Thursday, June 12

SPAM JE BLOG

Thursday, June 12
Het enige wat mijn blog nog niet had was een 'Spam je blog' plek, waar jullie toch eindelijk jullie harten konden luchten en een plekje konden creeëren waar mensen je kunnen vinden.Foto's van we heart it

Het is over een paar weken vakantie, en in de momenten waarin ik niet zoveel te doen heb (wanneer ik gewoon blogs wil lezen). Daarom heb ik wat nieuwe leuke blogs nodig (die heb ik altijd nodig eigenlijk). Ik weet dat heel veel van jullie ook bloggen. super leuk toch! Altijd probeer ik bij elke nieuwe reactie even een blog te checken, maar niet iedereen reageert altijd. Misschien zitten er wel mensen tussen die ik geweldig vind! Spammen vind ik normaal best vervelend, maar vandaag mag het! Laat een linkje achter van je blog, vertel wat over jezelf en je blog zodat ik en anderen een kijkje kunnen nemen! (Zet ook je favoriete blog van dit moment erbij) Ik zou het leuk vinden als je lekker veel vertelt, probeer het tenminste.

Liefs,
Naomi

Zoals jullie misschien wel zien ben ik al hard op weg naar de honderd volgers op Bloglovin! Ik zat te denken dan een winactie te doen, nog ideeën? Ik wil wel namelijk iets doen wat jullie leuk vinden. Verder heb ik zelf ook nog ideeën hoor ;)
Veel plezier met spammen!

29 comments :

Wat lief dat je een reactie achterlaat en leuk dat je even kijkt op mijn blog! De reacties ouder dan 4 dagen worden gemodereerd :)

Liefs,

 1. Superleuk dat wij ook even onze blogs mogen laten zien! Ik ben Sophie en ik blog om de dag (soms elke dag) op bflbysophie.nl . Ik schrijf over beauty, fashion en lifestyle, maar voornamelijk over beauty en fashion. Dat is dan ook waar ik heel erg van hou! Ook heb ik een YouTube kanaal (BFL by Sophie) waar ik het ook over beauty en fashion heb! Op dit moment heb ik niet echt specifiek een favoriete blog, maar de laatste tijd kijk ik wel steeds vaker op fashion blogs! Ik volg je trouwens al op Bloglovin' want ik vind echt dat je een leuke blog hebt en ook een super toffe kledingstijl!

  ReplyDelete
 2. Hi there,
  We're 2 Sydney-siders from Australia who co-own a lifestyle/fashion blog. We started near the beginning of this year and are hoping to gain new readership and just make friends here on this side of the web world. We are both infatuated with minimalism and would love to travel Europe, particularly Sweden. Fav blog right now is http://wildandfolkheart.blogspot.com/ because she has an acute eye for style but still a very casual vibe. So yeah, go follow her and maybe us as well if you want to!

  J + M
  aesthetetheblog.blogspot.com

  ReplyDelete
 3. Wat leuk dat we even mogen spammen, ahah! Ik ben ong. anderhalve maand geleden begonnen met mijn fashion en lifestyle blog. Ik zit er aan te denken om in de zomer videos op mijn Youtube kanaal te zetten! Nu zijn er nog niet veel fashion posts online omdat ik het druk heb met examens, dus geen tijd kan vinden om fotos te maken. Maar in de zomer ga ik er heel veel tijd aan besteden. Http://lingerous.blogspot.com xo Lívia

  ReplyDelete
 4. Wat leuk! Ik blog over echt van alles en nog wat. Zo schrijf ik onder andere over mijn rouwproces maar ook plaats ik recepten, schrijf ik over dromen en ben ik van plan om binnenkort te starten met boek/film recencies, een weekdagboek en nog veel en veel meer! Mijn blog is te vinden op; http://datmeisjedathaarmoederverloor.wordpress.com

  Liefs x

  Ohja, en mijn favo blog is en blijft toch wel altijd http://annemerel.com

  ReplyDelete
 5. Aah wat lief dat we mogen spammen! Mijn blog gaat over alles wat ik leuk vind en ik probeer zoveel mogelijk mensen te inspireren en op ideeen te brengen!
  Liefs, Tessa

  ReplyDelete
 6. Nouja die van mij ken je wel denk hihi. Maar bij deze http://lnthw.blogspot.nl, want ja, heb niks tegen shameless self promotion :D
  Tof hee trouwens, dat je bijna 100 volgers hebt!! Wat gaan wij veel dingen hebben om te vieren straks.. haha ! x

