Wednesday, July 16

HOLIDAY MORNINGS & PERSONAL UPDATE

Wednesday, July 16
Hi Girls! Het is vakantie, yaaaaay! Daar wordt ik zo ontzettend blij van. (Alsof jullie dat nog niet genoeg wisten)  Een personal update vandaag. Q&A's, mijn hele emotionele 'serieuze' artikel van een tijdje geleden, mijn vaste kletspraatjes die voorbij komen (en eigenlijk veel langer zijn dan ik ze wil hebben) maar er is nooit echt een 'Personal Update' online gekomen. So here it is! (Ga er lekker voor zitten met een kopje thee en wat koekjes erbij, want ik heb me niet bepaald ingehouden, en als het goed is ken je mijn kletskwaliteiten wel)HOLIDAY MORNINGS

Soms kan ik even niet beseffen dat het vakantie is. Wordt ik alsnog om 8 uur wakker terwijl ik het liefst tot 10 uur uitslaap. Niet dat ik mijn tijd dan goed benut, integendeel. Ik heb (EINDELIJK!) WIFI in mijn kamer (vraag me niet waarom ik het niet had, maar het deed het gewoon niet) en het is heaven. Dat gevoel dat als je wakker wordt, je dan je telefoon pakt en óf gaat 'netflixen' óf blogs gaat lezen óf gewoon wegdommelt bij een lekker muziekje. Elke dag voelt als een zondag, en dan niet die zondag waarop je nog al je huiswerk (ik zou hier niet aan denken!) moet maken omdat je zaterdag en vrijdag niks gedaan hebt, maar een zondag waarop je lekker helemaal niks hoeft te doen. Douche, verzorg je huid (check deze nieuwe scrub van TBS die ik in de sale kocht, ik had er eentje nodig) plof neer in je bed met een goed boek en een kop thee. Geef jezelf een manicure, verzin iets als het maar met jezelf te maken heeft, dat noem ik pas vakantie. En zo zien mijn 'zondag'ochtenden voor de hele week uit.VAKANTIE

Voor de rest heb ik niet heel veel plannen, behalve mijn summer bucketlist (of mijn 'Holiday Bucketlist') natuurlijk. De eerste week is alweer voorbij (ik kan wel huilen) en de komende twee weken zijn mijn broertje en zusje elke weekdag van half 8 tot half 6 naar een kamp, en het is hemels. Die rust wanneer je wakker wordt, hier hebben ik en mijn iets jongere broertje (van 12) ontzettend lang op gewacht. Het vervelende is dat al mijn vriendinnen de eerste drie weken op vakantie zijn, en ik daarna waarschijnlijk nog weg ga. Londen gaat heel misschien nog door, het is moeilijk uit te leggen maar het komt er op neer dat de goede vriend waar we heen gingen ernstig ziek is geworden. We zijn dus nog een oplossing aan het bedenken. Maar behalve netflixen, mijn bucketlist, rusten en bloggen (ehh shoppen en werken niet te vergeten) heb ik niet heel veel te doen. Lijkt me leuk om een keer met een van jullie af te spreken, wie woont er dicht bij Amsterdam? ;)

SCHOOL

Vakantie betekent geen school. Maar ik heb goed nieuws, ik ben over naar 4 gymnasium! Het was al op de helft van het jaar duidelijk (Er moest wel iets héél ergs gebeuren zou ik niet over gaan) dus ik was wel gerustgesteld. Maar de laatste weken was ik toch nog moe. Moeier dan de voorgaande weken. Ik heb in het begin van het jaar gewoon goed mijn best gedaan en hele goede cijfers gehaald, maar omdat ik zo enorm perfectionistisch ben (een cijfer lager dan een 8? No way. Tenminste, dat was vroeger zo. Nu weet ik wel beter) en mijn zelfvertrouwen daar best wel aan onder gaat soms had ik een compromis gesloten met mijn Economieleraar. (Hij kwam met een voorstel) Ik mocht hélémaal niks leren voor het komende proefwerk, niet eens mijn boek in kijken. Nu wist hij dat ik de afgelopen lessen gewoon iets minder had opgelet dan ervoor. Het was geen straf, meer iets om te kijken of ik het kon doen. Of ik zonder te weten waar de stof over ging toch een goed cijfer voor mijn proefwerk kon halen. Ik heb er 3 dagen over na gedacht en toen had ik het besloten. Mijn vriendinnen hadden mijn boek afgepakt en mee naar huis genomen en het voelde eigenlijk wel goed. Totdat ik die morgen toch wel heel gestrest was toen ik naar school ging. Ik kreeg het proefwerk en snapte er niet veel van (ik snap meestal nooit een proefwerk en uiteindelijk heb ik een 8, mensen uit mijn klas vinden het soms irritant) en mijn hart klopte niet normaal snel, volgens mij kon iedereen hem horen. Toen we het proefwerk terugkeken zag iedereen het cijfer wat ik had behalve ik. Het was op een of andere manier toch een wijze les en ik weet dat ik niet zo veel meer moet stressen volgend jaar en gewoon iets meer in mezelf moet geloven.

 Ik had een 6,7.

