Thursday, July 24

outfit & diary: zonnige dag in Amsterdam

Thursday, July 24
Het was vandaag weer zo'n zonnige dag met prachtig weer, en vandaag had ik afgesproken met Tessa, een andere blogster in Amsterdam om leuke dingen te doen (shoppen, outfit foto's en kletsen). Bereid je maar voor op een lange diary, lekker eten, outfits en de stilte.


 Als eerste gingen we (of course) eten lunchen bij de Bagels and Beans. Tessa was er nog nooit geweest en ze moest van mij mijn ijskoffie proeven (ik ben te erg, ik weet het) dus ik sleurde haar er bijna mee naartoe. Het plan was om te gaan shoppen, te kletsen en outfit foto's te maken! We gingen nadat we geluncht hadden (met mijn favoriete bagels die Tessa wel wilde uitproberen) eerst naar de Brandy Melville. Ik had mezelf een paar maanden geleden een challenge opgelegd om er niks te kopen, omdat ik gewoon even een 'Brandy Pauze' moest hebben, dus ik wilde na die lange tijd eindelijk er weer iets kopen. Ik was er in de tussentijd wel een triljoen keer geweest om telkens maar te kijken en alles te passen. Ik heb er iets geweldigs gekocht die ik jullie binnenkort wel in een outfit laat zien. Ook bij de Pull & Bear, H&M en Zara heb ik dingen gekocht, al ga ik dat van de H&M en Zara misschien wel terugbrengen (de dingen die ik heb gekocht zijn onwijs leuk maar ik heb gewoon al zoveel, haha)
We gingen dus shoppen, kletsen en natuurlijk de 1 minuut stilte om 4 uur. Het is zo erg wat er gebeurd is, het is eigenlijk gewoon niet te beschrijven in de Kalverstraat gingen in veel winkels, waaronder de Zara en de Urban Outfitters waar wij waren de muziek uit en stopte mensen even met dingen doen. We gingen allemaal stil staan en even samen goed nadenken tijdens deze ene minuut, wat heel erg ontroerend was. Als je dan in de avond op televisie de (helicopter)beelden ziet van al die rouwauto's die rijden over de snelweg met duizenden mensen die langs de snelweg stilstaan en kijken met spandoeken is er toch een klein deel wat denkt; dat kan jou ook gebeuren. Ik keek weer het nieuws en er waren weer vele updates, zo zouden 5 landen een paar dagen voor de vlucht van MH17 informatie hebben gekregen over het 'niet vliegen over oos-oekranine' waaronder Frankrijk en Engeland die hun vluchten die dagen ervoor en dezelfde dag dus ook omgeleid hadden maar Nederland had die informatie dus niet gekregen. Dan krijg je van die situaties als: 'Wat als...'

 
Maar goed, het moest even gezegd worden maar nu weer even verder. Nadat we dus hadden geshopt, gekletst, geluncht gingenwe outfit foto's maken. Tessa heeft onlangs pas haar eerste geplaatst, en vond het nog best 'awkard' om te doen (ik nog steeds eigenlijk), maar ze deed het heel goed en ze is zo'n beauty! We gingen helemaal stuk om onze 'mislukte' foto's. Btw, mijn outfit is heel erg brandy vandaag, sorry.

Dit jurkje heb ik in twee verschillende printjes, deze met streepjes en een blauwe met bloemetjes. Ik heb ze al zo ontzettend lang en had er nog geen outfit mee geplaatst, dus het moest even, haha. Ook al is dit pas de tweede keer dat Tessa überhaupt foto's heeft gemaakt met een spiegelreflex, zijn de foto's ontzettend mooi geworden! Het licht werkte opeens ook echt super mee, en met wat 'wind' die je haren laat wapperen zag mijn haar er opeens op een paar foto's wel heel goed uit. Het mag vaker zulk weer zijn ;)

Tessa heeft trouwens HIER ook nog een artikel geplaatst over deze leuke dag! (Inclusief haar outfit & haar verhaaltje, ik zou het leuk vinden als je even zou kijken! Ze is een lieve meid met een leuke blog.)
Dress and Rings Brandy & Melville | Shoes H&M  | Bag Vintage | Sunglasses Primark

Foto credits: Tessa (Raspberry and Ripped Jeans)


Nog wat foto's van Tessa's telefoon:
 

Ik zal het niet verbergen, ik vond het best spannend om Tessa te ontmoeten. Je weet natuurlijk nooit hoe het loopt (misschien klikt het wel helemaal niet) en hoewel de eerste minuten nog een beetje onwennig waren, kon je daarna al zien dat we beiden meer gingen kletsen en lachen. Het was super gezellig, en we gaan het zeker nog een keer doen. Het is echt superleuk om met 'mede' bloggers af te spreken, dat heb ik inmiddels wel door.

Wie volgt? Hahaha.

Wat hebben jullie vandaag gedaan?

Liefs,
Naomi

16 comments :

Wat lief dat je een reactie achterlaat en leuk dat je even kijkt op mijn blog! De reacties ouder dan 4 dagen worden gemodereerd :)

Liefs,

 1. Super leuke foto's, en het ziet er heel gezellig uit! Zoooooveel liefde voor de Bagels, ik ben echt blij dat er hier in Utrecht eentje vlakbij mijn huis zit. <3

  ReplyDelete
 2. Ahh zo leuk om het van jouw kant te lezen! Ik vond het echt super gezellig! Moeten we zeker nog een keer doen! <3

  ReplyDelete
 3. Hele leuke diary! Superleuk dat je hebt gemeet met Tessa! (Ik wil je ook wel meeten, jaaammer dat ik totaal niet dichtbij Amsterdam woon). Leuke outfits hebben jullie trouwens ook aan! xoxo

  ReplyDelete
 4. Wat leuk! Ik volg haar ook, ze heeft net zoals jij een hele leuke blog!

  ReplyDelete
 5. Wat een leuk artikel, klinkt als een gezellige dag! :)

  ReplyDelete
 6. Je jurkje is echt erg mooi! <3 Jullie hadden het blijkbaar echt wel naar je zin!

  ReplyDelete
 7. Ah super leuk artikel en dat jurkje is cuteee!

  ReplyDelete
 8. Ahh, klinkt als een leuke dag! Ik heb nog nooit gegeten bij Bagels and Beans. haha, moet ik maar een keer gaan doen want het ziet er zo lekker uit! En Tessa lijkt me inderdaad een aardige meid! Ik ga straks gelijk even haar post checken. Liefs Rosina

  ReplyDelete
 9. Leuk dat jullie hebben afgesproken. Klinkt echt als een leuk dagje! Je jurkje is ook echt zoooo mooi <33

  ReplyDelete
 10. Leuk verslagje en leuke foto's! En je jurkje is ook heel leuk! :)

  xx

  ReplyDelete
 11. Hmmm dat eten ziet er heerlijk uit. :)

  ReplyDelete
 12. Ik ben echt verliefd op je jurkje en je bril! En ohmygod die bagel mmm!
  Liefs, Tessa

  ReplyDelete
 13. Super leuk dat jullie dat samen doen! En dat broodje, jammie!

  ReplyDelete
© LKTH 2014-2015 | BLOG DESIGN BY Labinastudio