  ReplyDelete
 7. Oke zal ik dan maar even stoppen met lurken om keihard reclame te maken voor mijn eigen blog ;)

  Ik ben 23, import-Hagenees en begonnen met bloggen toen mijn vriend en ik de sleutel van ons typisch haagse appartementje kregen. Compleet met glas in lood, inbouwkasten, versierde kozijnen en heel veel lelijk behang en tegels die van de muren afvallen. We knappen alles zelf op en dan ook nog op een budget wat niet altijd even snel gaat maar wel heel mooi wordt en daar blog ik dan over. Verder de nodige DIY's, inspiratiefoto's en hier en daar wat persoonlijks. Oh, en af en toe iets over onze dikke rode kater Binkie.

  Zo, dat was dat. Wil ik verder even zeggen dat ik jou blog nog niet zo heel lang geleden heb ontdekt maar dat ik hem wel heel tof vind en dat ik nu even verder ga met het lezen van oude artikelen! :)

  ReplyDelete
 8. Wat leuk dat we mogen spammen! Ik heb ook een blog: http://dreamtobeauty.blogspot.nl er komen dagelijks artikelen over beauty, fashion en lifestyle met een persoonlijke touch, I HOPE YOU ENJOY!

  ReplyDelete
 9. hoi, iets wat laat maar ik wil alsnog even spammen. ik ben alexa 21 jaar en blog op http://www.alexaslovelyworld.nl over mijn studentenleven en alles wat daarbij komt kijken. ik zou het super vinden als je een kijkje komt nemen! xx

  ReplyDelete
 10. Wauw wat super dat we mogen spammen en ik ben je ook even gaan volgen, want wil geen artikelen meer van je missen. Mooie blog heb je en leuke schrijfstijl! Ik schrijf dagelijks op mijn persoonlijke blog www.bydagmarvalerie.nl over beauty, fashion, happiness en travel. En sinds kort ben ik ook op de sportieve toer waardoor je er healthy lifestyle artikelen terug kunt lezen. See you on the blog! Liefs, Dagmar

  ReplyDelete
 11. Wat grappig zeg! Ik ben net opnieuw begonnen met mijn blog omdat ik nu ben geslaagd en veel tijd heb. Ik blog al sinds 2010 (zoiets?) maar ik ben een heeele tijd gestopt, nu begin ik weer! Ik vind tekenen en fashion heel leuk en dat zal je ook vooral op mijn blog terugzien, ook dingen die in mijn leven gebeuren vind je terug. mijn blog is: afashionkindofday.blogspot.com, ik blogde eerst onder de naam 'love me like a lovesong' maar dat werd ik zat. Ik vind je blog heel leuk, ik ga je volgen! Ik zou het leuk vinden als je een kijkje neemt op mijn blog! Veel liefs

  ReplyDelete
 12. Mijn blog ken je al: myjourneythroughstyle.com/ over mode, stijl en lifestyle:)
  Ook post ik af een toe tekeningen en schrijfsels als ik eens een creatieve uitspatting heb

  ReplyDelete
 13. Hoi! Wat leuk dat we mogen spammen! Ik kom voor het eerst op je blog en het ziet er erg leuk uit! Mijn blog is twinkelbella.nl en hier blog ik over van alles wat ik leuk vind. Voornamelijk schrijf ik over beauty maar ook over lifestyle en het moeder zijn :-) leuk als je eens een kijkje komt nemen!

  ReplyDelete
 14. Super leuk! Ik ben Diya ik ben 12 jaar oud en ik ben heel erg dol op bloggen. Ik heb een tijdje niet geblogd,maar dat komt omdat mijn vader is overleden...Ik blog veder over mode en fotografie. Daar omheen nog meer, maar dat is de basis van mijn blog. Op dit moment heb ik heel veel leuke blogs waaronder ook die van jou!

  lifeofdiya.blogspot.nl

  ReplyDelete
 15. Super leuk artikel, ik ga er gebruik van maken! :p

  http://into-my-style.blogspot.nl

  xx

  ReplyDelete
 16. Leuk dat ik mag spammen, haha! Ik blog sinds kort op http://weniverse.blogspot.nl/. WeNiverse is een blog waar ik bijna dagelijks een update op wil zetten in verschillende richtingen. Van beauty, tot persoolijke artikelen, fashion en columns. Ik heb momenteel geen echt favoriete blog, maar geniet van meerdere tegelijkertijd.