Ik moet nog steeds die papiertjes halen en kijken of deze oude originele polaroid werkt...

BLOG

Het gaat wel oke met mijn blog, gewoon zoals het altijd gaat. Ik zit erover te denken om de tijd van 7 uur s'ochtends naar 12 uur s'middags te verplaatsen. Mijn ouders vinden dat ik moet minderen, niet meer om de dag een post moet plaatsen maar dat wil ik niet. Ik vind het fijn zo. Misschien doe ik helemaal geen 'tijd' waarop een post online komt maar verschijnt er opeens magisch een post om 4 uur, of om 6 uur s'ochtends. Na de vakantie begint het schema weer van 'om de dag om 7 uur s'ochtends' maar voor nu hou ik het 'om de dag op een onbekende tijd' schema aan.

Het is raar om te bedenken dat ik een blog heb, ik heb geen idee waarom maar het is raar. Wel leuk hoor! En gezellig, reacties kunnen me zó blij maken echt waar! Ik zie dat jullie echt met me meedenken en echt mijn posts lezen (zelfs dit hele verhaaltje), en zelfs als je niet alles leest, Bedankt. Ik voel me hier gewoon een stuk beter door, dit is iets wat helemaal van mezelf is maar toch ook van jullie. Ik wil weer niet slijmen (Ik slijm toch dus het maakt allemaal niet meer uit) maar jullie zijn super, toch een soort van mijn vriendinnen.
Bandana Primark  | Top Zara

ME

Laat ik lekker even egoïstisch zijn en het even over mezelf hebben (alsof mijn blog niet een ode aan mezelf is...) Momenteel (nu dus, om 1 uur) voel ik me niet op en top, een beetje zwakjes, moe zijn van het rusten. Ik vind het best wel spannend om die foto's van mijn benen te plaatsen, ik hou van mijn benen, ze zijn redelijk lang, maar toch vind ik het niet zo'n fijn idee. Waarom doe ik het dan? Angsten trotseren... Voor de komende 5 dagen ga ik werken, lekker geld verdienen en dan toch eindelijk een laptop kopen. De gedeelde laptop van de familie is gone. Al mijn foto's staan op die harde schijf dus ik ben echt al 4 dagen aan het duimen, vandaar dat mijn posts zo onregelmatig zijn, ik moet tijd vinden om op de andere computers in dit huis te komen. Natuurlijk is de laptop niet weg, eerder kapot. Hij laad niet meer op, maar mijn vader zegt wel een oplossing te hebben voor die foto's. Gelukkig maar. Het eerste wat ik ga doen is een goede harde schijf kopen met mapjes (veel handiger dan die online dingen die ik ontzettend irritant vind) en alles kopiëren. Voor de zekerheid.

Zo kan ik dus ook nog kletsen, dat jullie het weten ;) Wauw, als je dit allemaal hebt gelezen ben je echt super (gaaf).
Liefs,
Naomi

IK BEN NU OOK TE VINDEN OP FACEBOOK! KLIK HIER!
(Ik zou het leuk vinden als je mijn pagina zou liken : ) )

17 comments :

Wat lief dat je een reactie achterlaat en leuk dat je even kijkt op mijn blog! De reacties ouder dan 4 dagen worden gemodereerd :)

Liefs,

 1. Wat een leuke update, ik lees elk artikel helemaal van jouw. Je kan gewoon zo leuk en origineel schrijven. Yaay ik heb ook vakantie en wij gaan waarschijnlijk (ook) naar London. Wat leuk dat je ook een keer met je bezoekers wilt afspreken, ik woon helaas niet in Amsterdam :(, ik zou je graag een keer willen ontmoeten!

  ReplyDelete
 2. Ik voel me helemaal fab nu ik alles gelezen heb ;) Jammer genoeg woon ik in the middle of nowhere waar geen Amsterdam in de buurt te bekennen is, anders zou ik zeker naar je toekomen, haha! Ohh en ik herken dat zo, dan zeg ik dat ik niet goed geleerd heb en ik er niets van gebakken heb.. komt er een 8 of hoger uitrollen.. Nerd nerd afgekeurd!! :P Ik ben ook over naar 4 vwo, wat een wonder...
  'k Ben jaloers op jouw benen en bandana's staat je geweldig!
  Xoxo Emma

  ReplyDelete
 3. Super leuke update <3 ik hou van je artikels. Ze zijn zo origineel !

  ReplyDelete
 4. Aah, je hebt zo'n leuke blog! Prachtige foto's trouwens, welke camera gebruik jij? Liefs ♥

  ReplyDelete
 5. Wat leuk om te lezen weer, je schrijft echt heel leuk!
  Goed dat je over bent naar 4 gymnasuim, ik ben ook over! En wat is het toch heerlijk om vakantie te hebben, daar ben ik het echt helemaal mee eens, haha.
  En die poloraid is zo leuk <3, zelf heb ik er pas ook een gekocht (of eigenlijk geen Polaroid maar een Fuji). Alleen zo'n echte originele is toch ook wel heel leuk, ik hoop dat hij werkt!

