Friday, June 20

SOME PHOTO'S OF THE LAST FEW MONTHS

Friday, June 20
Afgelopen paar weken heb ik wat kleine foto's gemaakt/gekregen die ik even met jullie wilde delen! Het is een soort update, foto's die ik leuk vind en waarbij ik iets kan vertellen, verder zijn het er niet zoveel. Leuk hé, zo'n foto van een bel! Het geeft echt zo'n vakantie gevoel.

Samen met Laura ging ik foto's maken van bellen (aka bellen blazen), Laura kan het een stuk beter dan ik, die grote bel aan het begin aan deze post heeft zij dan ook geblazen. 
Langzaamaan werdt het donker, en toen probeerde ik het ook maar. Laura heeft van deze kleinere bel (Die ik dus in leven heb gebracht) een foto gemaakt die je hierboven ziet. Een bel reflecteert zijn omgeving, en omdat het bijna donker was is dit het resultaat! Deze foto is niet eens bewerkt.
Laatste foto door Laura


Ik was met mijn vriendinnen in het park een verjaardag aan het vieren, (2 maanden geleden, maar toch) en toen kwam dit kleine schattige jongetje opdagen. 
Volgens mij heet hij Jaap en was hij 4 jaar oud, maar dat weet ik niet meer precies. Wat ik wel nog weet is dat hij bij ons kwam zitten en we hem een stukje appeltaart gaven, die hij mee nam naar zijn moeder een eindje verderop en toen terugkwam met een plankje franse kaasjes. Goede ruilhandel gedaan ;) We hebben ook nog even met hem gepraat, zijn stemmetje was ook zo schattig. So cute!


Avocado Bagel 
Een foto als deze moest natuurlijk ook niet ontbreken. Gisteren ging ik met 2 vriendinnen naar de Bagels & Beans om samen voor onze laatste toets (Latijn) van dit jaar te leren. 
Chocomelt
Ik weet het, mijn liefde voor de Bagels & Beans is bijna hetzelfde als die voor de Brandy Melville. Daar was ik trouwens ook nog gister. Heb besloten goed te sparen zodat ik de collectie van dit moment weer even kan plunderen. Ik kan gewoon uren en uren mezelf in die winkel vermaken en steeds nieuwe outfits passen. Maar genoeg hierover. Als jullie dit lezen ben ik waarschijnlijk al uit (sinds kwart over 9!) en ben ik klaar met leren en huiswerk maken voor dit jaar. Feestje!


Foto door Jill
Lieve Jill, maakte van mij gister deze tekening/dit kleine schilderijtje, ik vond het zo leuk dat ik vond dat hij een plekje op mijn blog verdiende. Verder had ze niet alle juiste kleuren, vandaar dat mijn haar hier lichtbruin is, verder heeft ze het mooi opgelost toch? 
Foto door Jill
Ik vind het ook zo leuk dat ze de flowercrown heeft gemaakt, echt super! Ze heeft alle bloggers van de bloggersmeeting geschilderd omdat ze zich verveelde (ziek zijn enzo...) Beterschap, schat!

Wat vinden jullie van dit soort 'Personal Updates' met foto's? Vaker doen? Misschien doe ik het dan wel eens in de maand. Waarschijnlijk noem ik het dan iets in de trant van: Photo's & Stories.

Liefs,
Naomi


12 comments :

Wat lief dat je een reactie achterlaat en leuk dat je even kijkt op mijn blog! De reacties ouder dan 4 dagen worden gemodereerd :)

Liefs,

 1. Leuke foto's Naomi! Dat jongetje is echt super schattig, en die bellen zijn ook heel gaaf! De Bagels and Beans zit ook bij ons, zo lekker! Meestal is het alleen heel druk, maar misschien tijdens de toetsweek (onder school enzo) wat minder. Ook heeeeel erg fijn dat je laatste toets er al bijna opzit (of al helemaal, licht eraan wanneer je dit leest), geniet ervan!

  ReplyDelete
 2. Ahh wat een leuke foto's! Dat jongetje ziet er zo schattig uit! Die foto's van die bellen zijn echt prachtig! Dat wil ik ook een keer doen! Vooral die eerste en dat het al donker is zijn echt heel mooi!

  ReplyDelete
 3. Ah mooie foto's ! ik vind die met de bellen heeel mooi! Echt leuk dat je de omgeving in de bel ziet en niet de camera!

  ReplyDelete
 4. Wat een super leuke foto's. Ik vind bellen altijd zo leuk op foto's, word ik altijd super blij van. En wat is dat jochie een droppie met die pet op zijn hoofd! Super leuk :)

  ReplyDelete
 5. Jaa vaker doen dit soort artikelen, super leuk! Die foto's van de bellen zijn goed gelukt. Ik heb dat ook een keer geprobeerd, maar ze werden helemaal niet mooi. :(( En aaahw wat een schatje dat jongetje en wat een leuk verhaal! Fijn weekend! :) X

  ReplyDelete
 6. Leuke foto's, leuk om te zien!, Die foto's met die bellen, echt heel tof :)

  ReplyDelete
 7. Dat jongetje is echt ontzettend schattig!

  ReplyDelete
 8. Bellenblazen is zo leuk haha! en oh god nu heb ik echt heel erg trek in chocomelk.. hahah
  liefs, Tessa

  ReplyDelete
 9. Awh, dat jongetje wat schattig! <3 Mooie tekening trouwens!

  ReplyDelete
 10. Leuke foto's! Je kunt met bellenblaas echt hele leuke foto's maken, heb ik zelf ook verschillende keren gedaan!

  ReplyDelete
 11. Hele mooie en leuke foto´s!
  Liefs,

  http://lovesbeautyfashion.blogspot.nl/

  ReplyDelete
 12. Wat een mooie foto's, die foto's met die bellen zijn echt super! x

  ReplyDelete
© LKTH 2014-2015 | BLOG DESIGN BY Labinastudio