wist het wel al) maar het komt er op neer dat het een colorrun was zonder 'run' maar met ijsjes en muziek. Een MusicColorIcecream.


White Shirt Unknown | Shorts Thailand | Shoes H&M | Socks Primark |
Ik moet zeggen, er mag wel vaker een MusicColorIcecream komen bij ons op school. Als je op de foto's iets in mijn haar ziet zitten. Er waren strobalen. Strobalen + een stel uber-hyper-exameners is niet zo'n goed idee. Ik hou van al dat poeder! Wat is dat gaaf, al die kleurtjes zo pardoes over je heen gegooid. Enige nadeel; het maakt je haar super stug, haha. Vandaar dat super hippe stro & kleurtjes kapsel (de kleurtjes zie je niet echt). Ook heb ik natuurlijk ultrahippe make-up op. Lekker overal op mijn gezicht mooie roze strepen, leuk toch? Het was rond de 23 graden (gister nog veeel warmer, 28) en ik heb er heel erg van genoten! Lekker op het schoolplein in het zonnetje ijsjes eten. Dit shirt is trouwens best vet gekleurd, blauw, roze, oranje en groen lopen in elkaar over. Gister had ik mijn proefdag bij de American Apparel en het was hartstikke leuk! Volgende week hoor ik of ik ben aangenomen. Spannend ;)Wat vinden jullie van deze outfit? En wat hebben jullie gedaan afgelopen vrijdag en gister?
Gaan jullie nog iets speciaals doen op pinksterweekend?
Liefs,
Naomi

11 comments :

Wat lief dat je een reactie achterlaat en leuk dat je even kijkt op mijn blog! De reacties ouder dan 4 dagen worden gemodereerd :)

Liefs,

 1. hahah een color run zonder 'run', wat een superleuk idee! De foto's zijn echt leuk! haha met het stro ahh!
  Liefs, Tessa

  ReplyDelete
 2. Wat een super leuke examenstunt! Het ziet er echt gaaf uit! Je shirt is eigenlijk wel tof gekleurd! Klinkt als een heerlijke vrijdag!

  ReplyDelete
 3. Ohh wat tof! Ik hoop trouwens dat je aangenomen wordt bij de American Apperal..te leuke winkel! :) xx

  ReplyDelete
 4. Het ziet er wel echt super leuk uit!

  ReplyDelete
 5. Wat een leuke examenstunt! Al die kleurtjes staan je goed:D X

  ReplyDelete
 6. Ooh ik heb de colorrun gedaan vorig jaar en dat was zó leuk. Ik wou dat ik zo'n examenstunt had haha, supertof :)
  Ik duim voor je voor American Apparel, dat zou een héél tof baantje zijn ! xx

  ReplyDelete
 7. Wat leuk! Dat poeder is zo leuk!

  ReplyDelete
 8. This is the cutest thing ever! Good luck with American Apparel!
  - J

  aesthetetheblog.blogspot.com

  ReplyDelete
 9. Aaah wat een leuke examenstunt! En ik hoop dat je aangenomen wordt bij American Apparel. :))

  ReplyDelete
© LKTH 2014-2015 | BLOG DESIGN BY Labinastudio