Tuesday, June 24

THROWBACK THAILAND

Tuesday, June 24
''Al that is gold does not glitter,
Not all those who wander are lost''
Thailand was mijn lichtpuntje in de afgelopen jaren. Het was iets wat we al heel erg lang wilde doen. Mijn/onze familie weer eens bezoeken. Mijn land van herkomst weer eens zien. Gewoon weer genieten van het leven daar.

 Het is alweer bijna een jaar geleden (op 10 juli om precies te zijn) dat ik naar Thailand ging. Het was een prachtige ervaring, ik heb miljoenen foto's met mijn toen nét nieuwe camera gemaakt en ik wil een aantal hiervan met jullie delen!


Een fotogeniek blaadje dat voor ons huis lag.
Check het mini hagedisje naast de bloem!
We gingen varen op een boot op het water, wat super gezellig was! Het was ook heel gaaf, omdat je echt op het water zo een beetje omhoog veerde en je telkens nat gespetterd werd. Maar we kwamen wel steeds langs hele kapotte huizen en arme buurten. De mensen leken gelukkig maar zoiets grijpt je wel aan.
Omdat onze familie in Bangkok woont en we daar ook verbleven gingen we elke dag met de lokale bussen, en niet met de tuk-tuks. We (althans mijn moeder) spreekt ook een woordje thais, dus dan gaat dat makkelijk! (Is ook veeel goedkoper, haha)
Stukje uitzicht van een berg.
Ik heb altijd een aap op mijn schoot ja. Hahaha
Hoe gaaf is het om midden in een oerwoud heeeel erg hoog in de bomen te klimmen en te bungelen! Dat hebben we een aantal keer gedaan.
Zwembadje in een hotel, het voelt zoooo tropisch. Al die palmbomen..
We gingen op olifanten rijden samen met familie. En toen maakte ik deze foto!

Deze hoort niet echt tussen een typische 'Thailand' foto, maar we waren in een shopping mall (Grootste van Thailand, Paragon in Bangkok!) en toen zagen we levensgrote magnums. Daar moest ik wel even mee op de foto, haha. (Ik lik er niet echt aan hoor!)

Op een tempel.
Oke, ik hou van kinderen die er cute uit zien, en als de scholen klaar zijn dan is het een wahalla om foto's te maken, alleen deed ik het niet omdat ik dacht dat het niet heeel erg netjes zou zijn. Maar geloof me, ze waren cute, heeeel erg cute. Zelfs cuter dan dit ene schattige meisje die ik toch maar even snel op de foto zette.

Dit katje. Kitten. CUTE. LANG VERHAAL. Ik zal het kort beschrijven.

DEEL 1 
Buren (familie) vonden kitten in hun tuin - gevaarlijk want ze hadden veel honden - gaven hem aan ons (andere familie + ons) - wij haar voeden en verzorgen, maar wel in een doos stoppen in de nacht buiten zodat de moeder haar kon vinden - na 2 dagen was de doos leeg - 2 dagen daarna vonden we moeder en dochter veilig, we waren blij.
DEEL 2
Ongeveer een week later vonden we het katje weer - er lag een dode kat die verdacht veel op 'moederkat' leek op de weg - wij verzorgden het katje weer, en toen uiteindelijk de moeder niet terug kwam (je weet maar nooit) mocht het steeds vaker naar binnen en werd het groter en groter - we gaven haar een naam, Micky, omdat ze een stip op haar rug heeft die net op Mickey mouse ljkt - toen we weg gingen uit Thailand zou ze misschien naar het asiel worden gebracht - we hebben contact met onze familie via facebook en ze hebben haar omgedoopt tot Minnie (want het is een meisje) en inmiddels is ze heel erg groot en woont ze er nog steeds!
Oke, dat was niet heel erg kort maar ik heb het geprobeerd! 


Als allerlaatste nog deze schattige foto van ik met Lindsey, deze schattige olifant. Zoals je misschien ziet zit ze aan de ketting, ik vind het zo zielig maar ik kan er niks aan doen.

Zo, dat was eventjes een throwback! Het was alweer de derde keer dat ik er was, al is dit de enige memorable keer, haha. (Ik was 2 en 4) Ik waan me weer even terug in de tijd en wens dat ik daar op dit moment nu ben. Dromen jullie mee?

