Monday, July 28

BUT FIRST LET ME TAKE A SELFIE #4

Monday, July 28
Lang geleden dat deze post online kwam op mijn blog. Het moest er toch wel van komen. Ware het niet dat mijn (uhh, onze) laptop niet meewerkte door kapot te gaan. Maar gelukkig heb ik sinds gister alle foto's weer (ik was er enorm gestrest over) Enjoy!
Een kijkje achter de schermen. Hoewel je hier meestal mooie foto's ziet, gaat er tijdens een outfit shoot of iets anders ook nog wel eens wat mis, en gaan de foto's niet helemaal perfect. Niet alles wat ik hier laat zien ben ik super trots op...

Ik zag gewoon een leuk onbekend onzichtbaar persoon voor jullie (even tussen ons, omg omg, het was Justin Bieber, mijn hand trilde zo erg van verbazing hoe hij ooit nog Amsterdam binnen wilde lopen, maar vertel het aan niemand, sssst..) *Ik ben geen Justin Bieber fan* *Het gaat erom dat mijn hand spaced en mijn gezicht er heel serieus ehh not uit ziet*
Wacht even mam, ik moet even een gezichts oefening doen
Wacht even mam, een gezichtsoefening waardoor het lijkt alsof ik moet niezen, dé nieuwe trend.
Nee pap, ik wil mijn foto zo!
Maak een foto van hier tot hier, dit is het frame. DOE HET TESSA!
Enge gezichten. Ik heb niks gezegd
Wilde mijn holiday mornings artikel maken, toen ik me realiseerde dat ik er echt beroerd uit zag en zo écht niet op de foto kan gaan. Kijk alleen al naar mijn haar. Brrrr... (Kwam serieus net uit bed)
De wind deed mijn haar de heletijd voor mijn gezicht en blies mijn hoed eraf. Wind, wat doe je toch steeds?
Zelfde verhaal hier, charmant ;)

Soms vraag ik me af waarom ik dit nog doe. De vreselijkste foto's die er bestaan zo open en bloot op internet zetten, dat is toch iets groots. Ik doe het voor jullie, maar er is een mini mini mini mini mini kans dat ik er mee ga stoppen! Maar hij is er wel. En toch vind ik het leuk om te doen, die foto's opzoeken maken me aan het lachen, jullie reacties zijn geweldig en ik zie dat een paar andere bloggers het hebben overgenomen (ik noem geen namen) wat ik heel erg leuk vind, maar er is toch dat ene ding. Die 'naamsvermelding, of idee van' ook al is de kans groot dat ze het zelf  al hadden bedacht. En toch, dat 'perfectionistische gevoel' is irritant. Waarom kan ik er niet gewoon echt helemaal blij mee zijn? Verder ontdekken steeds meer mensen om me heen mijn blog, ik vind het leuk, heel leuk, maar eigenlijk wil ik hem nog steeds voor mezelf en voor jullie houden, wat zoiets raars is, maar het is zo. Ik moet er mee leven, haha. Oke, dit stukje was veel te dramatisch, ik kan het niet anders verwoorden (dat is bijzonder, haha)


Jullie zullen waarschijnlijk wel gemerkt hebben dat mijn header weg is. Ik vind het zo ontzettend vervelend, had mijn header via een website maar die vraagt opeens uit het niets toch geld (zoals al die duizenden websites), wat ik er niet van plan ben uit te geven (ik bedoel, 90 euro per maand?). Ik zal op zoek gaan naar een vervanging, maar voor nu is mijn header een beetje saai, sorry!

Welke foto vinden jullie het ergst? En wat vinden jullie over het 'stoppen'?

15 comments :

Wat lief dat je een reactie achterlaat en leuk dat je even kijkt op mijn blog! De reacties ouder dan 4 dagen worden gemodereerd :)

Liefs,

 1. Haha , erg leuk om te laten zien! Ik vind dit soort posts echt wel leuk! Het hoeft niet altijd serieus te zijn en allemaal geslaagde foto's zijn gewoon niet mogelijk, zulke posts maakt je blog net wat persoonlijker! Ik ben fan! :D

  ReplyDelete
 2. Ik heb zo'n artikel nog niet eerder gezien maar ik zat net met een smile achter mijn computer. Ik vind het grappig :) haha. Nu ga ik de rest van je blog bekijken (hij is heel leuk)
  liefs willemijn

  ReplyDelete
 3. Ahh leukk! Ik moest serieus hardop lachen! Die beschrijvinen er bij maken het helamaal af! ahahaha. Ik heb precies hetzelfde gevoel met bekenden die mijn blog ontdekken, voelt toch een beetje raar ookal deel je het wel met allemaal andere mensen die je eigenlijk niet kent..

  ReplyDelete
 4. Hahaha, heerlijk om te zien! Je laatste vraag snap ik alleen niet helemaal :|

  xx

  ReplyDelete
 5. Haha de foto's zijn altijd zo grappig! Die laatste gif is leuk!
  Liefs, Tessa

  ReplyDelete
 6. Dit soort artikels zijn altijd erg leuk. Vooral die bijschriften erbij maken het helemaal af, haha.

  ReplyDelete
 7. Ik vind deze posts heel leuk om te zien! Zou niet stoppen hoor :)! Haha, ik laat ook altijd zo met mijn handen zien hoe de foto moet zijn. Trouwens, don't worry over je haar in de ochtend, messy hair is een trend he, hahaha :'D.
  Stom van die site dat je nu ineens moet betalen! Kun je niet een header maken met picmonkey of paint of zo? Liefs♥

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja, zou kunnen ( ik heb ook photoshop dus dat is nog beter, haha), maar ik wilde graag een bewegende header, en als je dan op een foto klikte dat je dan naar die post ging, precies wat ik eerst had. Maar het lukt me wel ;)

   Delete
 8. Haha wat een leuk artikel! Het is erg tof bedacht. Nu zien we niet enkel de serieuze kant van je. Heel leuk!

  ReplyDelete
 9. Haha, wat een leuke foto's...
  Het maakt me echt aan het lachen!

  ReplyDelete
 10. Heel leuk dit haha! Vooral die met dat 'frame' herken ik haha!

  ReplyDelete
 11. Deze posts zijn zó leuk! haha je moet er echt niet mee stoppen want het is echt leuk om te lezen en te zien. <3

  ReplyDelete
 12. Die gif waarbij je hoed wegwaait is eigenlijk best wel leuk hoor! :-)

  ReplyDelete
© LKTH 2014-2015 | BLOG DESIGN BY Labinastudio