  ReplyDelete
 6. Jeej, ik houd van je kletsverhalen updates! Ik kom wel een keertje naar Amsterdam, vanuit Utrecht is het toch maar een half uurtje en dan kunnen we weer eens afspreken. :))

  ReplyDelete
 7. Wat super leuk om even een personal update te lezen! Al die lazy mornings zijn zo heerlijk he! Ik herken me helemaal in dat stukje! (Eigenlijk in bijna alles wat je hier hebt opgeschreven, wow) Ik heb wel het geluk dat mijn vriendinnen tegelijk met mij op vakantie zijn.. Misschien kunnen we wel een soort bloggersmeeting houden? Ik woon 20 minuutjes van Amsterdam :). Wat een toffe economiedocent heb je trouwens! Ik ben ook echt perfectionistisch, maar dit was zo te horen een goed lesje! En die foto van je benen vind ik juist super leuk! Die sokjes zijn zo schattig!

  ReplyDelete
 8. Ah die foto's zijn zo Tumblr en ze zijn zo leuk, <3 Ik vind dit soort artikelen altijd zo leuk te lezen! :)

  ReplyDelete
 9. Zo leuk om allemaal te lezen Naomi! Ik heb het helemaal gelezen (met een kop thee, haha). Hopelijk gaat je reisje naar Londen door, het lijkt me echt een geweldige stad. Ik woon ook niet in de buurt van Amsterdam, maar ik zou je best graag een keer willen ontmoeten hoor! Ik ben ook over, maar dan naar 3 gymnasium. Ik wil nog een bucketlist voor de zomer maken, want ik heb te veel wilde plannen in mijn hoofd, even alles op een rijtje zetten.

  ReplyDelete
 10. Je schrijft zo leuk! Het is de moeite waart om alles te lezen, behalve dat ik dit op mijn mobiel leea die nogal traag is, maar dat heb ik er ook wel voor over! En hé, niet onzeker zijn over je benen! Is niks mis mee! Superleuke update, en ik woon jammer genoeg niet in Amsterdam! Je hebt geluk dat je daar woont, het is een mooie stad! Dat gevoel van die WiFi ken ik ook haha, heerlijk! Hé, ik ben al blij als je deze hele reactie leest! Maar verder supwerleuk artikel! ( hoe vaak heb ik dat nou al gezegd?) ( ik hou al op haha)
  CCC Saskia

  ReplyDelete
 11. Oooh ik zou echt half sterven zonder laptop! En ik heb ook last van een onregelmatig blogschema hoor. Het ligt er net aan hoe laat ik wakker word en dan zet ik meestal m'n artikel online. Als ik het niet nog moet schrijven. (A) Vaak probeer ik het artikel de dag ervoor af te hebben, maar soms lukt dat gewoon niet. En ik hoop de ze airco hebben waar jij werkt, want het wordt heeeeeeeet :) 's Avonds moet je maar lekker in de tuin gaan zitten. Liefs

  ReplyDelete
 12. Wat een leuke persoonlijke update! Wauw, een 6,7 halen zonder te leren.. Dat zou ik ook wel willen kunnen! Dan moet je inderdaad echt minder gestrest zijn, en zekerder van jezelf! Elke keer gewoon bedenken dat je het kan! En nu natuurlijk eerst lekker genieten van je welverdiende vakantie ;) Als ik terug kom uit NY, wil ik je wel een keer in het ècht ontmoeten. Wie weet eten we nog wel een keer bij Toscanini, ik laat je wel weten wanneer ik in de buurt ben. X Isabella

  ReplyDelete
 13. Dat zondaggevoel ken ik heel erg goed! Mooie foto van jezelf:) Ik vind je blog trouwens erg leuk. Je hebt er een nieuwe volger bij. XO

  ReplyDelete
 14. Eeeeerg leuk om te lezen bij mijn ontbijt! :D ik heb zelf nog altijd geen wifi in mijn kamer, heb je dit met zo'n stopcontact-ding van Apple gedaan om de thuis wifi te versterken of hoe? Ik woon in Antwerpen, kleeeeiin afstandje tot Amsterdam, maar opzich zou ik ooit wel eens willen afspreken haha. :) onze gezamenlijke laptop komt stilletjesaan vol te staan met mijn foto's. Misschien moet ik zelf maar eens een laptop kopen... Ooit. :)

  ReplyDelete
 15. Dat je moe bent door het rusten, awh, rust nog wat uit! het is vakantie! (ik laat het nog maar eens tot je door dringen.) Ik heb zelf ook niet erg veel te doen hoor. Hopelijk wordt die persoon gauw weer beter! Ik vond het trouwens erg grappig dat je op een magische manier blogposts gaat laten verschijnen. <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Aawh, weer zo'n lieve en lange reactie! De kans is erg klein dat 'hij' beter wordt. Het is namelijk longkanker, erg heftig. En ja, ik heb zelfs 20 verschillende toverstaffe ervoor! ;)

   Delete
 16. Wat een leuk artikel! En je hebt echt een hele leuke blog zeg! Ik volg je vanaf nu (ik ben SeeAStyle op Bloglovin')
  Liefs,

  ReplyDelete
© LKTH 2014-2015 | BLOG DESIGN BY Labinastudio