  Alvast gefeliciteerd met de bijna 100 volgers. Ik ben in ieder geval de nummer 99 (als het goed is, haha)

  Liefs!

  ReplyDelete
 17. Wat een leuk initiatief! Male Avenue is een site de je zelf best ontdekt. Beetje allesomvattend .. :-)

  ReplyDelete
 18. Superleuk dit.. (je hele blog btw;))

  Ik schrijf over fashion en beauty ..:)

  XOXO faye P.S ER STAAT EEN WINACTIE ONLINE, DOE JE MEE? kLIK

  ReplyDelete
 19. Hi! Leuke blog heb je, ik kwam hem net tegen. Ik ben zelf net een blog begonnen over van alles en nog wat. Vooral over alle tweedehands kleding/spullen die ik koop, maar ook DIY's en nog meer dingen. x

  ReplyDelete
 20. hey
  ik vind het echt leuk dat we ons blog mogen spammen! mijn blog is littleprettyblog.blogspot ik ben er nog niet heel erg lang mee bezig dat zie je ook wel haha. Binnenkort krijg ik ook een nieuwe camera en begint de vakantie en kan ik me er helemaal me bezig houden. En ik vind je blog echt geweldig doe je goed!

  ReplyDelete
 21. http://itsallaboutmake-up.blogspot.nl

  ReplyDelete
 22. Hey tof dat we mogen spammen!
  Hou je van groenten en gezond eten?
  Wil je hulp met je moestuin?
  Af en toe een scherpe column lezen?

  Check dan nu De Boon in de Tuin | http://deboon.blogspot.nl

  Groetjes,

  Kees de Boon | De Boon in de Tuin
  http://deboon.blogspot.nl
  Twitter @keesdeboon
  Moestuin-maniac | Nuchter | Rauw | Puur | Buitenmens | Blogger

  ReplyDelete
 23. Hey!
  Ik kom op je blog via LooksbySharon haha!
  Maar ik ben Manon, ik ben 13 jaar. En ik heb dus ook een blog (: Mijn blog heet Beauty 4 Life, puur omdat ik het heerlijk vind om met make-up en uiterlijk bezig te zijn. De link van mijn blog is: xBeauty4life.blogspot.nl . Ik plaats op maandag, woensdag en vrijdag een nieuw artikel. Alles omtrent beauty, fashion en lifestyle. Ik hoop dat je (jullie?) een kijkje zou willen nemen op mijn blog!
  Love, Manon

  ReplyDelete
 24. Leuk dat we even mogen spammen! :) Dit is mijn blog StyleDiary! www.stylediary.nl

  ReplyDelete
 25. Leuk!! Ik ben Annebelle en ik blog op www.liefsannebelle.wordpress.com. Eten, lifestyle, reizen met een snufje beauty & fashion. Je kunt nog een week meedoen met de winactie, waarbij je 2 dagentrees voor een Spa naar keuze kunt winnen :D

  ReplyDelete
 26. hey!
  Mijn naam is Evy en ik schrijf al een tijd over alles wat ik leuk vind: Make-up, Beauty, Fashion & Lifestyle! Ik plaats soms ook posts over dansen: Ik ben laatst Nederlands kampioen geworden! Ook heb ik nog een winactie open staan: http://mbfl.blogspot.nl/2014/03/winactie-goodiebag-twv-25-euro.html
  Ik zou het super tof vinden als je even mijn blog wil bekijken: http://www.mbfl.blogspot.com
  xx

  ReplyDelete
 27. De DIY Diva waardeert het zeer dat zij hier haar blog mag spammen!
  Grapje... Als je op zoek bent naar creatieve inspiratie en leuke DIY tutorials, dan ben je op mijn blog op het juiste internet-adres. Neem gewoon maar eens een kijkje. De DIY Diva heeft ook een YouTube kanaal, waar je in het Nederlands, Engels en Duits knutselfilmpjes vindt.
  Tot ziens!

  ReplyDelete
 28. laat maar nooit te laat, bedankt dat ik even mijn blog aan je mag tonen, ik schrijf op http://www.modamoda.nl over beauty, mode en shopping.

  Soms schrijf ik ook over 2e hands kinderkleding

  ReplyDelete
© LKTH 2014-2015 | BLOG DESIGN BY Labinastudio