Monday, June 16

OUTFIT | WALKING IN MY LACE DRESS, WITH MY RUFFLE SOCKS AND FLOPPY HAT

Monday, June 16
 Een geweldige nieuwe hoed, mijn nieuwe jurkje (die ik al een tijdje heb, maar nog niet heb laten zien) + mooi weer = een dreamy outfit.

Trenchcoat Zara | Dress H&M  | Hat Flying Tiger | Shoes H&M |
Ruffle socks River Island | Lipstick Miss Sporty

Dit zijn de enige sokken die ik met deze sandaaltjes zou dragen, denk ik. Die hoed is echt mijn nieuwe perfecte aankoop (naast de short van de AA, zie hier). Ik moest voor iemand een cadeautje kopen, en aangezien de Flying Tiger best wel een goede winkel is voor leuke cadeautjes, liep ik er naar binnen. Mijn oog viel gelijk op deze leuke Floppy Hat voor maar 7 euro! Ik zoek zo eentje al voor een lange tijd, maar telkens waren ze veel te groot, te klein, te duur, of was hij net niet leuk genoeg. Deze is perfect! Het leuke aan deze is dat je hem ook precies kan buigen zoals jij wilt dat hij zit. Het jurkje heb ik samen met mijn zusje gekocht voor een concert in het concertgebouw (kleine zaal!) We gaan een quatre main spelen, en ik begeleid haar!

Vandaag even dit het laatste (proefwerk)weekje goed beginnen, met een lekker ontbijtje en blogs lezen. Althans, proefwerkweek is niet echt de goede naam, het is namelijk best een hele chille week. In plaats van 6 proefwerken heeft mijn jaarlaag er 3. Maar ik heb er twee, omdat ik in een speciale klas zit voor extra Engels om het PCE of ACE diploma te behalen. (Handig om op universiteiten als Oxford & Harvard, etc) Als je in die klas zit heb je geen filosofie en dus heb ik donderdag vrij omdat er donderdag een filosofie proefwerk was.  We hebben deze week verder bijna geen huiswerk, en woensdag en vrijdag zijn we om kwart over 9 al klaar!

De week daarna hebben we klassentoernooi, een toernooi tussen alle klassen van de hele school met allemaal verschillende onderdelen (duurt een hele week). Heb er veel zin in!

Zijn jullie ook altijd zo blij met het mooie weer, want dan komen de muggen! Ik heb al 4 mooie op mijn gezicht (Wonder boven wonder zie je ze dus niet op deze foto's..), THANKS!
Wat vinden jullie van deze outfit? En wanneer zijn hebben jullie vakantie? (Aka, wanneer zijn de lessen over)
Liefs,
Naomi

26 comments :

Wat lief dat je een reactie achterlaat en leuk dat je even kijkt op mijn blog! De reacties ouder dan 4 dagen worden gemodereerd :)

Liefs,

 1. Wauw wat een mooie look en het jurkje staat je prachtig! Love it!

  ReplyDelete
 2. Echt een hele leuke outfit, vooral met de trenchcoat erover heen is het jurkje echt prachtig! En ik heb ook zo'n floppy hoed en in eerst instantie had ik niet verwacht dat ik 'm zo vaak zou dragen, maar nu draag ik 'm zo'n beetje elke week haha. Die laatste foto is trouwens heel erg mooi! xx

  ReplyDelete
 3. Prettiest spring outfit to match such a beautiful face! Your lipstick is perfect. Holidays for me begin next Friday, hooray! Good luck on your exams lovely! I'm sure you'll do fine. :)

  - J
  aesthetetheblog.blogspot.com

  ReplyDelete
 4. wauwie dat jurkje! en je sandaaltjes en je hoed zijn ook zo tof! echt een geweldige outfit!
  liefs, Tessa

  ReplyDelete
 5. Wat een geweldige outfit! Super mooie foto's ook! Ik ga binnenkort maar even naar de Flying Tiger denk ik! Ik heb nu ook se-week, maar ik heb helaas 8 toetsen ipv 2... Maar we kunnen dit!

  ReplyDelete
 6. Mooie outfit, je sokjes staan er superschattig bij!

  ♥ Saskia

  ReplyDelete
 7. Aah, hele mooie outfit, je jurkje en hoed zijn zo pretty! Gaaf dat je je zusje gaat begleiden, succes alvast, ook met de toetsweek! Mijn vakantie komt ook al in zicht, 14 juli ben ik (onofficieel, maar hoef niet meer te komen dan) helemaal klaar :)

  ReplyDelete
 8. Prachtige foto's! Je jurkje is echt gaaf!

  ReplyDelete
 9. Echt een geweldige outfit, staat je heel erg mooi!

  ReplyDelete
 10. Dat jurkje staat je heel mooi!:)

  ReplyDelete
 11. Wat een onwijs gave hoed! je jurkje is ook zo schattig, heel gaaf dat je je zusje gaat begeleiden trouwens! Ik vind je outfit echt heel tof, leuk gecombineerd! En wat heb je een vet chille week, ik heb nog 2 so's en 1 toets te gaan deze week. Over twee weken hebben we ook toetsweek, maar dan met 10 toetsen :((((((. Daarna hebben we wel heel veel leuke feestjes en vrije dagen, dus dat is alvast een goede motivatie, haha.

  ReplyDelete
 12. Wow, prachtige outfit !
  Doe hoed staat je trouwens geweldig :)
  Ik zit nu ook midden in de examens, veel geluk met de jouwe !

  ReplyDelete
 13. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete
  Replies
  1. oei, mijn reactie was 2 keer verstuurd ;)

   Delete
 14. Wat een super leuke hoed! Ik wil ook echt zo graag zo'n hoed maar moet nog de perfecte vinden, haha. En ik vind sokjes nooit zo leuk met sandalen, maar zo is het wel heel leuk! (Door de schattige sokjes!)

  ReplyDelete
 15. Aaah je outfit en foto's, zo schattig! <3
  Succes met je toetsweek, en dat klassentoernooi klink heel tof eigenlijk.

  ReplyDelete
 16. Wauuuw, wat een mooie outfit! Alles staat echt super leuk bij elkaar. En de laatste foto is echt super KNAP!
  Love it!

  ReplyDelete
 17. Wat een geweldig leuk hoedje en hij past prachtig bij je jurk! Geweldige outfit :) Liefs

  ReplyDelete
 18. Wat een supertoffe look meis, I love it ! Ik moet nog 1 tentamen maken, volgende week maandag, en dan ben ik KLAARR. Can't wait ! x

  ReplyDelete
 19. Awh wat een leuke outfit! Sokken in sandalen vind ik eigenlijk een no go, maar dit staat wel super cute :)

  ReplyDelete
 20. Wat heb je een leuke blog! En wauw, wat een mooie laatste foto van jou, zeg! Liefs

  ReplyDelete
 21. Waauw supermooie outfit! De sandalen zijn ook echt heel mooi, ook samen met de hoed. Misschien ga ik ook wel even langs de tiger :)

  ReplyDelete
 22. Wauw, wat een mooi jurkje heb je daar aan!

  ReplyDelete
 23. Wat zie je er mega schattig uit! Ik ben ook nog op zoek naar zo'n hoed, staat heerlijk 'hippy' achtig!

  ReplyDelete
 24. Wat een mooie outfit ! Het jurkje is prachtig ! Staat je super. X Denise

  ReplyDelete
© LKTH 2014-2015 | BLOG DESIGN BY Labinastudio