Waar gaan jullie heen op vakantie?
En zijn jullie wel is in Azië geweest?

Liefs,
Naomi

20 comments :

Wat lief dat je een reactie achterlaat en leuk dat je even kijkt op mijn blog! De reacties ouder dan 4 dagen worden gemodereerd :)

Liefs,

 1. Aaawh wat een lief verhaal van het katje! En wat gaaf dat je op olifanten heb gereden, de foto's zijn zo mooi!
  Liefs, Tessa

  ReplyDelete
 2. Super mooie foto's ! ziet er uit als een leuke vakantie

  ReplyDelete
 3. Ik vind 't heel erg tof om al deze foto's te zien! Ik zou zelf ook best graag eens naar Thailand (o.i.d.) afreizen.
  De foto's zijn allemaal echt heel erg mooi trouwens! (: #talentje. hihi <3

  Lieeeefs.

  ReplyDelete
 4. Ah super leuk! Dit soort herinneringen zijn echt het mooist! Het verhaal aan het katje vind ik ook erg lief, zo mooi haha. Ikzelf ben in Indonesië geweest en dat was echt DE vakantie van mijn leven. Ik wil daar echt heel graag weer terug!

  ReplyDelete
 5. Aaaw, die laatste foto is heel leuk, lief, schattig, perfect, mooi :)

  ReplyDelete
 6. Wauw! Wat een toffe foto's! Zo jaloers dat je naar Thailand bent geweest! Het lijkt me echt geweldig om op een olifant te rijden!

  ReplyDelete
 7. Wauw, prachtige foto's! <3 Die foto met de Magnum vond ik erg grappig, haha. Maar ik zou hetzelfde gedaan hebben.

  ReplyDelete
 8. Aawh wat een leuk verhaal, wel toevallig want zelf ben ik half thais en ik ben nu ook al twee keer in Thailand geweest, ook naar de familie en zo het is er altijd erg leuk

  ReplyDelete
 9. Wauw heel mooi! Ik ben vorig jaar ook in Thailand geweest, en ik zie zo veel in je foto's wat ik herken! Wij zijn ook veel in Bangkok geweest omdat mijn oom daar woont. Maar ja, Thailand is echt heel mooi!

  ReplyDelete
 10. Wauw, prachtige foto's! Daar wil ik ook eens heen! x

  ReplyDelete
 11. Wat een leuke foto's! Ik wil ook graag een keertje naar thailand, lijkt me super. De foto met de olifant is echt heel leuk haha!

  ReplyDelete
 12. Echt heel erg leuke foto's, lijkt me echt zo'n droomvakantie...

  ReplyDelete
 13. Thailand lijkt mij echt zo ontzettend gaaf. Wauw.

  ReplyDelete
 14. Wat een mooie foto's! Ik zou zo graag nog een keertje naar Thailand willen (of eigenlijk überhaupt naar een land dat niet in Europa ligt).

  ReplyDelete
 15. Ohhh wat een heerlijk lieve foto's! Ik wil heel veel erover zeggen maar ik weet eigenlijk niet zo goed wat. Ik vind alles heel erg schattig en lief en vooral het verhaal over Minnie. Wat zoet! ♥

  Liefs, Saar.

  ReplyDelete
 16. Prachtige foto's! Echt bijzonder om zo'n reis te maken. Ik ben zelf in Afrika geweest een aantal jaar terug alweer en elke keer als ik door die foto's blader wil ik weer terug... wat een bijzondere tijd was dat ! x

  ReplyDelete
 17. Wauw wat is het mooi daar! Je hebt echt een leuke blog, ik volg je nu met bloglovin'! Liefs ♥

  ReplyDelete
 18. wat een prachtige foto's, erg leuk om te zien!

  ReplyDelete
 19. Hoi, echt een heel leuk blog heb je en wat maak je mooie foto's! Ik had een vraagje...
  Op school heb ik een project waarbij ik 3 reizen in Azie moet creëren in 3 verschillende landen. Ik heb onder andere het land Thailand gekozen en ik zou daarom willen weten waar dat oerwoud ligt waar je hebt geklommen!? Alvast bedankt.

  Liefs Anne

  ReplyDelete
© LKTH 2014-2015 | BLOG DESIGN BY Labinastudio