Friday, July 18

#5 FIVE FAVOURITE KEYS

Friday, July 18

Hey Allemaal! Het is alweer een maandje geleden (eehh veel meer) dat ik een FIVE FAVOURITE KEYS online heb geplaatst. Dus here it is!

FOOD

FRUIT

Het is algemeen bekend in mijn omgeving. Naomi en water drinken? Passen niet bij elkaar. Dus nu probeer ik zoveel mogelijk te drinken en ook veel fruit te eten (daar zit vocht in...) Dit is een van mijn favoriete ontbijtjes!


 FASHION

RING

Terug van weggeweest. Deze ring droeg ik vroeger (een jaar geleden) élke dag, totdat hij plotseling verdween. En mijn moeder vond hem gister weer! Sindsdien ben ik van plan dit jaartje even in te halen en hem héél vaak te gaan dragen. Verder is het driehoekje (het is eigenlijk een piramide, denk ik) gewoon zó ontzettend leuk!LIFESTYLE #1

POLAROID CAMERA 

Ik weet nog steeds niet of hij het doet, zo lui als ik ben. Maar als interieur accesoire vind ik hem geweldig! Moet alleen nog even een perfect plekje ervoor vinden, nu ik ook mijn kamer ga 'make-overen' om het zo maar te zeggen


MAKE-UP

WENKBRAUWPOTLOOD

Hieraan is vast wel te zien dat het een favoriet is. Alle lettertjes zijn vervaagd dus hierbij, dit wenkbrauwpotlood is van Miss Sporty. Wenkbrauwen vond ik nooit echt belangrijk, maar nu teken ik ze altijd (heel licht, alleen de uiteinden) een beetje bij. Geeft toch nog nét dat extraatje.

LIFESTYLE #2

HEMA AGENDA 

Elk jaar, al ontzettend lang, maak ik via Hema een zelfgemaakte agenda met foto's. Het is iets persoonlijks, en je weet dat er maar één agenda op de hele wereld van is. Ik vind het superleuk om te doen! De hele vakantie ben ik er dan mee bezig, beetje voor beetje stel ik de agenda samen.
Wat ik ook ontzettend leuk vind, zijn de stickers. Helemaal achterin kan je 4 blaadjes met stickers ontwerpen! Naast de 'vaste' stickers  heb je dus hele gave fotostickers!
 Ik heb stickers gedaan met foto's, maar ook met de B&B. Zo kan ik als ik een afspraak heb die stickers erbij plakken ;)

WAT IS JULLIE FAVORIET?

Liefs,
Naomi

17 comments :

Wat lief dat je een reactie achterlaat en leuk dat je even kijkt op mijn blog! De reacties ouder dan 4 dagen worden gemodereerd :)

Liefs,

 1. Leuk die polaroid camera als interieuraccessoire!

  ReplyDelete
 2. Ahh wat ren super leuke items allemaal! Ik vergeet ook altujd te drinken haha, maar met fruit is het goed te compenseren :). Die ring is zo leuk! En die polaroid! Wauw! Jaloersss. Ik teken ook sinds een tijd mijn wenkbrauwen bij! Toevallig haha

  ReplyDelete
 3. Die ring is ZO leuk! Fijn dat je 'm weer hebt gevonden. En de polaroid is waauw, laat je het weten als je weet of hij werkt? Lijkt me leuk :)

  ReplyDelete
 4. Die polaroid is echt gaaf! En leuk gemaakt, je agenda:) x

  ReplyDelete
 5. Wat gaaf die agenda met stickers! Dat is dus ook mijn favoriet, en oja, samen met de polaroid camera! Hopen dat hij het doet! En misschien ga ik ook wel een agenda 'maken', alleen gebruik ijk de niet zo vaak!
  CCC Saskia

  ReplyDelete
 6. Wauwie je ring en jaaa polaroid! Ik koop ook altijd mijn agenda bij de hema, ze zijn altijd zo lief!
  Liefs. Tessa

  ReplyDelete
 7. Wat een leuke favorieten!
  Die polaroid is écht awesome, hoop dat hij het doet :).
  En zo'n agenda zelf ontwerpen is eigenlijk best wel heel erg leuk !

  ReplyDelete
 8. Leuke favorieten, vooral die polaroid camera!
  x

  ReplyDelete
 9. Ah, wat een onwijs leuke agenda! Ik heb ook altijd een Hema agenda, maar dit is veel leuker, haha. Voor volgend jaar heb ik er eigenlijk al eentje aangeschaft, maar die was 1,50 (lang leve de Hema) dus wie weet! Dat ontbijtje ziet er ook heel leuk en vooral lekker uit, jummie! En de polaroidcamera, wauw!

  ReplyDelete
 10. Die camera is zo leuk, heel gaaf zo'n retro ding<3 Je ring is ook prettyy!
  X Emma

  ReplyDelete
 11. Hé, je Hema agenda vind ik onwijs leuk! Tof die gif met je polaroid camera!

  ReplyDelete
 12. Wat een leuke blog heb je! Super leuke items..

  Liefs
  Giientjeee

  ReplyDelete
 13. Die ring is echt super mooi! ♥

  ReplyDelete
 14. Zo'n zelf gemaakte agenda is echt leuk! Misschien ga ik dat ook maar eens doen, veel leuker dan zo'n kant en klare :)

  ReplyDelete
 15. Je agenda is echt super leuk!
  xx
  www.myrunwayfashionworld.com

  ReplyDelete
 16. Wat een onwijs leuke blogpost! Ik heb zelf ook altijd een Hema agenda, super fijn! (Niet zelf samengesteld, overigens, hoewel me dat ook leuk lijkt om een keer te doen.) Die polaroidcamera is gaaf! :)

  Liefs,
  Adriënne

  ReplyDelete
© LKTH 2014-2015 | BLOG DESIGN BY Labinastudio